FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Izgleda danas u 12 se odlučuje o licenci a kako sam čuo male su šanse da je dobijemo.. Nadam se da sam prenio dezinformaciju..
P.S. trening je u 11 ako nekog interesuje..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
napredujemo, prije 7 dana je bilo da je sigurno ne dobijamo.
Ima li neko informacije o tacnim datumima utakmica do kraja prvenstva?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
I mene ovo zanima.Peterski je napisao/la:Ima li neko informacije o tacnim datumima utakmica do kraja prvenstva?
Imas na ovom portalu, idi na tabele i ima raspored i datumi do kraja prvenstva.Peterski je napisao/la:Ima li neko informacije o tacnim datumima utakmica do kraja prvenstva?
Standardno je dobijemo na kraju.champions1921 je napisao/la:Izgleda danas u 12 se odlučuje o licenci a kako sam čuo male su šanse da je dobijemo.. Nadam se da sam prenio dezinformaciju..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A sta je sada tu najveca prepreka da nebi dobili licencu? Nisam bas upucen u ovaj segment...champions1921 je napisao/la:Izgleda danas u 12 se odlučuje o licenci a kako sam čuo male su šanse da je dobijemo.. Nadam se da sam prenio dezinformaciju..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ima nekih dugova od prije. Dobit cemo licencu 

dugova naravno ima, ali koliko ja znam, razloga da ne dobijemo licencu nema.
Uvjek je na kraju dobijemo tako da samo opusteno, idemo u Mostar po bodove. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa nije "na kraju", uvijek smo na prvom stepenu dobijali.
Ne bi mi ovoliko zapinjali u prvenstvu da nećemo dobiti licencu, a i davno bi to isplivalo.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Nešto sam danas gledao i naletio sam na post našeg cijenjenog forumaša boccaccia, cije postove treba dijeliti na letke prije utakmice na Grbavici i davati raji da citaju..
"Prvi i najbitniji osjecaj. Bitniji od evrope, rezultata. Jer Zeljo mi je vazda bio vise. Zeljo su ljudi, drugovi, prijatelji, poznanici. Zeljo je onaj trenutak poistovjecivanja sa bliskim ljudima, sa ljudima koje ne znas toliko dobro u privatnom zivotu, ali kod neke prilike se okrenete jedno drugom i sve ti je u trenutku jasno. Zeljo je zajednica, Zeljo je ljubav. Ne zamaram se Kokotom i slicnim, ne zamaram se rezultatom, mozda je sebicno ali je tako, jedva cekam da vidim i zagrlim svoje najblize s kojim idem na tekme, da bacimo neku pricu, da vidim osmijeh i da zauzmem svoju uobicajenu poziciju i da utakmica krene. Pausalna zvuci mozda izjava, ali je na kraju balade vrlo istinita. Koji god mi na kraju zavrsili, nikad nam ne mogu oduzeti to da smo mi Zeljeznicar a oni... Oni su nesto drugo, nesto manje.
"Prvi i najbitniji osjecaj. Bitniji od evrope, rezultata. Jer Zeljo mi je vazda bio vise. Zeljo su ljudi, drugovi, prijatelji, poznanici. Zeljo je onaj trenutak poistovjecivanja sa bliskim ljudima, sa ljudima koje ne znas toliko dobro u privatnom zivotu, ali kod neke prilike se okrenete jedno drugom i sve ti je u trenutku jasno. Zeljo je zajednica, Zeljo je ljubav. Ne zamaram se Kokotom i slicnim, ne zamaram se rezultatom, mozda je sebicno ali je tako, jedva cekam da vidim i zagrlim svoje najblize s kojim idem na tekme, da bacimo neku pricu, da vidim osmijeh i da zauzmem svoju uobicajenu poziciju i da utakmica krene. Pausalna zvuci mozda izjava, ali je na kraju balade vrlo istinita. Koji god mi na kraju zavrsili, nikad nam ne mogu oduzeti to da smo mi Zeljeznicar a oni... Oni su nesto drugo, nesto manje.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ZELJOx4xlife je napisao/la:Eldaru skinuta suspenzija!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E tek sad ovo izgleda smijesno
Ako vec doneses jednu odluku ostani dosljedan svojih rijeci, a ne za dva dana da gazis ono sto si rekao. Uradis li to nece te niko ozbiljno shvatati.

Ako vec doneses jednu odluku ostani dosljedan svojih rijeci, a ne za dva dana da gazis ono sto si rekao. Uradis li to nece te niko ozbiljno shvatati.
mir u kući pred ove utakmice je važniji i od dosljednosti...a i od eldarovog igračkog doprinosa. vjerujem da su se time vodili, ali isto tako mislim da je više nego zaslužio suspenziju.
Zna li neko jel u subotu velez ili u nedjelju ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
subota 17:00
nek mu je ukinuta suspenzija, u ovoj fazi suspezija oruzaru bila bi hendikep za nas, u mostaru i iks ko kuca, samo hrabro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.