NK Zvijezda Gradačac

bulbasor
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bulbasor » 05 maj 2015, 19:40

Bolje vam je da ispadnete ove godine, konsolidujete redove i vratite se u Ligu12. Sljedece godine ispada 6 ekipa. Bice vam lakse vratiti se iz Prve lige Federacije, nego izboriti opstanak u Premijer ligi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 maj 2015, 22:08

vatreni je napisao/la:I sta bi,saznal se ko je primao pinku od igrača da izgubimo nekoliko tekmi zbog toga.Čudna primanja golova,na isti fazan,neobjasnjive reakcije pojedinca ili pojedinaca,čudni preokreti na utakmici sa igračom vise itd.Ko je ta faca,face da zbog lične koristi u jednom potezu sve sruse sto neko gradi cijelu utakmicu,sezonu pa čak i vise.
Nekad ovakve izjave izgledaju smijesno...Ali kad se pogleda Zvijezda i njenih par smijesnih golova zbog koji je gubila vazne bodove jednostavno se namece takvo razmisljanje...Da neko od igraca mora biti ukljucen u cirkus
& $ ?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 maj 2015, 06:31

klma1 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:I sta bi,saznal se ko je primao pinku od igrača da izgubimo nekoliko tekmi zbog toga.Čudna primanja golova,na isti fazan,neobjasnjive reakcije pojedinca ili pojedinaca,čudni preokreti na utakmici sa igračom vise itd.Ko je ta faca,face da zbog lične koristi u jednom potezu sve sruse sto neko gradi cijelu utakmicu,sezonu pa čak i vise.
Nekad ovakve izjave izgledaju smijesno...Ali kad se pogleda Zvijezda i njenih par smijesnih golova zbog koji je gubila vazne bodove jednostavno se namece takvo razmisljanje...Da neko od igraca mora biti ukljucen u cirkus
Smijesno ili ne,jučer je neko trebao biti prozvan na treningu :shifty: ,pa sada,jesu li koga prozivali zbog toga ja ne znam.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 maj 2015, 08:48

vatreni je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
Smijesno ili ne,jučer je neko trebao biti prozvan na treningu :shifty: ,pa sada,jesu li koga prozivali zbog toga ja ne znam.
Svega ima,ali je sad to u drugom planu treba pokusat pobijedit ove dvije domace i opet se ukljucit u borbu za opstanak.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 06 maj 2015, 16:00

Eh ovako ako ovo cita iko iz uprave ili pak trener,samo ubaci nase momke.Oni ce se borit svih 90 min i sigurno da cemo s njima opstat.Eh ovako ako mi beko moze poslat u pp koji su igraci uzeli pare da pustaju golove i to tako?
Poz i nadam se da ce nas bit sto vise na Banji u subotu,nadam se samo pobjedi i igranju pravih igraca i boraca,a ne manekena :)
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 maj 2015, 16:07

Stojanov ide dzaba u Borac na ljeto u zamjenu za 3 boda u BL :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 maj 2015, 17:26

nemogu vise slusat te teorije zavjere i ta sranja da nama neko nesto pusta ovo ono... ufatitese posla i srcem na teren ako ikako mozete kakva kupovina tekmi ili sta vec, koceti prodat pustit daj ba... je bote vise i kofol namjestanja i sve to... sa tim sranjima da je istina mi bi vec osigurali opstanak...

zadnji voz je sad sloboda zadnjiiiiiiiiiiii.... najzadnji i daj boze da nas ljudi nenakantaju... zato kazem igraci danas po kaficima hodaju ispijaju kafe nebi oni meni makeli sa treninga i iz soba ako su placeni kako treba za ove rezultate sto sad imamo...

u subotu svi na banju i cao... nema oprosta vise... popussimoli ispali smo... i onda sve istjerat u narednim tekmama nek djeca nasa igraju i cao... sramote od igraca pa nadalje... cast stvarno izuzetcima koji ginu, svoje zdravlje rizikuju za zvijezdu....

a te kupovine i ko kome ide daj ba bjezi nemogu slusat vise... eto zelji smo dali milion igraca i nakantase nas.... borese ko lavovi... bjezi ba... nismo mi te srece da neko nama pusta...

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 06 maj 2015, 18:36

esprit24 je napisao/la:Stojanov ide dzaba u Borac na ljeto u zamjenu za 3 boda u BL :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Halal im bilo ako tako ispane hahah :clap: napadac se drugi moze naci, al pare da se ponovo udje u PL tesko bgm, treba duplo vise finansija nego da se ostane sledece godine a i nas mentalitet je takav da ako ispanemo nastavljamo samo tonuti dublje i dublje :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 06 maj 2015, 22:02

To za borac su izmisljotine kao sto mislite da će nas Sloboda pustit. To su **** ne vidjena a ova naša bagra ako uspije da pobjedi dobro i jest mislim da će u subotu debitovati naše dijete koji do sada nije igrao u prvom timu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 maj 2015, 22:40

reddragon001 je napisao/la:To za borac su izmisljotine kao sto mislite da će nas Sloboda pustit. To su **** ne vidjena a ova naša bagra ako uspije da pobjedi dobro i jest mislim da će u subotu debitovati naše dijete koji do sada nije igrao u prvom timu
sto smo ****,molim te :?
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 maj 2015, 23:57

@solinas ma pusti ga ,vidiš da je izgubio kompas,nego da li je još neko upoznat sa informacijom da je 7 igrača dobilo ispisnicu iz kluba(nisam siguran koliko je tačan info ako je neko upoznat neka i napiše nešto više)...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 07 maj 2015, 08:29

zmaj348 je napisao/la:@solinas ma pusti ga ,vidiš da je izgubio kompas,nego da li je još neko upoznat sa informacijom da je 7 igrača dobilo ispisnicu iz kluba(nisam siguran koliko je tačan info ako je neko upoznat neka i napiše nešto više)...
ako je tako onda smo se pomirili sa ispadanjem... steta... pfff.... nista onda polako iduce godine pokusat sta napravit staces... :plac: :plac: :plac:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 maj 2015, 08:36

zmaj348 je napisao/la:@solinas ma pusti ga ,vidiš da je izgubio kompas,nego da li je još neko upoznat sa informacijom da je 7 igrača dobilo ispisnicu iz kluba(nisam siguran koliko je tačan info ako je neko upoznat neka i napiše nešto više)...
Mislim da je novi kapiten Amer Ordagic.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 07 maj 2015, 08:44

pfff ako je 7 igraca otislo samo djeca ostala pff... makar ce ginut na terenu... svi na banju... mada realno nemamo onda nikakvi sansi... ako zna ko sta vise pisite mozda je stvarno cistaljka bila mada sam igrace juce vidio kako hodaju gradom ili prekuce...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 07 maj 2015, 09:28

To su izmisljotine par juniora prebaceno da pojačaju hasic jasarevic colic i dedic-mesanovic. Niko nije dobio ispianicu ali su kažnjeni sljedeći igrači: Jovanovic, Puljic, Islamagic po 150KM. Također došlo je do zamjene Kapitena sada je prvi Kapiten ordagic a njegov zamjenik isanovic.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 07 maj 2015, 09:51

reddragon001 je napisao/la:To su izmisljotine par juniora prebaceno da pojačaju hasic jasarevic colic i dedic-mesanovic. Niko nije dobio ispianicu ali su kažnjeni sljedeći igrači: Jovanovic, Puljic, Islamagic po 150KM. Također došlo je do zamjene Kapitena sada je prvi Kapiten ordagic a njegov zamjenik isanovic.
ok,ja sam i napisao da nisam siguran koliko je tačna inform.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 07 maj 2015, 18:21

Cuj Isanovic :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 maj 2015, 20:38

theboss_RD07 je napisao/la:Cuj Isanovic :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neće se znat je li se poslo ili doslo :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 maj 2015, 21:01

bezbroj je kombinacija do kraja.mi ako mislimo opstati sa dvije vezane pobjede mislim da cemo biti blizu opstanka onda sta bude
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 maj 2015, 11:31

Ordagić potpuno zasluženo kapiten. Mislim da je momak prevazišao ovu ligu čak, a da je daleko bolji od ostalih igrača Zvijezde, ko je gledao utakmice mogao se uvjeriti.

Nadam se da će Zvijezda na čelu sa kapitenom uspjet izboriti opstanak. Nije Mladost BArcelona pa da se u zadnjem kolu ne mogu dobiti. Sad kako će igrači ući u utakmicu.... Prvo Sloboda pa onda sve ostalo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.