mora moc...to je direktan link za video......moras imat windows media playerHORDAS_1987 je napisao/la:E noke nemoze ono nikako ovaj link sto si nam dao.
ako nemoze idi preko linka tv zenice, googlaj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mora moc...to je direktan link za video......moras imat windows media playerHORDAS_1987 je napisao/la:E noke nemoze ono nikako ovaj link sto si nam dao.
Ma pitaj Fukare sta ce ti reci na ovaj kompliment o nama,rece da smo sabani,primitici,huligani itd. hvala ti u svakom slucaju lijepo je ovo procitatiSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
sve ce biti postavljeno za nekih 45 minuta... dobit cete lik sa juga sto je slikano... uglavnom i sjever i jug pokazali da sto se tice navijanja u BIH smo 20-tak godina ispred u odnosu na nas fudbal...HORDAS ADLIN je napisao/la:da nema neko neku sliku hordi danas u zenici
koliko je bilo otprilike,pise se oko 800-900........jbg ja na putu ....nisam otisaono limit je napisao/la:Ma pitaj Fukare sta ce ti reci na ovaj kompliment o nama,rece da smo sabani,primitici,huligani itd. hvala ti u svakom slucaju lijepo je ovo procitatiSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
johnnyHZ je napisao/la:no limit je napisao/la:koliko je bilo otprilike,pise se oko 800-900........jbg ja na putu ....nisam otisaoSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...
Vidis da se sprdam sa tim nakaradama od navijaca,brukaju navijacki pokret hahacena je napisao/la:Pa covjek je rekao ono sto zna citava BiH i meni nista novo.Ma kakve crne Fukare zar njih smatras navijackom grupom!
FAKAT???? JA SAM U BIHACU TRENUTNO,KONTAM I JA ICI PA SE MORAM VRACATI....... :dhordas_ključ je napisao/la:super za danasnji osovjen bod a sad ako Bogda da pregazimo siroki,jedva cekam srijedu i samo zbog tekme dolazim iz Ključa...VOLIM TE SARAJEVO...
ajd na private da sta skontamohordas_ključ je napisao/la:i ja se vraćam odmah poslije tekme...
i pored takve podrske nasi ljubimci ne mogu doci do 3 bodaSrce_Tebi je napisao/la:Ovo nije nikakva zezancija, ali da ne navijam za Čelik navijao bi za Sarajevo...doista je lijepo veceras biti na Bilinom Polju, navijanje Hordi do jaja dobro, mi Robovi prosjecni...