Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 maj 2015, 07:25

Kad bi trebala da dodje 10-ka za 1020?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 05 maj 2015, 20:17

Zna li neko kada ce u telecomu doci S6 ponovo? Kao nigdje nema, otisla prva tura, podijelili je izmedju sebe :evil:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 maj 2015, 22:35

Koje su najbolje i najpopularnije radnje za mobitele u Sarajevu gdje se prodaju i polovni modeli?
Keep walking.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 maj 2015, 22:40

Valjda je ovo prava tema...
Jel moguce da na WhatsAppu nakon nekog vremena "istekne" blokada ili nesto sl.?Naime blokiralo me davnih dana i prije koji dan udjem u aplikaciju prvi put nakon jedno 2 mjeseca i kako nisam brisao razgovore vidim pojavila se odjednom slika kod te osobe sto me blokirala (kad blokira nevidis sliku vise,jel...),al mi nije pokazivalo zadnju aktivnost (ili nisam ostao dovoljno dugo na kontaktu da ucita posto nekad treba malo duze).I evo veceras ponovno udjem i kako je i dalje slika tamo bezveze opet na kontakt stisnem i pise mi da je osoba upravo na vezi.A nekako nisam siguran da me odblokirala.Zapravo cak mislim da nema moj broj vise pa mi nije jasno.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 maj 2015, 22:48

SiamoNoi je napisao/la:Valjda je ovo prava tema...
Jel moguce da na WhatsAppu nakon nekog vremena "istekne" blokada ili nesto sl.?Naime blokiralo me davnih dana i prije koji dan udjem u aplikaciju prvi put nakon jedno 2 mjeseca i kako nisam brisao razgovore vidim pojavila se odjednom slika kod te osobe sto me blokirala (kad blokira nevidis sliku vise,jel...),al mi nije pokazivalo zadnju aktivnost (ili nisam ostao dovoljno dugo na kontaktu da ucita posto nekad treba malo duze).I evo veceras ponovno udjem i kako je i dalje slika tamo bezveze opet na kontakt stisnem i pise mi da je osoba upravo na vezi.A nekako nisam siguran da me odblokirala.Zapravo cak mislim da nema moj broj vise pa mi nije jasno.
Odblokirao/la te, ali je stavio/la da niko ne vidi kad je zadnji put bio/la online, samo piše da je trenutno na vezi kad je tu, a kad nije ne piše ništa.
naprijed rejal

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 maj 2015, 23:37

I krenem sada provjeriti i evo nista ne stoji vise.Bit ce da je onda tako.Samo sto sam bio uvjeren da vise nema moj broj i da me nije odblokiralo svojom voljom nego da je neka "greska".A u pi*ku sta ce to bit :lol: Neka sam ja ovo primjetio na vrijeme da sam spreman ako osoba pokusa uspostavit kontakt :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 maj 2015, 18:47

Krenem otvoriti sliku na mobitelu koju sam uslikao i pise : " Ova vrsta datoteke nije podrzana".

Nek pomogne neko, LG Optimus F60 je u pitanju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 09 maj 2015, 00:41

Zna li neko o čemu se ovdje radi? Kada hoću da prebacim slike sa mobitela na računar izbaci mi ovo: http://www.dodaj.rs/f/K/jd/YjW8s86/prob.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Prije je sve išlo bez probleema do maločas, ja nešto pokušavao i nisam uspio.

Hvala.

Edit: Kad uzmem ovu posljednju opciju, prebaci ih.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 09 maj 2015, 10:01

S6 ili Z4? Buraz mi se dvoumi između ta dva, ja mu preporuci S6.
Mia San Mia

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 maj 2015, 11:18

R32 je napisao/la:S6 ili Z4? Buraz mi se dvoumi između ta dva, ja mu preporuci S6.
Buraz je uspio u životu čim se dvoumi između ta dva :mrgreen:
naprijed rejal

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 maj 2015, 12:34

R32 je napisao/la:S6 ili Z4? Buraz mi se dvoumi između ta dva, ja mu preporuci S6.
Z4 sigurno neće uzeti jer će taj biti dostupan samo u japanu, osim ako ti je buraz u japanu.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 maj 2015, 13:05

Sveti je napisao/la:
Buraz il babo. :D

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 09 maj 2015, 13:24

Sveti je napisao/la:
Moze se reci :D

@Belmin, ma jok, brat.

A mozda je mislio na Z3 pa pogresno upisao, jer sam se preko fb. cuo. A mozda moze i cetvorku nekako dobiti, ne znam. S tim nisam upoznat uopste.

Al nebitno, ima li koji dr. ispred S6-ice? Sto se androida tice. Cini mi se da je s6 napredniji malo u odnosu na note 4, nebitna olovka i velicina ekrana.
Mia San Mia

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 maj 2015, 13:29

R32 je napisao/la:

@Belmin, ma jok, brat.

A mozda je mislio na Z3 pa pogresno upisao, jer sam se preko fb. cuo. A mozda moze i cetvorku nekako dobiti, ne znam. S tim nisam upoznat uopste.

Al nebitno, ima li koji dr. ispred S6-ice? Sto se androida tice. Cini mi se da je s6 napredniji malo u odnosu na note 4, nebitna olovka i velicina ekrana.

Znači ti ovdje, a buraz tamo negdje u daljini. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 maj 2015, 14:06

R32 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

@Belmin, ma jok, brat.

S6 uz Note 4 je najbolji telefon s androidom
A imas jod moto x, al do njih je tesko doci

Z4 ce biti dostupan samo u japanu

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 maj 2015, 14:50

R32 je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

@Belmin, ma jok, brat.

Ma ako mu ne smeta što nema microsd slot i izmjenjivu bateriju, onda s6 svakako jer je u svemu ostalom trenutno 'mjera' za svu konkurenciju. ;)

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 09 maj 2015, 15:51

Tako nekako Belmine :D u EU, nije puno daleko. Al godi i meni, kako je otisao snadbijeva me redovno :)

Mi ja sam mislio da je s6 otprilike mjera danas, al eto mozda ima jos sta sto odskace.

A to za sd i bateriju sigurno da nece smetati. Uostalom nije ni potrebno.
Mia San Mia

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 maj 2015, 16:00

R32 je napisao/la:Tako nekako Belmine :D u EU, nije puno daleko. Al godi i meni, kako je otisao snadbijeva me redovno :)

Mi ja sam mislio da je s6 otprilike mjera danas, al eto mozda ima jos sta sto odskace.

A to za sd i bateriju sigurno da nece smetati. Uostalom nije ni potrebno.
Ma 32GB interne je i više nego dovoljno prosječnom korisniku, samo su po meni usrali za bateriju ali eto, kažu kako i dalje nekako izgura dan. :D

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 09 maj 2015, 16:22

Ma jasta je nego, kod mene je sada takva situacija, 32 gb i baterija "integrisana". Ali zna se brzo popunit, sreca ima mi na One drive 50ak gb. Pa tu prebacujem. Jer pola h video snimanja mislim da mi uzme oko 4 i po gb prostora. Dok ostale stvari su tu do 15 gb.
Mia San Mia

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 maj 2015, 19:09

Nudi mi čovjek Sony Xperiu E4, kupljenu u Bh Telecomu, njegovom sinu se ne sviđa, jedanput ga samo upalio, za 100 KM samo da ga proda.
Zna li ko valjal šta ovaj telefon? :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.