FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cernica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cernica » 05 maj 2015, 19:44

champions1921 je napisao/la:Mislio je na klubove koji se bore za titulu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Onda moja greska brato. Nabrzinu prelista i upade mi to u oci. Nista uzivajte
From father to son

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 maj 2015, 19:44

Zrinjski ide pitarima, širokom, čeliku.. Neće im biti lako..

Biće guravo u svakom slučaju..

BUDI ŽELJO !!!

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 05 maj 2015, 19:48

Prije ce biti da su zajedno Siroki i Olimpic. Siroki ako bude prvi iduce kola ostat ce do kraja. Tad bi kup isao Olimpicu. Ako Siroki bude drugi, kup ce biti kom obojci kom opanci. Uglavnom Zeljo igra do kraja za evropu a prvak ce bitu Sarajevo ili Siroki. Mi bi pitarima mogli pokazati 9 godinu bez trofeja.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 maj 2015, 19:59

champions1921 je napisao/la:Zrinjski ide pitarima, širokom, čeliku.. Neće im biti lako..

Pitarima neka bod uzmu na konju su.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 maj 2015, 20:03

Elegant je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Zrinjski ide pitarima, širokom, čeliku.. Neće im biti lako..

Pitarima neka bod uzmu na konju su.
Imaju nešto teži raspored i nešto jaču ekipu od nas. Kad se sve zbroji i oduzme odlučivat će nijanse i momenti. Ako uzmemo Veleža a oni ne dobiju Sarajeva (x nam je idealno) stavljamo se u pole poziciju za Europu iako je do kraja moguće i da ne vidimo Europe a i da vidimo Ligu Prvaka :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 05 maj 2015, 20:36

ako mi navijači ne vjerujemo u titulu kako onda od igrača očekivat nešto? Možemo do titule!!!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 maj 2015, 23:09

Velez nije igrao u punom sastavu, Radnik dobio. Mi idemo Velezu, a pitari kolo nakon Radniku, koji je dobio Veleza i haman osigurao opstanak. Iskreno, previse slucajnosti.

Celik uzeo Olimpika, dolazi mu Siroki(ako ih uzmu, s tim da ih i regularno mogu uzeti), a Olimpik uzme Sirokog u finalu, opet mi je to previse slucajnosti.

Ali opet, svejedno je, sve je u nasim rukama, dobijemo sve do kraja i prvi smo :D
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2015, 23:12

Samo sudenje da ne bude ko u Gradačcu, toga se najvise plasim.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 maj 2015, 23:14

Ma popustite vise te kalkulaccije i moguce stimaljke..sve to je rekla kazala i mi od toga nemamo nikakve koristi..trebamo gledati zelju i samo zelju i nase tekme..jel se zna u koliko je tekma i jel u subotu?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 05 maj 2015, 23:18

pintol_TM87 je napisao/la:Ma popustite vise te kalkulaccije i moguce stimaljke..sve to je rekla kazala i mi od toga nemamo nikakve koristi..trebamo gledati zelju i samo zelju i nase tekme..jel se zna u koliko je tekma i jel u subotu?

Slazem se s tobom. zato sam i napisao, sve je to uzalud i sve imamo u svojim rukama, pobjedimo sve i to je to.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 maj 2015, 23:24

Argentina je napisao/la:Velez nije igrao u punom sastavu, Radnik dobio. Mi idemo Velezu, a pitari kolo nakon Radniku, koji je dobio Veleza i haman osigurao opstanak. Iskreno, previse slucajnosti.

Celik uzeo Olimpika, dolazi mu Siroki(ako ih uzmu, s tim da ih i regularno mogu uzeti), a Olimpik uzme Sirokog u finalu, opet mi je to previse slucajnosti.

Ali opet, svejedno je, sve je u nasim rukama, dobijemo sve do kraja i prvi smo :D
Ma mi smo prodali i Radniku tekmu...prodali smo i Sarajevu,Sirokom,Svinjama..prodat cemo i Vitezu i Zvijezdi :crazy: :crazy: ma daj bola...izvinite sto upadam na temu

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2015, 23:28

pravnik1981 je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Velez nije igrao u punom sastavu, Radnik dobio. Mi idemo Velezu, a pitari kolo nakon Radniku, koji je dobio Veleza i haman osigurao opstanak. Iskreno, previse slucajnosti.

Ma mi smo prodali i Radniku tekmu...prodali smo i Sarajevu,Sirokom,Svinjama..prodat cemo i Vitezu i Zvijezdi :crazy: :crazy: ma daj bola...izvinite sto upadam na temu
Jel istina da vam nije igralo nekolicina standardnih igraca ?????

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 05 maj 2015, 23:30

terabajt je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:

Jel istina da vam nije igralo nekolicina standardnih igraca ?????
protiv Radnika nije igralo 5 standardnih igraca koji su nadam se spremni protiv vas..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 05 maj 2015, 23:30

Brato ako Zaglebie Lubin proda Ruch-u iz Chorzova a Wisla Krakov da samo bod Lechu iz Poznana onda je Widzev prvi a Gornik iz Zabrza drugi :urnebes: :urnebes: a bjeri tamo :rol:
From father to son

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 05 maj 2015, 23:32

Siroki prvak, Olimpic kup, a evropa Zrinja ili mi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2015, 23:33

Ali opet, svejedno je, sve je u nasim rukama, dobijemo sve do kraja i prvi smo :D[/quote]

Ma mi smo prodali i Radniku tekmu...prodali smo i Sarajevu,Sirokom,Svinjama..prodat cemo i Vitezu i Zvijezdi :crazy: :crazy: ma daj bola...izvinite sto upadam na temu[/quote]
Jel istina da vam nije igralo nekolicina standardnih igraca ?????[/quote]

protiv Radnika nije igralo 5 standardnih igraca koji su nadam se spremni protiv vas..[/quote]

Lijepo sam pitao ne pravi se pametan .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2015, 23:40

Fidelito je napisao/la:ako mi navijači ne vjerujemo u titulu kako onda od igrača očekivat nešto? Možemo do titule!!!
Daleko smo mi od titule burazeru, mnogo toga se dešava oko nas, a mi nemamo moć da nešto promijenimo. Pokušaj zamisliti Veleža, premiranog sa tri strane, Veleža koji je odmarao igrače prošlog vikenda da bi bili spremni i odmorni za nas. Imao sam više vjere pred gostovanje Plzenu, nego sad u Vrapčićima. Velež na domaćem terenu ima 9-3-0, bolji su domaćini nego mi, primili su pet golova u 12 utakmica. Za Evropu nam treba bod iz Mostara, ali za titulu koju spominješ nam trebaju sva tri.

Jedino u šta vjerujem jeste da će ovi momci opet ostaviti srce na terenu, to je jedino što im preostaje. Nemaju podršku navijača, uprava je nemoćna, tako da imaju samo jedan drugog i ništa više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 05 maj 2015, 23:44

Ma moze njih premirat Obama iz Amerike, mofu dobiti 2 miliona, ali kad je Koka opali 30 metara pod precku, sta tu ima vise. Primjer Gradacac, sudija te ubije a onda Benjo nastupa. Nije sve u odmaranju, parama. Vodili smo Zrinjski i mogli pobjediti, Siroki X, a da ne mozemo Velez uzeti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2015, 23:48

I da, dobili smo licencu.

Čolpa :guz:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 maj 2015, 00:59

Virtu4l je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:ako mi navijači ne vjerujemo u titulu kako onda od igrača očekivat nešto? Možemo do titule!!!
Daleko smo mi od titule burazeru, mnogo toga se dešava oko nas, a mi nemamo moć da nešto promijenimo. Pokušaj zamisliti Veleža, premiranog sa tri strane, Veleža koji je odmarao igrače prošlog vikenda da bi bili spremni i odmorni za nas. Imao sam više vjere pred gostovanje Plzenu, nego sad u Vrapčićima. Velež na domaćem terenu ima 9-3-0, bolji su domaćini nego mi, primili su pet golova u 12 utakmica. Za Evropu nam treba bod iz Mostara, ali za titulu koju spominješ nam trebaju sva tri.

Jedino u šta vjerujem jeste da će ovi momci opet ostaviti srce na terenu, to je jedino što im preostaje. Nemaju podršku navijača, uprava je nemoćna, tako da imaju samo jedan drugog i ništa više.
**** to razmisljanje prijatelju!
Pa sta sada treba opet skinuti gace jefitino u Mostaru. Velez nas je vec jedne titule kostao, prema tome, dole treba poginuti ako treba i dobro im se osvetiti, ali dobro, i opet nekad u buduncnosti, ako im kad zatreba za opstanka, pa ih fino izbaciti...

Sa supcima treba supacki i igrati. Odmah u golu kost na nogu, pa sta bude neka bude.

Titula? Hmm. Bojim se da nasi iz uprave uopste ne idu na to, ako ces vise iskreno, iz nekih dobro poznati razloga njima, jer samo budala moze biti ovako blizu i govoriti da je titula daleko. Da je pocetak sezone, pa bi rekao uredu, ali na kraju si, gdje ces jos mnogo toga da se desava, kako pozitivnog tako i negativnog jos imas utakmicu sa trentunim prvim, zaista ne mogu da stavim.

Ali eto, ne vjerovat u ove momke za mene je veliko razocaranje pa kakav god oni kvalitet posjedovali, jer da su drugi nesto bolji u odnosu na nas, to su davno trebali rezultatski pokazati na terenu, a ne sluzite se kupovinom sudija, utakmica, itd...

Eto, neka im FK Sarajevo onda uzme titulu pa neka im slavi pred nosom, kada je mi necemo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.