NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Bez dileme da se dokazao i meni djeluje kao najbolji igrac CLE u PO,ali svakako da mu to omogucava i James koji ga samim svojim prisustvom rastereti.Bez njega ne bi islo,jer tesko da igdje sam PG moze nesto uraditi,ma kako dobar bio. Kvalitetni saigraci ti olaksaju posao.Iskreno,vi ste meni veceras dobro odigrali i pored lose partije Jamesa i nedostatka one dvojice utakmica je bila egal.Mislio sam da ce CHI to lakse odraditi,prvenstveno defanzivno,a ispostavilo se da im je trebao jako dobar sut za 3p da vas dobiju.Takodje,puno stagnacije kod njih,jako malo post up-ova za Gibsona i Gasola,a mislio sam da ce to vise raditi.Bilo kako bilo,vi slijedecu morate dobiti,inace je serija 90% gotova.adriano_leite je napisao/la:Brate, pred spavanje zelim cuti tvoju analizu Irvingove igre u playoffu, sta mislis da li se vec sada dokazao? Za mene je ubjedljivo najbolji u Cavsima u ovih 5 utakmica.NEZALAGANJE je napisao/la:I iiidemooo padobranci na 3,2,1.....![]()
-
- Kontakt:
Moze ovaj gore crazyati kolko hoce dzaba ti je. Le choke s razlogom. Nikada nece biti svrstan u najbolje bar po onima sto se razumiju u NBA i ko fkt voli ovu igru.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kad se sjetim koliko je bio hypovan Rivers pred draft, a sad ga gledam kako ga 37.godisnji Terry prolazi ko da je kakav balvan, tragikomicno 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- invincible1921
- Kontakt:
Lik koji ce od kobea imat drasticno vise asistencija, skokova, blokada, u karijeri lik koji ce od kobea imat vise poena uz neuporedivo bolji procenat lik koji ce imat makar jos jednu MVP nagadu, je losiji igrac od kobea ....da sto postonihohoni992 je napisao/la:Moze ovaj gore crazyati kolko hoce dzaba ti je. Le choke s razlogom. Nikada nece biti svrstan u najbolje bar po onima sto se razumiju u NBA i ko fkt voli ovu igru.

=\_1921_/=
Ma vidis da likovi igraju kladionicu, pa se moraju istresti negdje.invincible1921 je napisao/la:Lik koji ce od kobea imat drasticno vise asistencija, skokova, blokada, u karijeri lik koji ce od kobea imat vise poena uz neuporedivo bolji procenat lik koji ce imat makar jos jednu MVP nagadu, je losiji igrac od kobea ....da sto postonihohoni992 je napisao/la:Moze ovaj gore crazyati kolko hoce dzaba ti je. Le choke s razlogom. Nikada nece biti svrstan u najbolje bar po onima sto se razumiju u NBA i ko fkt voli ovu igru.

-
- Kontakt:
Zalim te ako kroz prizmu toga gledas ko je kvalitetniji.
Kobe je lider ekipe,uvijek je tu uz ekipu kad je najteze nije se bojao nikad preuzeti odgovornost. Jednostavno najbolji kosarkas koji se pojavio poslije jordanove ere,vjerujem da se i jordan s tim slaze.
Kobe je lider ekipe,uvijek je tu uz ekipu kad je najteze nije se bojao nikad preuzeti odgovornost. Jednostavno najbolji kosarkas koji se pojavio poslije jordanove ere,vjerujem da se i jordan s tim slaze.
- invincible1921
- Kontakt:
A kroz koju prizmu da ga gledam? To da lebron ne uzima odgovnorst samo budale mogu rec pogledaj kad je bio prvi put u cavsima, pogledaj dobijeno finale protiv Spursa...Nadji mi jedan cimbenik sto bi neko volio da ima u ekipi vise kobea nego lebronanihohoni992 je napisao/la:Zalim te ako kroz prizmu toga gledas ko je kvalitetniji.

Joj utakmice ko da je termin svi trce ko muhe bez glave

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Kakva kladionica proso sam lebrona oborio me mozgov 
Vidi,to je tvoje misljenje i iako je u manjini ja ga postujem. Vjerovatno bar 75% ljudi smatra da je kobe bolji i korisniji od lechokera.

Vidi,to je tvoje misljenje i iako je u manjini ja ga postujem. Vjerovatno bar 75% ljudi smatra da je kobe bolji i korisniji od lechokera.
5 asistencija Brade za cetvrtinu
TOs problem
TOs problem
- invincible1921
- Kontakt:
- PaskalHens
- Kontakt:
Ruža na MVP nivou. Kol'ko će izdržati, pitanje je..
Irving odličan, Kraljica čoker.
Irving odličan, Kraljica čoker.
Viva la France, as they say in Rome.
Dwight AHAHAHA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al kakva silazna Howarda i daju mu blok.

Cuj Doc hacka ahahaha
E hajmo sad hackaj jordana, toooooo
E hajmo sad hackaj jordana, toooooo
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Griffin odlican redick se mora probudit
Ova NBA je otisla u pm
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Turnoveri na sve strane, jos nam je samo falilo hackanje oba tima 

ser del barça es el millor que hi ha !
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Nakon onakve prve utakmice, ovaj užas... Pihhh...
Clippersi se odlično drže s obzirom da faktički igraju bez playa.
Clippersi se odlično drže s obzirom da faktički igraju bez playa.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.