Enrique ima slabiju ekipu nego pep, a može uzet tri trofeja, da li je Enrique jedan od najboljih trenera?
I da kleo se u klub pa odlučio "odmorit" nakon mukotrpnih 30 godina rada

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pisao sam već o Enriqueovim manama i vrlinama, slobodno otiđi na temu Barcelone i čitaj.JoseeMourinho je napisao/la:Znaci sad Enrique ne valja messijeva je sve zasluga, a onda je sve bila pepova?
Enrique ima slabiju ekipu nego pep, a može uzet tri trofeja, da li je Enrique jedan od najboljih trenera?
I da kleo se u klub pa odlučio "odmorit" nakon mukotrpnih 30 godina rada![]()
dobili kulturno nogu od njeg al i dalje se njemu klanjaju
Ne bih se složio, prije će biti da je u perfektno vrijeme došao Jupp koji je naslijedio jake temelje od Van Gaala i ekipu koja puca od motiva. Guardiola je došao u ekipu koja je sezonu prije osvojila sve što se osvojiti može i nakon čega je došlo do zasićenja, pogotovo nakon što je Njemačka uzela svjetsko ljetos. Mislim da je kolega @let3 imao dobro poređenje u smislu ''mlohave čune''. Pod Juppom su doživjeli erekciju i nakon toga kapak, efekat mlohave čuneAhonen je napisao/la:naravno da nije dosao u pogresno vrijeme nego u perfektno. dobro, niko nije ocekivao da odmah uzme lp. ali je imao najsavrseniji stroj, samo mu se trebao malo podrediti. zadatak mu je bio da ako ne moze unaprijediti stroj, da ga barem odrzi konstatnim, tu je zakazao.
lose tempiranje forme, izimisljanje novih pozicija, pogotovo ovo drugo su ga kostale.
"I na kraju, Guardiola je uspješniji s Bayernom nego Jose s Realom"
jel te puca kompleks neki ? jel ne vidis dobro posto murinja gore niko nije spomenuo wtf? cuj murinjo
da ne govorim koliko je usporedba glupa, bez uvrede jer ko jos normalan moze uporediti konkurenciju u spaniji i onu u njemackoj
Neće on nikad u City, osim ako Chelsea, Manchester United i Arsenal propadnu skroz. U City-ju se valja dokazivati protiv podjednako jake konkurencije.Ahonen je napisao/la:
mislim da ce ipak ostati jos jednu sezonu a ako ne, onda najvjerovatnije city.
Ja opet kažem imao je generaciju barae za poželit jednu od najjačih da nisu imali trenera osvajali bi titule koliko su dobri bili da se ne lazemoRajaz je napisao/la:Ne bih se složio, prije će biti da je u perfektno vrijeme došao Jupp koji je naslijedio jake temelje od Van Gaala i ekipu koja puca od motiva. Guardiola je došao u ekipu koja je sezonu prije osvojila sve što se osvojiti može i nakon čega je došlo do zasićenja, pogotovo nakon što je Njemačka uzela svjetsko ljetos. Mislim da je kolega @let3 imao dobro poređenje u smislu ''mlohave čune''. Pod Juppom su doživjeli erekciju i nakon toga kapak, efekat mlohave čuneAhonen je napisao/la:naravno da nije dosao u pogresno vrijeme nego u perfektno. dobro, niko nije ocekivao da odmah uzme lp. ali je imao najsavrseniji stroj, samo mu se trebao malo podrediti. zadatak mu je bio da ako ne moze unaprijediti stroj, da ga barem odrzi konstatnim, tu je zakazao.
lose tempiranje forme, izimisljanje novih pozicija, pogotovo ovo drugo su ga kostale.
jel te puca kompleks neki ? jel ne vidis dobro posto murinja gore niko nije spomenuo wtf? cuj murinjo
da ne govorim koliko je usporedba glupa, bez uvrede jer ko jos normalan moze uporediti konkurenciju u spaniji i onu u njemackojPotpuno isto se desilo i Barceloni nakon što su osvojili sve živo više puta, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.
Ipak mogao bi se složiti da je zakazao u Bayernu a i povrede ključnih igrača mu nisu pomogle, da ne govorimo da su sinoć i oni koji su igrali bili roviti + naletili su na vjerovatno najjaču ekipu u ovoj sezoni. Ko bi se to bolje proveo ?
Ovo zadnje nije bilo upućeno tebi nego @JoseuMourinhu.
Mocni tim i generacija Bayerna ce dobro zapamtiti ovog inovatoralet3 je napisao/la:Samo zlonamjernik ili totalna neznalica može osporavati Pepa kao trenera, covjeka koji je donio revoluciju u fudbalu, uz Bielsu najveceg inovatora u modernom fudbalu, covjeka koji je formirao najbolju fudbalsku ekipu ikad i usput osvoji 14 trofeja u svega 4 godine (iako su sami trofeji najmanji legacy Pepovog rada)
stvarno treba biti hrabro drzak u takvom neznanju, pa osporavati takvog trenera.
Momčino on je i stvorio tu generaciju za poželit, niko drugi do Pep Guardiola.JoseeMourinho je napisao/la:Ja opet kažem imao je generaciju barae za poželit jednu od najjačih da nisu imali trenera osvajali bi titule koliko su dobri bili da se ne lazemoRajaz je napisao/la:Ne bih se složio, prije će biti da je u perfektno vrijeme došao Jupp koji je naslijedio jake temelje od Van Gaala i ekipu koja puca od motiva. Guardiola je došao u ekipu koja je sezonu prije osvojila sve što se osvojiti može i nakon čega je došlo do zasićenja, pogotovo nakon što je Njemačka uzela svjetsko ljetos. Mislim da je kolega @let3 imao dobro poređenje u smislu ''mlohave čune''. Pod Juppom su doživjeli erekciju i nakon toga kapak, efekat mlohave čuneAhonen je napisao/la:naravno da nije dosao u pogresno vrijeme nego u perfektno. dobro, niko nije ocekivao da odmah uzme lp. ali je imao najsavrseniji stroj, samo mu se trebao malo podrediti. zadatak mu je bio da ako ne moze unaprijediti stroj, da ga barem odrzi konstatnim, tu je zakazao.
da ne govorim koliko je usporedba glupa, bez uvrede jer ko jos normalan moze uporediti konkurenciju u spaniji i onu u njemackojPotpuno isto se desilo i Barceloni nakon što su osvojili sve živo više puta, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.
Ipak mogao bi se složiti da je zakazao u Bayernu a i povrede ključnih igrača mu nisu pomogle, da ne govorimo da su sinoć i oni koji su igrali bili roviti + naletili su na vjerovatno najjaču ekipu u ovoj sezoni. Ko bi se to bolje proveo ?
Ovo zadnje nije bilo upućeno tebi nego @JoseuMourinhu.
u Bayern je doso u tom trenutku najbolji tim koji je bio strah i trepet, sad se vadit na zasicenje je glupost, još je doveo sebi pojačanja koja je htio koja et nisi zaštićena i evo drugu godinu ga opasno puši u 1/2
Ja sam samo reko da nije trener kakvim se smatra pogotovo kod vas navijača barse jer ga vi i branite a ne bayernovi i sl. i vrijeme ce pokazat kako kaže virtu njegove sposobnosti
Podjednako jake konkurencije kažešjose je napisao/la:Neće on nikad u City, osim ako Chelsea, Manchester United i Arsenal propadnu skroz. U City-ju se valja dokazivati protiv podjednako jake konkurencije.Ahonen je napisao/la:
mislim da ce ipak ostati jos jednu sezonu a ako ne, onda najvjerovatnije city.
Ako i ode iz Bayerna, otići će ili u PSG ili se vratiti u Barcu.
Šuti, zamisli da ti Senad F. preuzme, pa da slušaš Marijana Mijajlovića srijedom. Ovako bar Kurtišajku možeš u studiju pogledati.PEP je napisao/la:momci zna li iko hoce li OBN od sledece sezone prestati prenosti LP(DAJ BOZE),valjda im nece ponovo nasteliti da samo zbog par maraka dobiku pravo ko i prije 3 sezone ,jel im ovo zadnja sezona
i Bogu i narodu su dosadila ona dva idiota posebno onaj starohan Sasa **** ga onaj ko mu dade ovaj posao u ruke ,hiljadu puta je bilo bolje dok su javni emiteri prenostili utorkom i srijedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.