Sljedeci gol Evra dajeCartman je napisao/la:Ronaldo.![]()
Ova tekma nije za nas Unitedovce, srce mi puca kad vidim sta smo pustili. Jos Pogba i ne igra.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sljedeci gol Evra dajeCartman je napisao/la:Ronaldo.![]()
Ova tekma nije za nas Unitedovce, srce mi puca kad vidim sta smo pustili. Jos Pogba i ne igra.
Preferiram ipak Miu Khaliffu,no svakako vjerujem da ima obozavalaca Ronalda koji ga drkaju na njegove reklame o donjem rublju kao sto si ti.Nydalen je napisao/la:Sad drkajte na ovu akciju, najveceg tima u historiji ove igre
Slavio bi kao da je za nas dao. Ne zbog Juventusa, nego zato sto mi je taj covjek drag ko brat.ElTigre9 je napisao/la:Sljedeci gol Evra dajeCartman je napisao/la:Ronaldo.![]()
Nediraj mi LevanteNydalen je napisao/la:Hahaha joj smijesne ekipe, u rangu levantea.
Igras onoliko koliko ti protivnik dozvoliDonnie Darko je napisao/la:Real odigra jedva prosječno poluvrijeme a Juve i dalje može biti sretan što je i dalje u utakici. To najbolje govori o odnosu snaga ove dvije ekipe.
Slazem se. Ocekivao sam vise od ekipe koja u svojim redovima ima jednog od top 5 najboljih na svijetu.Donnie Darko je napisao/la:Real odigra jedva prosječno poluvrijeme a Juve i dalje može biti sretan što je i dalje u utakici. To najbolje govori o odnosu snaga ove dvije ekipe.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 5 gostiju.