Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Chicha,Silva,Arbeloa in
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Lose je lose u pm.Ramos igra manje tako da ako izvucemo x udarti se u guzicu a i Carlo vrsi izmjene 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ovaj sugo cielini ce se valjat do kraja jos 5 puta.
A ne znam sta carlo ceka sa izmjenom u pm!
A ne znam sta carlo ceka sa izmjenom u pm!
Real Madrid CF
Al kako je ovaj bejl smijesan, pa to nisu istine.
Kod 1:1 u gostima, primiš go (penal) iz kontre. Ancelotti to sebi nije smio da dozvoli.
Al ae, nije ni ovo loš rezultat. Barem smo dobili nestrpljivost pred revanš.
Al ae, nije ni ovo loš rezultat. Barem smo dobili nestrpljivost pred revanš.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
e moj karlo kakve ti izmjene pravis,znas da ce se juve braniti i ti vadis iska koji moze podvaliti neku loptu,a ostavljas ramosa koji ne moze pas spojiti,igramo katastrofa,nista s nicim

Ma ubjedljivo najgori James R., Carvahal glupan bezveze startuje ali nema veze, nadoknadit ćemo u revanšu.
Iker i njegova istrcavanja hahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Od kojih smo mi debila izgubili
E ko nas pobjedi u pm, ovi pojma nemaju, zabise nam 2 gola ne znaju ni oni kako.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Da mi je docekat da u jednoj bitnoj utakmici dobijemo Juventusa pa da mogu rahat umrijet...
Ispadamo. Nije ovo trenutno raspolozenje. Jednostavno, ne mozes obranit Ligu prvaka.
Ispadamo. Nije ovo trenutno raspolozenje. Jednostavno, ne mozes obranit Ligu prvaka.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Ancelotti je slijepac,ne vidjeti da sa Ramosom na sredini imas igraca manje ja ne mogu da vjerujem i slag na tortu vadis Isca,a ubacujes Chicia a Ramos i dalje ostaje sa tri igraca na sredini 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Što kume? Od debila koji nam nisu dali pošten šut da uputimo u drugom poluvremenu, daj ba.Epidaurus je napisao/la:Od kojih smo mi debila izgubili
Ramosa vratit na prirodnu poziciju, jer je na ovoj katastrofa
Varane na klupu, kriv za prvi gol, mogao nas koštati još kojeg
Bale nevidljiv
Casillas očajan
Sve u svemu, utakmica za zaborav. Juve me iznenadio.
naprijed rejal
kako ovaj real igra na silu to nije moguce,forsira se jedno to isto,izmjene vise svako zna napamet bez obzira kakav
rezultat bio
rezultat bio

Ko je kriv za prvi gol? Ramosa treba poslat u pizdu materinu zajedno sa Marcelom.Sveti je napisao/la:Što kume? Od debila koji nam nisu dali pošten šut da uputimo u drugom poluvremenu, daj ba.Epidaurus je napisao/la:Od kojih smo mi debila izgubili
Bale nevidljiv
Casillas očajan
Balea otjerati koliko sutra, bez dostete. Carlo ako ne prodje u finale noga.
Danas ga je Allergri popisao
Sramota je ovako odigrat drugo poluvrijeme protiv ekipe od koje smo individualno puno kvalitetniji. Kolko samo gresaka veznog reda, Ramos je katastrofa bio. Najbolji pokazatalj kakav je bio je ona "duga lopta" Marcelu na stranu kad ga je za dobrih 15 metara promasio. Sramotan poraz.
varane je direktno kriv za prvi gol jer uopće nije bio na svojoj poziciji kad je upućena lopta tevezu.Mozambik je napisao/la:Ko je kriv za prvi gol? Ramosa treba poslat u pizdu materinu zajedno sa Marcelom.Sveti je napisao/la:Što kume? Od debila koji nam nisu dali pošten šut da uputimo u drugom poluvremenu, daj ba.Epidaurus je napisao/la:Od kojih smo mi debila izgubili
Bale nevidljiv
Casillas očajan
Balea otjerati koliko sutra, bez dostete. Carlo ako ne prodje u finale noga.
Danas ga je Allergri popisao
kad sam ja govorio da je koentrao daleko zreliji bek od marsela.
naprijed rejal
Blijeda igra Reala večeras totalno bezopasni u drugom pol, Cassilas umalo da zapečati sudbinu ekipi sa istrčavanjem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čisto informativno, jel Illaramendi umro?
obrana kompletana je bila ocajna Ramos takoder a Bale je posebna prica da postoji jedinica beskorisnosti to bi on bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.