Ko od naših igrača nije bio povrijeđen ove sezone

Strašna će nam biti klupa sutra

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kako stvari stoje moguceBayern@heart je napisao/la:jeli ovo i Rode neće sutra biti na raspolaganju. Ovo da nam nije dosadno kad su upitanju povrede![]()
Ko od naših igrača nije bio povrijeđen ove sezonenemogu se sjetiti
Strašna će nam biti klupa sutrajesu li došli u Barcelonu
FranckRibery je napisao/la:ma cim pogledam barcinu odbranu meni se optimizam naglo poveca, isto ovako su imali omjer u spanskoj ligi kad smo ih izbacili, vilanova hladno uze prvenstvo, 10 bodova vise imali od reala, dicili se nesto, pricali kako ce nas otresti pa dobise po usima...zivi bili pa vidjeli
njetproFCB je napisao/la:Je li Ribery otputovao u Barcelonu?
Velik hendikep.edotabako je napisao/la:Kod njih otpao Mathieu zbog povrede.
Ne znam jesi li ozbiljan ili..muamerc je napisao/la:Velik hendikep.edotabako je napisao/la:Kod njih otpao Mathieu zbog povrede.
Sarkazam uzimajuci u obzir ko sve nama fali, naravno svaki izostanak u Barsi je dobro dosao iako bih vise volio da je Messi fasovo neku minornu povredu od 10 dana.edotabako je napisao/la:Ne znam jesi li ozbiljan ili..muamerc je napisao/la:Velik hendikep.edotabako je napisao/la:Kod njih otpao Mathieu zbog povrede.
Ako je standardan clan prve postave hendikep jest sigurno zbog uigranosti.
Nije standardan član prve postave. I da je zdrav, čisto sumnjam da bi sutra igrao u početnih 11.edotabako je napisao/la:Ne znam jesi li ozbiljan ili..muamerc je napisao/la:Velik hendikep.edotabako je napisao/la:Kod njih otpao Mathieu zbog povrede.
Ako je standardan clan prve postave hendikep jest sigurno zbog uigranosti.
Mislim da je iznos čak i veći raspolažemo najmanje sa 190 miliona eura tako da nam slijedi jedno vruće ljeto! Naravno traže se krilni igrači i desni bek te jedan ofensivallraunder kao zamjena za Pizzara.anelbavarac je napisao/la:Spremno 100 mil. na racunu za ljetni prelazni rok.
Akcenat se baca na lijevo/desno krilo, svjetkog kalibra, i na desnog beka.
No, prvo uzet klempu, pa onda razmisljat' o neophodnim pojacanjima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.