FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nikakvo skidanje gaća, samo ne treba očekivati previše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Veliki, najveći: Ivica Osim danas slavi rođendan
http://www.radio.sarajevo.ba/novost/187 ... i-rodendan" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.radio.sarajevo.ba/novost/187 ... i-rodendan" onclick="window.open(this.href);return false;
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nije tragedija i da se izgubi ali realno X bi trebao biti.Kontam da ce Oda kao i protiv SB i Zrinjskog zatvoreniju varijantu odigrati.Virtu4l je napisao/la:Ma nikakvo skidanje gaća, samo ne treba očekivati previše.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
**** to razmisljanje prijatelju!
Pa sta sada treba opet skinuti gace jefitino u Mostaru. Velez nas je vec jedne titule kostao, prema tome, dole treba poginuti ako treba i dobro im se osvetiti, ali dobro, i opet nekad u buduncnosti, ako im kad zatreba za opstanka, pa ih fino izbaciti...
Sa supcima treba supacki i igrati. Odmah u golu kost na nogu, pa sta bude neka bude.
Titula? Hmm. Bojim se da nasi iz uprave uopste ne idu na to, ako ces vise iskreno, iz nekih dobro poznati razloga njima, jer samo budala moze biti ovako blizu i govoriti da je titula daleko. Da je pocetak sezone, pa bi rekao uredu, ali na kraju si, gdje ces jos mnogo toga da se desava, kako pozitivnog tako i negativnog jos imas utakmicu sa trentunim prvim, zaista ne mogu da stavim.
Ali eto, ne vjerovat u ove momke za mene je veliko razocaranje pa kakav god oni kvalitet posjedovali, jer da su drugi nesto bolji u odnosu na nas, to su davno trebali rezultatski pokazati na terenu, a ne sluzite se kupovinom sudija, utakmica, itd...
Eto, neka im FK Sarajevo onda uzme titulu pa neka im slavi pred nosom, kada je mi necemo.[/quote]
Ja mislim da se ovakvim stavom pokusava skinuti pritisak sa igraca. Jer su mladi i neiskusni. Po mom misljenju protiv Radnika i Slobode smo zbog tog nekog pritiska i prosuli bodove, jer smo bili u situaciji da eventualnim pobjedama odemo na prvo mjesto (jos plus protiv Slobode tuga na stadionu u klubu i oko njega). Sve to utice na nase igrace. Nisu oni jos psihicki jaki da podnesu taj teret.
Pa sta sada treba opet skinuti gace jefitino u Mostaru. Velez nas je vec jedne titule kostao, prema tome, dole treba poginuti ako treba i dobro im se osvetiti, ali dobro, i opet nekad u buduncnosti, ako im kad zatreba za opstanka, pa ih fino izbaciti...
Sa supcima treba supacki i igrati. Odmah u golu kost na nogu, pa sta bude neka bude.
Titula? Hmm. Bojim se da nasi iz uprave uopste ne idu na to, ako ces vise iskreno, iz nekih dobro poznati razloga njima, jer samo budala moze biti ovako blizu i govoriti da je titula daleko. Da je pocetak sezone, pa bi rekao uredu, ali na kraju si, gdje ces jos mnogo toga da se desava, kako pozitivnog tako i negativnog jos imas utakmicu sa trentunim prvim, zaista ne mogu da stavim.
Ali eto, ne vjerovat u ove momke za mene je veliko razocaranje pa kakav god oni kvalitet posjedovali, jer da su drugi nesto bolji u odnosu na nas, to su davno trebali rezultatski pokazati na terenu, a ne sluzite se kupovinom sudija, utakmica, itd...
Eto, neka im FK Sarajevo onda uzme titulu pa neka im slavi pred nosom, kada je mi necemo.[/quote]
Ja mislim da se ovakvim stavom pokusava skinuti pritisak sa igraca. Jer su mladi i neiskusni. Po mom misljenju protiv Radnika i Slobode smo zbog tog nekog pritiska i prosuli bodove, jer smo bili u situaciji da eventualnim pobjedama odemo na prvo mjesto (jos plus protiv Slobode tuga na stadionu u klubu i oko njega). Sve to utice na nase igrace. Nisu oni jos psihicki jaki da podnesu taj teret.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nema to veze sa vjerovanjem u ekipu,podrska je tu,jedino smo protiv Borca bili malo "nestrpljivi".Ako je budemo mogli osvojiti,osvojicemo je ali realno bilo bi to ravno cudu,cudu koje smo vec 1998 jednom dozivili.Cuda se rijetko desavaju.Idemo dalje korak po korak...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
@džole ti baš uporan sa tom titulom
svi se mi prijatelju potajno nadamo, ali smo realni. Hajmo reći ovako po meni su nam šanse za titulu 20%, a za Evropu i za ne odlazak u Evropu po 40%. Ne volim ovo ovako rezonovati, ali to je neka moja procjena šansi. Na osnovu rasporeda, kvaliteta, širine, mogućih kuhinja, mogućih odlazaka igrača u juniorsku repku itd. NIkakav pritisak ne treba praviti i zbog toga svi potenciraju da je cilj izlazak u Evropu. SAmo od tekme do tekme jako i sa sto posto zalaganja, pa šta Bog dadne, a Bog voli one koji daju sto posto od sebe.

- champions1921
Važno je da i uprava da sve od sebe kako bi obezbjedila normalne uslove ekipi na narednim gostovanjima.. Da se ne dešavaju situacije kao u Gradačcu gdje nas je Bjelica handrio čitavu tekmu.. Rukovodstvo najvećeg BH kluba mora imati snagu da se zaštiti od raznoraznih podmetanja nogu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/161212" onclick="window.open(this.href);return false;
Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Molim lijepo, kratko-jasno!ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/161212
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- advanced1921
- Kontakt:
Bitno je da su pokusali izaci u susret i savezu, ako ne odobre odgodu, ljubazno odbijes...
nije to bolest rijetka...
- SarajlijaTM
Stretan 74. rodjendan legendo ŽELJEZNIČARA!
IVICA OSIM

IVICA OSIM

JEDAN JE IVICA OSIM!
Sretan rodjendan legendo, da si nam ziv i zdrav!
Danas nam je rodjendan i nasem Bajicu, da si nam ziv i zdrav i da ostvaris veliku karijeru.
Danas nam je rodjendan i nasem Bajicu, da si nam ziv i zdrav i da ostvaris veliku karijeru.
Sretan rođendan legendo !!!!!!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sretan rođendan LEGENDO , kao i našem Riadu Bajiću

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Sretan rođendan Švabo
Baja također

Baja također

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- modusvivendi
- Kontakt:
Pozdrav plavoj braci, novi sam na forumu, ali pratim ga vec 5-6 godina, tako da sam upucen ko je kakav forumas
Sto se tice utakmice u Mostaru, vjerujem da ce momci dati sve od sebe da naprave dobar rezultat. U borbi za Europu, bod je takodjer odlican.

Sto se tice utakmice u Mostaru, vjerujem da ce momci dati sve od sebe da naprave dobar rezultat. U borbi za Europu, bod je takodjer odlican.
deno_TM87 je napisao/la:Sretan rođendan LEGENDO , kao i našem Riadu Bajiću![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pozdrav i tebi druže, dobrodošao nammodusvivendi je napisao/la:Pozdrav plavoj braci, novi sam na forumu, ali pratim ga vec 5-6 godina, tako da sam upucen ko je kakav forumas![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!