Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde Korveru
i tebe Beal nabijem na ****

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Joj beala,bolji sut ima Nemanja Gordic i siguran sam da bi bavcic vise lopti od horforda uhvatio.
Sva sreca pa ne igra Wall pa ima neke nade da Beal prebaci, covjek je odigro 21 od 24 minute u prvom a sut 4 od 12
za nadat se samo da ce isto toliko odigrati i u drugom i da nekako prebaci 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
dobra ideja za neko mini takmicenje na forumu. Već ih je bilo par, naravno, neuspjelih pokušaja.. Ali sad kad se igra za lovu (pa makar i tu mizernu) vjerujem da će forumaši biti ažurniji. 

U desetom selu živi Antuntun!
- exorciiist
- Kontakt:
Pa eto zgmiky nek otvori temu The last man - wwin i nek pocnu prijave i uplate njemu, kad nas bude dovoljno i kad on potvrdi da su svi poslali pare mozemo poceti igrati. Do vikenda da to pocne jer u subotu i nedjelju ima dobrih utakmica 

Vec ti je covjek napisao da ima obaveza po danu i da ne moze to prihvatitiexorciiist je napisao/la:Pa eto zgmiky nek otvori temu The last man - wwin i nek pocnu prijave i uplate njemu, kad nas bude dovoljno i kad on potvrdi da su svi poslali pare mozemo poceti igrati. Do vikenda da to pocne jer u subotu i nedjelju ima dobrih utakmica

- DrustveniParazit
- Kontakt:
A i problem je što jedna osoba ne može imati dva računa, jedina opcija je kontaktirati njih iz WWina i da u saradnji s njima to odradi, pa i oni ako htjednu da imaju neki svoj udio uplate.krmpotich je napisao/la:Vec ti je covjek napisao da ima obaveza po danu i da ne moze to prihvatitiexorciiist je napisao/la:Pa eto zgmiky nek otvori temu The last man - wwin i nek pocnu prijave i uplate njemu, kad nas bude dovoljno i kad on potvrdi da su svi poslali pare mozemo poceti igrati. Do vikenda da to pocne jer u subotu i nedjelju ima dobrih utakmica
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- Londonarsenal
- Kontakt:
Je li neko zna do kada radi Wiliams kladionica radnim danima ? 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Do 8.Londonarsenal je napisao/la:Je li neko zna do kada radi Wiliams kladionica radnim danima ?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- Londonarsenal
- Kontakt:
HvalaDrustveniParazit je napisao/la:Do 8.Londonarsenal je napisao/la:Je li neko zna do kada radi Wiliams kladionica radnim danima ?

Slusaj ovo ba ko je online da mu ispricam sestre mi kako sam se sjebo juce stojim na stanici u Sarajevu posto nas ima dosta iz drugih gradova i sad spica nema trole ovo ono oko 4 guzvara sa posla idu ljudi i ciganka dodje sa djetetom imas pola marke molim te ovo ono imas pola marke i hajd nagura ona tu sebi ha hu raje kamara ni 5 ni 6 sefica ode do obliznje radnje sa pilicima uze sebi pile vrati se na stanicu I ZAUSTAVI TAKSI I SJEDE I ODE JEBOTE I RUSIJA I NJEMACKA I SVICARSKA ona raja sto su joj dali po po markice marku sjebani ostadose svi cekamo trolu fukare sefica uze pile i ode u taksi HAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAH OJ DJEVOJKO DDJIDJOOO MOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jos sam pod sokom
Zna li iko ima li kladara u blizini papagajke
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze drug, ja sam za ovih godina otvorio 3 racuna kod njih i ferceraju za 10DrustveniParazit je napisao/la:
A i problem je što jedna osoba ne može imati dva računa, jedina opcija je kontaktirati njih iz WWina i da u saradnji s njima to odradi, pa i oni ako htjednu da imaju neki svoj udio uplate.

Joj Bolellia, razbuca ga Vanni, nije dobio ni priliku za brejk...
1,20 i valja odmah na popravni
Edit: samo što napisah uze brejk, ajde sada okreći to

Edit: samo što napisah uze brejk, ajde sada okreći to
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 06 maj 2015, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Bio je BH Play unutar nje, ali su ga zatvorili koliko me pamćenje služi. Najbliža kladara ti je onaj drugi BH Play prekoputa zgrade Hidrogradnje poslije Drvenija naredna stanica od trole druže.Torres_9 je napisao/la:Zna li iko ima li kladara u blizini papagajkePostano kroz Forum SportSport.ba app.

Ima li neko da može pozajmiti na wwin 0,50€ (može i manje). Nisam u mogućnosti uplatiti a ima fine ponude pa da se malo zabavljam i nerviram
. Nisam prevarant, to mogu potvrditi oni koji su prije slali.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Javio se i poslao jedan gigant sa foruma

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Oj Torina :/ prvo Isner sere pa sad i oni 

Zasto mislim da je empoli torino iz 2/1 hmmn, a imam golove manje od 2,5 cc
Ista na wwin za kredit ili vracanje sutra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.