umrli su svi ove sezone,a za to je Carlo jedini i iskljucivi krivac.Bolje je Meho Kodro u Sarajevu rotiro igrace,opet od 60 minute svi jedva stoje.Donnie Darko je napisao/la:Čisto informativno, jel Illaramendi umro?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sramotno drugo poluvrijeme,zasluzena pobjeda Juventusa,sreca da nismo jos koji primili,Bale,Marcelo,Ramos ne zna se koji je gori,kao i Carlo glupan podlijeze pritisku Pereza garant,pa mora Bale igrat a lik se tek oporavio dzaba se sramoti na terenu,Ramos koliko god je srcan i borben glup je za trojcu kako samo glupe faulove pravi i kriminalne pasove salje umjesto da dodaje pasove najblizem igracu on glumi Kroosa sa dugim loptama,Marcelo je klaun nevidjeni koliko nam je ta strana suplja,podero ga je svicarac po toj strani,Morata klasa,kako je samo stasao u pravog napadaca,kako fino sacuva loptu iako mu po 2 igraca budu na ledjima.
Opet ne sumnjam u nas prolazak u revansu ocekujem kompenzaciju,tj penaltik za krisa.
Opet ne sumnjam u nas prolazak u revansu ocekujem kompenzaciju,tj penaltik za krisa.

Ramosova igra od danas je njegov prosjek tako da sto je dalje od terena bolje za RealDonnie Darko je napisao/la:Čisto informativno, jel Illaramendi umro?
Tesko da Real moze ponoviti ovako kriminalnu igru kao veceras. Vraca se Benzema i to je dobro.
Mislim da ovo ipak prolazimo
Mislim da ovo ipak prolazimo
nadam se da cemo se na Bernabeu prebaciti na 4-3-3,nema smisla ako Ramo opet bude igrao u sredini to bi opet bilo samoubistvo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
nema smisla da vraća u najneučinkovitiju formaciju iz provjerene samo radi jednog igrača. Nek ubaci silvu, ili hameza na to mjesto a po strani stavi bejla ili hesea.L-Train je napisao/la:nadam se da cemo se na Bernabeu prebaciti na 4-3-3,nema smisla ako Ramo opet bude igrao u sredini to bi opet bilo samoubistvo.
Ma ne znam više ni sam, nek se gone u qrac, bezveze se iznervirah radi govana
naprijed rejal
Igrat ce se 4-3-3 milion %
Isco - Kroos - James i BBC
da nazalostMozambik je napisao/la:Igrat ce se 4-3-3 milion %
nemogu vjerovat da postoji jos netko tko se nada icemu od klempe mene on vise nemoze neugodno iznenadit samo ugodno ako kojim slucajem napravi neku korisnu stvar
4-4-2 će se igrat, s Iscom na klupi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma ne nada se niko, al sta ces kad mora igrati, **** mu mater treba trpiti i nadati se da ce neko drugi rijesiti utakmicu.
Ramos i njegove lopte kad prebacuje na drugi bok.
Perverzija
Kakav je tokmak nekad ovaj Ancelotti, gubi i zna da mu Ramos ne moze napraviti nikakvu prevagu u igri prema naprijed i on ga jos drzi u igri umjesto da je ostavio Isca ili da je mozda probao sa Silvom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Perverzija
Kakav je tokmak nekad ovaj Ancelotti, gubi i zna da mu Ramos ne moze napraviti nikakvu prevagu u igri prema naprijed i on ga jos drzi u igri umjesto da je ostavio Isca ili da je mozda probao sa Silvom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
evo upravo na Areni skraceni snimak utakmice....nije ni onaj Carvajal baš bistar momak
kakvu glupost napravi
izradi ga Tevez ko mladog majmuna...a tacno je išao samo na penal i ovaj ga je napravio 

Lose, lose...
Strasno kakve mi glupane imamo u odbrani, i to godinama. Carvajal je imao slabu sezonu, to znamo, da je ovoliko glup, to smo saznali. Jednostavno, postoje samo dva igraca na svijetu koji ce u onoj situaciji napraviti penal.
Nazalost, oba igraju za Real Madrid.
Ramos je bio katastrofa. Izuzetno neinteligentan igrac, na stranu sto igra drugu poziciju ali ako mi neko pokaze jedan tacan pass castim ga.
Veceras jedino ne treba nista zamjeriti Ronaldu, Kroosu i Jamesu. Ovo ostalo qrcina teska. Isco tek solidan.
Marcelo je kriminalan zadnjih par utakmica, odbrana katastrofa.
I na kraju Bale. Previse i za njegov standard. Neka jos neko napise 'bale veceras rijesava, bale ce se iskupiti na kraju sezone', licno cu platiti adminu da ga trajno banuje.
Kao prvo, on nicim al bas nicim ne moze saprati ovu ljagu, a kao drugo ko jos uopste vjeruje da on moze biti neki x factor? Ja ne.
I jbte kad pogledas kako je npr. Enrike tempirao formu a pogledas Ancelottija. Katastrofa.
Strasno kakve mi glupane imamo u odbrani, i to godinama. Carvajal je imao slabu sezonu, to znamo, da je ovoliko glup, to smo saznali. Jednostavno, postoje samo dva igraca na svijetu koji ce u onoj situaciji napraviti penal.
Nazalost, oba igraju za Real Madrid.
Ramos je bio katastrofa. Izuzetno neinteligentan igrac, na stranu sto igra drugu poziciju ali ako mi neko pokaze jedan tacan pass castim ga.
Veceras jedino ne treba nista zamjeriti Ronaldu, Kroosu i Jamesu. Ovo ostalo qrcina teska. Isco tek solidan.
Marcelo je kriminalan zadnjih par utakmica, odbrana katastrofa.
I na kraju Bale. Previse i za njegov standard. Neka jos neko napise 'bale veceras rijesava, bale ce se iskupiti na kraju sezone', licno cu platiti adminu da ga trajno banuje.

Kao prvo, on nicim al bas nicim ne moze saprati ovu ljagu, a kao drugo ko jos uopste vjeruje da on moze biti neki x factor? Ja ne.
I jbte kad pogledas kako je npr. Enrike tempirao formu a pogledas Ancelottija. Katastrofa.
-
- Kontakt:
Casillas - Kod golova nista nije mogao
Carvajal - Prema naprijed jako los, nazad znamo sta je napravio.
Pepe - Solidan.
Varane - Previse gresaka koje su nas mogle kostati dosta vise nego sto jesu.
Marcelo - U napadu je bio najopasniji, odbrana cista 0.
Kroos - Prosjek.
Ramos - Podhitno ga vratiti na stopera. Previse gresaka.
Isco - Spor, spor i spor. Dok primi loptu, dok se okrene, malo lijevo, malo desno, svi vozovi prodju...
James - Solidan. Ono je morao zabiti.
Bale - Zar je igrao???
Ronaldo - Dao gol sto je najbitnije. Osim njega nista nije uradio.
Chicarito - Trudio se, nudio, ali bez upotrebljivih lopti nista nije mogao.
Jese - Premalo je igrao za neku ocjenu. Trebao je na poluvremenu uci znate vec umjesto koga.
Sve u svemu jako smo lose odigrali. Oni i sto su imali neke prilike imali su ih zbog nasih gresaka. Kod prvog gola mislim da su se ljudi dodavali 2min prije nego sto su ga zabili. Presing nam je bio 0 bodova, kao da nemaju snage da trce, da ganjaju loptu, ako se vec juri rezultat. U Madridu ce biti tesko, treba se vratiti u 4-3-3 formaciju, Ramosa vratiti na stopera Varane-a na klupu. U sredini Kroos Isco James, u napadu Ronaldo Chicarito Jese (Bale, valjda proradi i on). Benzemu bi ostavio na klupi jer bi mu to ipak bila prva tekma nakon malo duze pauze, uveo bih ga oko 60min, u zavisnosti od rezultata. Sve u svemu nadam se prolazu. Juventus je tipicna talijanska ekipa daj gol i onda se brani svim silama.
Pozdrav svima
Carvajal - Prema naprijed jako los, nazad znamo sta je napravio.
Pepe - Solidan.
Varane - Previse gresaka koje su nas mogle kostati dosta vise nego sto jesu.
Marcelo - U napadu je bio najopasniji, odbrana cista 0.
Kroos - Prosjek.
Ramos - Podhitno ga vratiti na stopera. Previse gresaka.
Isco - Spor, spor i spor. Dok primi loptu, dok se okrene, malo lijevo, malo desno, svi vozovi prodju...
James - Solidan. Ono je morao zabiti.
Bale - Zar je igrao???
Ronaldo - Dao gol sto je najbitnije. Osim njega nista nije uradio.
Chicarito - Trudio se, nudio, ali bez upotrebljivih lopti nista nije mogao.
Jese - Premalo je igrao za neku ocjenu. Trebao je na poluvremenu uci znate vec umjesto koga.
Sve u svemu jako smo lose odigrali. Oni i sto su imali neke prilike imali su ih zbog nasih gresaka. Kod prvog gola mislim da su se ljudi dodavali 2min prije nego sto su ga zabili. Presing nam je bio 0 bodova, kao da nemaju snage da trce, da ganjaju loptu, ako se vec juri rezultat. U Madridu ce biti tesko, treba se vratiti u 4-3-3 formaciju, Ramosa vratiti na stopera Varane-a na klupu. U sredini Kroos Isco James, u napadu Ronaldo Chicarito Jese (Bale, valjda proradi i on). Benzemu bi ostavio na klupi jer bi mu to ipak bila prva tekma nakon malo duze pauze, uveo bih ga oko 60min, u zavisnosti od rezultata. Sve u svemu nadam se prolazu. Juventus je tipicna talijanska ekipa daj gol i onda se brani svim silama.
Pozdrav svima
A miline prelistati zadnje 3-4 stranice unazad 

Ramos na DMF je izgledao sasvim solidno protiv Atletica (u LP) i protiv Sevilje neki dan, ali veceras je bio grozan - naravno, to nije njegova krivica....Karla je to malo ponijelo i umislio da može protiv svakog tima jedan klasicni stoper igrati DMF
veliki takticki zayeb Ancelotija, što je zaista rijetkost za njega
Zapravo, Ramos je za stopera i eventualno desnog beka, što je igrao nekad. Sve ostalo je zavala teža.
Ako vec ne vjeruje Illari i Silvi (samo ne znam koji q ih je ikako kupovao) onda je Pepe bio bolja opcija za te pozicije, što je svakako igrao pod vodstvom Joze u nekoliko utakmica.

Zapravo, Ramos je za stopera i eventualno desnog beka, što je igrao nekad. Sve ostalo je zavala teža.
Ako vec ne vjeruje Illari i Silvi (samo ne znam koji q ih je ikako kupovao) onda je Pepe bio bolja opcija za te pozicije, što je svakako igrao pod vodstvom Joze u nekoliko utakmica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo nešto na račun Portillageoxx je napisao/la:Neka jos neko napise 'bale veceras rijesava, bale ce se iskupiti na kraju sezone', licno cu platiti adminu da ga trajno banuje.![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sa Baletom sam ipak jos uvijek tvrdoglav ko Vucic sa inzistiranjem da cemo iduce godine zivjeti bolje. Imam jos dvije utakmice (polufinale i eventualno finale) da ga pokrivam, onda fakat vise ne.
Uzvrat odlucuje Balet slobodnjakom sa 25 metara. I danas bi zabio, al' mu Apolon nije dozvolio.

Uzvrat odlucuje Balet slobodnjakom sa 25 metara. I danas bi zabio, al' mu Apolon nije dozvolio.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Dobra tekma, pogotovo prvo poluvrijeme. Kako smo odigrali prvo mislio sam da ćemo dati i taj drugi gol ali smo zastali, potrošili se i fali tu Modrić dosta da to ide još brže ali i ovako mislim da prolazimo. Juve odigro hrabro i pametno. Možda je X bio nekako najrealniji rezultat. I loše izmjene ancelotija, koji qrac kupuje silvu ako ce ga zakovat na klupu.
Bale me razočarao opet.
Casilas dobro odradio svoj posao, kod gola je uradio sto je mogao jbg. Igrom sam zadovoljan, rezultat.
Do kad je Modric out?

Do kad je Modric out?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.