" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
da vide ljudi i ovako da ne moraju ulazitDesimaL je napisao/la:Al kako pade![]()
![]()
![]()
![]()
Dajte i kakvih arapa. Allaaaaah, Allaaaaaah, Allaaaaaah.mandraX je napisao/la:Hoću snimak Messijevih golova uz komentar Hudsona?![]()
Rajaz, ti bi to mogao izvuć'.
Na Uefinoj stranici piše da messi ima 5 asistencijaMisterGuardiola je napisao/la:Messi prvi strijelac i asistent LŠ.
Isti broj asistencija (4) kao Iniesta i Alveš
messilla je napisao/la:Kroz noge, kroz noge lagane. Nije moglo drugačije, znao je to Neyo savršeno.![]()
E sad vala da se pospem pepelom i gov.nima. (sa zadovoljstvom)
![]()
Lucho, Unzue i kompletan stručni štab![]()
Dani
Morao sam jbg, da upotpunim rapsodijulet3 je napisao/la:tek ako uzme LP, Primeru...ali stani u red iza mene, prvo ja idem
i ja sam bio iskušenju da napišem takav post, sekunda je falila...ali rekoh da sacekamo kraj sezone i da sumiramo stvari.messilla je napisao/la:Morao sam jbg, da upotpunim rapsodijulet3 je napisao/la:tek ako uzme LP, Primeru...ali stani u red iza mene, prvo ja idem
![]()
A rekoh ja odmah nakon što je Dani odbio ponudu, da će zapet' ko nikad.
JamesJoyce je napisao/la:Yebes sve kad sam i ja ovo pogledao petnaestak puta.![]()
Leo Messi je igrač s najviše pogodaka, najviše asistencija, najviše ključnih dodavanja i najviše uspješnih driblinga u dosadašnjem dijelu sezone Lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.