Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2014/15

Post Postao/la JoseeMourinho » 08 maj 2015, 00:56

Znaci sad Enrique ne valja messijeva je sve zasluga, a onda je sve bila pepova?
Enrique ima slabiju ekipu nego pep, a može uzet tri trofeja, da li je Enrique jedan od najboljih trenera?

I da kleo se u klub pa odlučio "odmorit" nakon mukotrpnih 30 godina rada :rol: :rol: dobili kulturno nogu od njeg al i dalje se njemu klanjaju :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2015, 00:57

Kao što rekoh, treba se još malo strpiti, vrijeme će najbolje pokazati kakva je to ubleha od trenera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 08 maj 2015, 00:58

talanat poput messija koji se pojavi svakih 100 godina bi uspio pod bilo kojim trenerom.

ok, sve to. sto taj mag ne nastavi tako u njemackoj? osvaja titule sa njemackim dinamom a u ligi prvaka se sramoti?
0-8 dva polufinala, 2 stvorene sanse, halo dvije. da ne govorim da mu je ove sezone mrtvi dortmund izbio dvije titule.
da se razumijemo, ja sam o pepu za vrijeme i kad je tek napustio barcu imao izuzetno misljenje. medjutim kad pogledam njegove nelogicne poteze u bayernu gdje se nerijetko gubi u svojim inovacijama, te s druge strane kako enrikeova ekipa dominira, pocinjem sumnjati u njegov trenerski skill.

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 08 maj 2015, 01:06

Bježte đeco ne lupajte

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2015, 01:18

JoseeMourinho je napisao/la:Znaci sad Enrique ne valja messijeva je sve zasluga, a onda je sve bila pepova?
Enrique ima slabiju ekipu nego pep, a može uzet tri trofeja, da li je Enrique jedan od najboljih trenera?

I da kleo se u klub pa odlučio "odmorit" nakon mukotrpnih 30 godina rada :rol: :rol: dobili kulturno nogu od njeg al i dalje se njemu klanjaju :thumbup:
Pisao sam već o Enriqueovim manama i vrlinama, slobodno otiđi na temu Barcelone i čitaj.
Enrique još ništa nije uzeo, na dobrom putu jeste, da li će zbog toga biti jedan od najboljih ? Neće.
Porediš neuporedivo i u startu fulaš.

A ne eto klanjaćemo se prevodiocu a ne čovjeku koji je stvorio najbolju ekipu u historiji fudbala i Barcelonu digao na potpuno drugi level :tokralju:
Kao što rekoh, samo jednog tjeraju iz klubova u kojima radi, bio to Chelsea ili Real Madrid.

@Ahonen ne bih znao tačan odgovor, mislim prvo da je došao u pogrešno vrijeme u Bayern, ljudi su samo sezonu prije njega osvojili LP i sve ostalo što se podrazumijeva, ko je to odbranio LP ? Niko. Dalje nakon toga su postali i svjetski šampioni, motivacija nakon toga veoma upitna. Protiv Madrida je i sam priznao da je pogriješio i šta sad, ne postoji trener koji nije popio šamar u karijeri. I nije igrao protiv Getafea nego protiv Real Madrida koji em ima skuplju ekipu em uvijek pretenduje na sve trofeje. Sinoć protiv Barcelone koja je u strašnom naletu došao desetkovan, držao 0 do 75-te i da se nije ukazao Messi pitanje je dal' bi uopšte izašao poražen budući da je Bayern stajao bolje od katalonaca u 2. poluvremenu.
I na kraju, Guardiola je uspješniji s Bayernom nego Jose s Realom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2015, 01:23

Samo zlonamjernik ili totalna neznalica može osporavati Pepa kao trenera, covjeka koji je donio revoluciju u fudbalu, uz Bielsu najveceg inovatora u modernom fudbalu, covjeka koji je formirao najbolju fudbalsku ekipu ikad i usput osvoji 14 trofeja u svega 4 godine (iako su sami trofeji najmanji legacy Pepovog rada)
:facepalm: stvarno treba biti hrabro drzak u takvom neznanju, pa osporavati takvog trenera.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 08 maj 2015, 01:27

naravno da nije dosao u pogresno vrijeme nego u perfektno. dobro, niko nije ocekivao da odmah uzme lp. ali je imao najsavrseniji stroj, samo mu se trebao malo podrediti. zadatak mu je bio da ako ne moze unaprijediti stroj, da ga barem odrzi konstatnim, tu je zakazao.
lose tempiranje forme, izimisljanje novih pozicija, pogotovo ovo drugo su ga kostale.

"I na kraju, Guardiola je uspješniji s Bayernom nego Jose s Realom"

jel te puca kompleks neki ? jel ne vidis dobro posto murinja gore niko nije spomenuo wtf? cuj murinjo
da ne govorim koliko je usporedba glupa, bez uvrede jer ko jos normalan moze uporediti konkurenciju u spaniji i onu u njemackoj :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2015, 01:31

pa dobro, nije a u španiji nije bio uspješniji od njega :mrgreen:

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 08 maj 2015, 01:36

naravno, nemoguce dokazati suprotno. al guardiola sa bayernom je uspjesniji i od pelegrinija, pardewa, safeta susica, fergusona, amara osima al ja ne vidim razlog da ih ubacim u diskusiju kao sto ovaj radi sa murnjom. :)
jer nisam opterecen tim ljudima. :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2015, 01:46

Ahonen je napisao/la:naravno da nije dosao u pogresno vrijeme nego u perfektno. dobro, niko nije ocekivao da odmah uzme lp. ali je imao najsavrseniji stroj, samo mu se trebao malo podrediti. zadatak mu je bio da ako ne moze unaprijediti stroj, da ga barem odrzi konstatnim, tu je zakazao.
lose tempiranje forme, izimisljanje novih pozicija, pogotovo ovo drugo su ga kostale.

jel te puca kompleks neki ? jel ne vidis dobro posto murinja gore niko nije spomenuo wtf? cuj murinjo
da ne govorim koliko je usporedba glupa, bez uvrede jer ko jos normalan moze uporediti konkurenciju u spaniji i onu u njemackoj :)
Ne bih se složio, prije će biti da je u perfektno vrijeme došao Jupp koji je naslijedio jake temelje od Van Gaala i ekipu koja puca od motiva. Guardiola je došao u ekipu koja je sezonu prije osvojila sve što se osvojiti može i nakon čega je došlo do zasićenja, pogotovo nakon što je Njemačka uzela svjetsko ljetos. Mislim da je kolega @let3 imao dobro poređenje u smislu ''mlohave čune''. Pod Juppom su doživjeli erekciju i nakon toga kapak, efekat mlohave čune :mrgreen: Potpuno isto se desilo i Barceloni nakon što su osvojili sve živo više puta, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.
Ipak mogao bi se složiti da je zakazao u Bayernu a i povrede ključnih igrača mu nisu pomogle, da ne govorimo da su sinoć i oni koji su igrali bili roviti + naletili su na vjerovatno najjaču ekipu u ovoj sezoni. Ko bi se to bolje proveo ?

Ovo zadnje nije bilo upućeno tebi nego @JoseuMourinhu.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 08 maj 2015, 01:56

misljenja sam da je izasao prehrabro a naprijed nisu uradili skoro pa nista. ona situacija kad messi glavom sa centra izbacuje suareza 1na1 govori sve.
thiago je genije kad je zdrav i sinoc je on trebao plesati po sredini a ne biti zakucan za lijevu aut liniju. :?

mislim da ce ipak ostati jos jednu sezonu a ako ne, onda najvjerovatnije city. iako je onaj di marzio sinoc pisao kako bi ancelotti mogao u bayern. mozda se kakva razmjena izvrsi na kraju. :mrgreen:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 maj 2015, 10:35

Ahonen je napisao/la:
mislim da ce ipak ostati jos jednu sezonu a ako ne, onda najvjerovatnije city.
Neće on nikad u City, osim ako Chelsea, Manchester United i Arsenal propadnu skroz. U City-ju se valja dokazivati protiv podjednako jake konkurencije.
Ako i ode iz Bayerna, otići će ili u PSG ili se vratiti u Barcu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 08 maj 2015, 12:01

Rajaz je napisao/la:
Ahonen je napisao/la:naravno da nije dosao u pogresno vrijeme nego u perfektno. dobro, niko nije ocekivao da odmah uzme lp. ali je imao najsavrseniji stroj, samo mu se trebao malo podrediti. zadatak mu je bio da ako ne moze unaprijediti stroj, da ga barem odrzi konstatnim, tu je zakazao.

Ne bih se složio, prije će biti da je u perfektno vrijeme došao Jupp koji je naslijedio jake temelje od Van Gaala i ekipu koja puca od motiva. Guardiola je došao u ekipu koja je sezonu prije osvojila sve što se osvojiti može i nakon čega je došlo do zasićenja, pogotovo nakon što je Njemačka uzela svjetsko ljetos. Mislim da je kolega @let3 imao dobro poređenje u smislu ''mlohave čune''. Pod Juppom su doživjeli erekciju i nakon toga kapak, efekat mlohave čune :mrgreen: Potpuno isto se desilo i Barceloni nakon što su osvojili sve živo više puta, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.
Ipak mogao bi se složiti da je zakazao u Bayernu a i povrede ključnih igrača mu nisu pomogle, da ne govorimo da su sinoć i oni koji su igrali bili roviti + naletili su na vjerovatno najjaču ekipu u ovoj sezoni. Ko bi se to bolje proveo ?

Ja opet kažem imao je generaciju barae za poželit jednu od najjačih da nisu imali trenera osvajali bi titule koliko su dobri bili da se ne lazemo
u Bayern je doso u tom trenutku najbolji tim koji je bio strah i trepet, sad se vadit na zasicenje je glupost, još je doveo sebi pojačanja koja je htio koja et nisi zaštićena i evo drugu godinu ga opasno puši u 1/2 ;)

Ja sam samo reko da nije trener kakvim se smatra pogotovo kod vas navijača barse jer ga vi i branite a ne bayernovi i sl. i vrijeme ce pokazat kako kaže virtu njegove sposobnosti ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2015, 12:04

Kad se sjetim kako je Rajkard izrvnuo fudbalski svijet naizvrat 2008., kako je samo moćna ekipa bila :tokralju:

Onda Pep došao i okitio se tuđim perjem :thumbdown:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 08 maj 2015, 12:05

Kad bi pravili anketu koji forumas je na ignore listi najvise zastupljen ,onda bi ovaj virtual odnio pobjedu dominantniju od mesijeve ljevice. Kakve samo nebuloze pise...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 maj 2015, 13:04

let3 je napisao/la:Samo zlonamjernik ili totalna neznalica može osporavati Pepa kao trenera, covjeka koji je donio revoluciju u fudbalu, uz Bielsu najveceg inovatora u modernom fudbalu, covjeka koji je formirao najbolju fudbalsku ekipu ikad i usput osvoji 14 trofeja u svega 4 godine (iako su sami trofeji najmanji legacy Pepovog rada)
:facepalm: stvarno treba biti hrabro drzak u takvom neznanju, pa osporavati takvog trenera.
Mocni tim i generacija Bayerna ce dobro zapamtiti ovog inovatora :lol:

Velicati uspjehe Guardiole u Bayernu kroz ove dveij titule Bayerna kao sto neko rece sa njemackim Dinamom je smijesno, pa ja bi bio prvak u Njemackoj sa Bayernom u ovoj konkurenciji kad je jedini tim koji je bio neki konkreunt raspao se na proste faktore. To je isto ko da kazes da je Zoran Mamic trenercina evo dvije sezone sa Dinamom razvaljuje u HNL-u
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2015, 13:40

JoseeMourinho je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Ja opet kažem imao je generaciju barae za poželit jednu od najjačih da nisu imali trenera osvajali bi titule koliko su dobri bili da se ne lazemo
u Bayern je doso u tom trenutku najbolji tim koji je bio strah i trepet, sad se vadit na zasicenje je glupost, još je doveo sebi pojačanja koja je htio koja et nisi zaštićena i evo drugu godinu ga opasno puši u 1/2 ;)

Ja sam samo reko da nije trener kakvim se smatra pogotovo kod vas navijača barse jer ga vi i branite a ne bayernovi i sl. i vrijeme ce pokazat kako kaže virtu njegove sposobnosti ;)
Momčino on je i stvorio tu generaciju za poželit, niko drugi do Pep Guardiola.
Zasićeno i zaštićeno nije isto, pogledaj prvo malo šta pišeš. Kao što rekoh, protiv Reala prošle sezone ga se nema šta branit, sam pao sam se ubio. I opet igrao je protiv najskupljeg tima svijeta a ne protiv Vrbanjuše.
Kada već pričaš o ''pušenju'' prvo malo realno sagledaj situaciju. Preksinoć je došao na Camp Nou bez trojice glavnih igrača i sa pola rovitog tima, i takav držao 0 do 75-te protiv Barcelone u erekciji ( kao što @let3 pomenu ) sve dok se nije ukazao najbolji igrač koji je ikad igrao lopte. Stavi svoj Chelsea, uzmi mu Hazarda, Matića i Terrya, misliš da bi nešto bolje prošli ?
Ustvari ne trebaš nikog vadit, njih je mrtvi PSG izbacio i nadigrao s igračem manje na Stamford Bridgeu :rol:

Branili su ga i Bayernovi nećemo se lagat a pljuvali Heynckesa samo sezonu prije nego što će im donijet triple.
Ocjenjivati trenere samo na osnovu trofeja je jednako plitko koliko i reći da je Guardiola prosječan u svome poslu.
jose je napisao/la:
Ahonen je napisao/la:
mislim da ce ipak ostati jos jednu sezonu a ako ne, onda najvjerovatnije city.
Neće on nikad u City, osim ako Chelsea, Manchester United i Arsenal propadnu skroz. U City-ju se valja dokazivati protiv podjednako jake konkurencije.
Ako i ode iz Bayerna, otići će ili u PSG ili se vratiti u Barcu.
Podjednako jake konkurencije kažeš :lol: ponovo su počeli sa mitomanijama o fudbalskom NBA-u.
Toliko su podjednaki da je Chelsea ostavio drugog na tabeli minornih 13 poena :tokralju:
Poređenja radi Bayern je ostavio Wolfsburga 14, ali jednu zovu monopol ligom a drugu liga ''gdje svako svakog može dobit'' ili fudbalski NBA.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 maj 2015, 13:57

momci zna li iko hoce li OBN od sledece sezone prestati prenosti LP :pray: (DAJ BOZE),valjda im nece ponovo nasteliti da samo zbog par maraka dobiku pravo ko i prije 3 sezone ,jel im ovo zadnja sezona :pray: i Bogu i narodu su dosadila ona dva idiota posebno onaj starohan Sasa **** ga onaj ko mu dade ovaj posao u ruke ,hiljadu puta je bilo bolje dok su javni emiteri prenostili utorkom i srijedom. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 maj 2015, 14:09

PEP je napisao/la:momci zna li iko hoce li OBN od sledece sezone prestati prenosti LP :pray: (DAJ BOZE),valjda im nece ponovo nasteliti da samo zbog par maraka dobiku pravo ko i prije 3 sezone ,jel im ovo zadnja sezona :pray: i Bogu i narodu su dosadila ona dva idiota posebno onaj starohan Sasa **** ga onaj ko mu dade ovaj posao u ruke ,hiljadu puta je bilo bolje dok su javni emiteri prenostili utorkom i srijedom. :D
Šuti, zamisli da ti Senad F. preuzme, pa da slušaš Marijana Mijajlovića srijedom. Ovako bar Kurtišajku možeš u studiju pogledati. ;)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 08 maj 2015, 15:07

Pljuvao sam i ja po Enriqueu, i vjerovatno cu na kraju sezone pojesti ****. Opet kad se sagleda situacija on je skoro iskorjenio tika-taku i onda ne cudi sto je pocetak sezone bio los. Trebali su se igraci koji skoro citavu karijeru igraju takav stil igre kako u klubu tako i u repki, odjednom naviknuti na novi stil. Isto kapa dole Enrique na popravljanju skok igre i na nenormalnoj fizickoj spremi.

Sto se tice ove price oko Chelsea. Murinjo je najmanje nabacao u svoj tim nepotrebnih igraca. Kad pogledas prvu postavu to su skoro sve wc igraci na svojim pozicijama ili neki nivo nize. Zato nije ni cudo da je uzeo EPL bez neki veci problema. Ne volim njegov stil igre i takav stil mu se negdje morao obiti o glavu to se desilo u Ligi Prvaka. Ova prica fudbalski NBA mi je bezveze.
Izvinjavam se ako ovaj drugi dio posta ide van ove teme :kafa:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.