Da bilo je par vasih evo ih u Pub-u na pivi cestitke na pobjediLloriS je napisao/la:Nisu to Siouxi, otislo je 4-5 nasih momaka tamo i mislim da su oni ovo postavili, neka me isprave lukavcani ako grijesim
Hvala sretno u nastavku i vama, valjda i mi do iduce sezone se vratimo na tribine pa nas vise dodje u lukavacsodaacm je napisao/la:Da bilo je par vasih evo ih u Pub-u na pivi cestitke na pobjediLloriS je napisao/la:Nisu to Siouxi, otislo je 4-5 nasih momaka tamo i mislim da su oni ovo postavili, neka me isprave lukavcani ako grijesim
Kao sto ste kupili u Jajcu ? hahahahaninepin je napisao/la:živi bili pa vidili
Da nije smjesno bilo bi zalosno jarane,sigurno nee pustiti utakmicu jedinstvo pa kad susjedima Podgrmecu nismo pustili zasto bi nekoj mladosti,aa i Janjos nece da se utakmice stimaju dok je on tuninepin je napisao/la:Ma šta se nervirate sve ugovoreno Mladost nije mogla kupit bodove u Jajcu al zato dogovorila Jedinstvu u Lukavcu
Druze moj zivis u snovima , ne kazem da ce te izgubiti protiv njih (Mladosti DK) ali realno ova liga ima veze s svim i svacim a najmanje s fudbalom, na kraju krajeva zar nisi naucio tu lekciju prosle sezone ,,,deni91 je napisao/la:Da nije smjesno bilo bi zalosno jarane,sigurno nee pustiti utakmicu jedinstvo pa kad susjedima Podgrmecu nismo pustili zasto bi nekoj mladosti,aa i Janjos nece da se utakmice stimaju dok je on tuninepin je napisao/la:Ma šta se nervirate sve ugovoreno Mladost nije mogla kupit bodove u Jajcu al zato dogovorila Jedinstvu u Lukavcu
Jarane,dok je janjos tu toga nema,pa prosle sezone smo trebali slobodi ovdje pustiti,janjos nije htio i ako je morao pustiti,i zna se sta je bilo dobili smo 3-0 slobodu i janjos se pokupio i vratio u sarajevo,nece covjek da nista muti !sodaacm je napisao/la:Druze moj zivis u snovima , ne kazem da ce te izgubiti protiv njih (Mladosti DK) ali realno ova liga ima veze s svim i svacim a najmanje s fudbalom, na kraju krajeva zar nisi naucio tu lekciju prosle sezone ,,,deni91 je napisao/la:Da nije smjesno bilo bi zalosno jarane,sigurno nee pustiti utakmicu jedinstvo pa kad susjedima Podgrmecu nismo pustili zasto bi nekoj mladosti,aa i Janjos nece da se utakmice stimaju dok je on tuninepin je napisao/la:Ma šta se nervirate sve ugovoreno Mladost nije mogla kupit bodove u Jajcu al zato dogovorila Jedinstvu u Lukavcu
Pa pricajte sta znate. Ja sam svoje davno reko a kolko pamtim ti si momak koji je falio ovu ekipu upravu i sve prije nekolko mjeseci. sta se promjenilo treba otic naoravit intervju sa sidomagalo je napisao/la:ima materijala za razmatrat.istina je da je sloboda fasovala kod vas.i onda,a i sada radnicki ucestvuje u kumovanju i proklamovanju premijerligasa buduceg.svako vidi sta se radi i gdje nas je dovela nepravda.10 utakmica 4 ili 5 golova 7 ili 8 bodova,igraci treš treševa svi šuteee.amin.aferim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.