Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Priceati da zavrsim s faxom, do tad ce izaci jos patcheva od rockstara a i nacice se negdje jos jeftinije pa onda ugrabiti i igrati ko covjek
Nemam ja vise zivaca boriti se s crackovima a i da mi igra crashira u sred misije radi banalnih stvari pogotovo.
Sent from my Nokia 909
Nemam ja vise zivaca boriti se s crackovima a i da mi igra crashira u sred misije radi banalnih stvari pogotovo.
Sent from my Nokia 909
BvB09, oprobaćemo, trebalo bi valjati.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Igral ko kantera? Nek proslijedi kakav dobar server, al onako normala, ne onaj sa onim likovima sto pucaju ko da aimbot imaju 

⭐
176.57.188.38:27024

Igram sad na trici Last of us i gta 5 ali onaj osjecaj is SA je nepoovljiv..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Groove street. Home. At least it was before. I fucked everything up.
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 04 maj 2015, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Au safata me neka nostalgija. Što ti je ovo trebalo, madridist? Izgleda morat će se ponovo instalirati. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Popeti se na onu planinu pa odozgo padobranom do nekog od sela u podnozjumessilla je napisao/la:Au safata me neka nostalgija. Što ti je ovo trebalo, madridist? Izgleda morat će se ponovo instalirati.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nije gruv nego grouvOtelo je napisao/la:Groove street. Home. At least it was before. I fucked everything up.

Moze li se igrati online ako nije orginal igra ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Priceati da zavrsim s faxom, do tad ce izaci jos patcheva od rockstara a i nacice se negdje jos jeftinije pa onda ugrabiti i igrati ko covjek
Sent from my Nokia 909
Inace kad se kupi orginal igra da li Rockstar ima automatski "patch download" pa ne moras traziti po netu, nego ide direktno sa pravog servera ? Nadam se da se ove stvari za "Heist" pljacke, i ostale stvari koje dolaze u patchevima ne doplacuje ?!
Nesto kao sto ima World of Warcraft updater ili launcher ? Kako se to vec zove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Online samo sa originalnom igricom.Vjerovatno ce nekada biti i serveri za crackovane igrice koji ce podici neki rus gdje ces imati ping 9000 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za online ce ti trebati original, zasad, al ne nadaj se da ce se naci zaobilazni put u skorije vrijemeElegant je napisao/la:Moze li se igrati online ako nije orginal igra ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Priceati da zavrsim s faxom, do tad ce izaci jos patcheva od rockstara a i nacice se negdje jos jeftinije pa onda ugrabiti i igrati ko covjek
Sent from my Nokia 909
Inace kad se kupi orginal igra da li Rockstar ima automatski "patch download" pa ne moras traziti po netu, nego ide direktno sa pravog servera ? Nadam se da se ove stvari za "Heist" pljacke, i ostale stvari koje dolaze u patchevima ne doplacuje ?!
Nesto kao sto ima World of Warcraft updater ili launcher ? Kako se to vec zove.
da, igra je na steamu, tako da, ne sikiraj se za patcheve, skidace ti se automatski kako koji bude izlazio, i ono jos bolje, kada nekad opet kasnije budeš skidao igru, odmah će ti skinuti igru sa posljednjim patchem, dakle neces morati jedan za drugim skidati
U pravu siviKK je napisao/la:nije gruv nego grouvOtelo je napisao/la:Groove street. Home. At least it was before. I fucked everything up.

Mada sve do sad sam bio uvjeren da se pise sa dva O

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- theboss_RD07
- Kontakt:
Orton je napisao/la:176.57.188.38:27024

Neki dan vidio ovu sliku i ponovo sebi instalirao. Jucer naguzio Tenpenny-amadridist je napisao/la:![]()
![]()

⭐
moze li neko da mi posalje link za skidanje 2k14, obarao sistem i otisla igra, trazim torrente al sve nesto obrisano....

Kako zaobići Social Club kod instaliranja GTA V?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Nikako.SC ti treba jer preko njega se logujes u igru.Toxicity je napisao/la:Kako zaobići Social Club kod instaliranja GTA V?
Pa koji je activation code?Orton je napisao/la:Nikako.SC ti treba jer preko njega se logujes u igru.

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Nema nikakav activation code,skines crack za igricu koji sadrzi SC,update i crack.
onda preko Launchera u cracku pokreces igricu.
pogledaj tu
onda preko Launchera u cracku pokreces igricu.
Re: $: Igre - Kako, gdje, šta...?
Najbolja ulica na svijetu.madridist je napisao/la:![]()
![]()

Gledaj koliku kucu CJ ima a buraz onaj cumez pored.

Meni najbolja kuca bila ona dole juzno na plazi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, Skojevska i 59 gostiju.