FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 04 maj 2015, 15:43

čuj 135miliona za Baleta :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Možda ga i kupe za jedno 25 mil. Možda i on pročepi kod nas, :mrgreen: svi znamo kako su i Robbena otjerali iz Madrida i šta je kasnije uradio u našem drsu. Ostalo je historija

Klare

Post Postao/la Klare » 04 maj 2015, 15:50

Ovaj slikoviti sastav je i najbliži, opet možda nas iznenadi, ali ne vjerujem.

Nije problem u sastavu, i dalje smo jaki, nego problem što nam povrede isjeckale formu, pa smo ritam izgubili,
isto bi bilo da i riberi igra, nije to više do kvalitete, nego do spleta nesretnih okolnosti.

Još jedan problem u svemu tome je fizička sprema, pali smo brate na nivo osrednjeg Bundesligaša, već mjesec dana u drugom nemamo snage ni supu pojesti.
sekerbay je napisao/la:Ako gvardiola i pored svih problema uzme lp, treba mu postaviti kip u minhenu.
potpis! :!:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 maj 2015, 16:23

Bayern@heart je napisao/la:slika
Betmen spreman :opaopa:
Poljska haubica spremna za paljbu :opaopa:
Rizzoli nam sudi u srijedu.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 04 maj 2015, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 maj 2015, 16:38

hercegovac, nisi u pravu.
jedan riberi je u stanju da sa par genijalnih poteza okrene utakmicu.

sto se tice bejla, davaj :cool:
jos kad bismo mogli prevariti pereza pa da mu uvalimo svajna, napravili bismo posao decenije.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 maj 2015, 19:25

Lahm je daleko ispod nivoa,psihicki nije dobar a ni fizika mu ne briljira.On pomalo stvara neki psihicki minus koji se reflektira na cijelu momcad.On bi da igra u sredini a ne ide mu od noge.Imam osjecaj kao da mu je dosadilo igrati lopte.Previse gresaka,losih procjena,losih dodavanja.nesnalazljivost u skripac situacijama.Da je cojek pa da kaze Gvardi da igra na tom desnom boku a u sredini da ostavi mjesta za igrace koji su tome vicniji nego on.Jos bi sad mogo Martinu mjesto uzeti.Lahm me poco zivcirati.
VOLIM BAYERN

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 04 maj 2015, 19:30

isakovich je napisao/la:Lahm je daleko ispod nivoa,psihicki nije dobar a ni fizika mu ne briljira.On pomalo stvara neki psihicki minus koji se reflektira na cijelu momcad.On bi da igra u sredini a ne ide mu od noge.Imam osjecaj kao da mu je dosadilo igrati lopte.Previse gresaka,losih procjena,losih dodavanja.nesnalazljivost u skripac situacijama.Da je cojek pa da kaze Gvardi da igra na tom desnom boku a u sredini da ostavi mjesta za igrace koji su tome vicniji nego on.Jos bi sad mogo Martinu mjesto uzeti.Lahm me poco zivcirati.
I ja sam ovo primijetio

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 maj 2015, 20:15

isakovich je napisao/la:Lahm je daleko ispod nivoa,psihicki nije dobar a ni fizika mu ne briljira.On pomalo stvara neki psihicki minus koji se reflektira na cijelu momcad.On bi da igra u sredini a ne ide mu od noge.Imam osjecaj kao da mu je dosadilo igrati lopte.Previse gresaka,losih procjena,losih dodavanja.nesnalazljivost u skripac situacijama.Da je cojek pa da kaze Gvardi da igra na tom desnom boku a u sredini da ostavi mjesta za igrace koji su tome vicniji nego on.Jos bi sad mogo Martinu mjesto uzeti.Lahm me poco zivcirati.
Ma Lahma treba razumjeti, jer nakon dužeg odsustvovanja i ne može biti na nivou. Postoji kod njega strah, iako ne vidim da ima nekih problema sa psihom. Mislim da je on i dalje psihički jak...
A što se pozicije tiče on po tom pitanju serenda odavno, serendao je u reprezentaciji, u Bayernu serenda, po tom pitanju sam ja njega ovdje kritikovao već i što se toga tiče nervira me. Pravi se Lahm nekad pravo pametan. Ali u suštini naravno da je on vrijedan igrač i značajan za klub. Samo smatram da on često prođe bez kritike, a udari se prije i po Schweiniju i po Mulleru (kada su oni naši najznačajniji igrači u pitanju, oni pravi naši :D ).

A što se utakmice protiv Barce tiče i dalje sam prilično optimističan. Značajnu ulogu u svemu mogu odigrati Benatia i Boateng pozada, koji imaju brzinu a i znaju se postavljati, idealni su da zaustave njihove ofanzivce (treba naravno i podrške ostalih, ali njih dvojica mogu veliki posao uraditi). Treba se sjetiti sjajne partije Boatenga protiv Messija na SP, kako ga je samo u par napada sustigao i zaustavio u situacijama kada je ekipa bila visoko postavljena i kada je Boa bio faktički zadnji čovjek. Takav njegov nastup je potreban.
Potreban je raspoložen Thiago i Muller prema naprijed te svakako jako je bitno da u igri glavom budemo jaki kao protiv Porta u revanšu. Ako bi kao protiv Porta ponovili taj segment, mislim da bi sigurno došli do pozitivnog rezultata. I vezni redovi će voditi svakako veliku bitku...

Barca jeste dosta stabilna, ali pogotovo u igri glavom se Barca pozada može raniti. Tu su i dalje ranjivi. Isto tako oni nailaze na protivnika koji slično igra, pa im i to može biti zbunjuće. Isto tako moguće je da možemo nametnuti i malo više robusnosti i oštrine u sredini, pogotovo sa Schweinijem i Xabi Alonsom. Ali isto tako , nevažno ko bude igrao, možemo uspostaviti i kontrolu nad loptom.

Jedna od varijanti, ako bi Lewa igrao, bila bi svakako pokušati ostvari posjed oko sredine terena i na svojoj polovici, znači više držati tu loptu i pokušavat je prebaciti do Poljaka, koji je gore može zadržati i nešto napraviti ili eventualno spuštati prema Mulleru ili drugim igračima koji nalijeću iz drugog plana.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 04 maj 2015, 20:39

Bayern Munich's Robert Lewandowski trained with a protective mask and could face Barcelona in Wednesday's Champions League semifinal, first-leg, despite a broken cheekbone, teammate Jerome Boateng confirmed on Monday.
"He moved well and made a good impression, it looks like he's fit and motivated to play," Bayern defender Boateng told reporters.
"He didn't have any fear, he is very brave and he will get used to the mask, I don't think it'll be much of a problem."
The striker broke his nose, cheekbone and suffered concussion during a clash with goalkeeper Mitchell Langerak late in Munich's German Cup semifinal defeat to Borussia Dortmund last Tuesday.

sa nekih od bayernovih fan stranica :opaopa: :opaopa:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 maj 2015, 20:39

:zviz: :zviz: :zviz: :ljepota:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 maj 2015, 21:52

PEP je napisao/la:

:zviz: :zviz: :zviz: :ljepota:
Đe se moRe ova kupit'? Je l' moRe zajedno sa dresom? :ljepota:

Koliko god nama voda išla od mlina, ja i dalje imam vjeru u našu ekipu, u onaj bavarski inat da lupiš protivnika krampom po guzici u njegovoj avliji :twisted: Možda i izgubimo u Barceloni (gluho i daleko bilo, pu pu pu :nene: ), ali siguran sam da će ekipa dati sve od sebe, jer u fer borbi nije problem izgubiti, nego odmah gaće skinuti i gu.ze dati :think:

Mislim da nam na ruku ide to što se Barca smatra favoritom i što kladionice ka njoj naginju, jer ranjeni lav je najopasniji lav i iznenađenja su u tom slučaju moguća :D :pray: :opaopa:
Sent from my Philips Smart TV.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 04 maj 2015, 22:24

slika

Cekam dan kad ce mi se zelja ispuniti :salut:

Eventualno Miler umjesto Gece, racunam na to da je Gece na nivou.
Mia San Mia

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 maj 2015, 23:00

Jedan je covjek zaustavio Messija i 2010. i 2014. godine.
Od njega ocekujem u srijedu ovakvo izdanje:

slika
#miasanmia

nihohoni992
Kontakt:

Post Postao/la nihohoni992 » 04 maj 2015, 23:02

R32 je napisao/la:slika

Cekam dan kad ce mi se zelja ispuniti :salut:

Eventualno Miler umjesto Gece, racunam na to da je Gece na nivou.
Muller je bolji igrac od goetzea i siguran sam da ce ukoliko ovako nastavi postati najbolji igrac Bayerna svih vremena.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 04 maj 2015, 23:55

Ako dobro udjemo u utakmicu, bice dobro. Bayern je najjaci kad nije favorit. A to znamo svi. :)
Barcin napad je ubjedljivo najbolji do sad. Odsjec ih takticno i cao Granada i sl.
A ako ne pristupimo dobro utakmici, najebali smo. S kamatom.

Necemo, ne sekirajte se. ;)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 maj 2015, 00:01

Samo zelim da vidim borbu i zelju onda mi nikakav rezultat nece biti los. Ako to jos bude prolaz onda jos bolje, bonus se ne odbija.

Da sam na Pepovom mjestu ja bi ih napao odmah, pa kud puklo da puklo, jer kad bi im prvi priprietili onda bi se i oni ustrucavali ici u napad. Ovako, ako osjete krv onda nam ne gine 3-4 komada. Svakako nemamo sta izgubiti, samo neki debakl ce biti los a ostalo tu i tamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2015, 10:40

slika :lol:

Ako odbiju 100 mil od ove cifre onda se može nešto i završiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 maj 2015, 11:15

Novi dresovi za sezonu 2015/2016. :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 maj 2015, 11:19

Kakav Bale kakve gluposti??? Treba Bale-a placat 100+miliona ili nekih 70,80 a Depay dostupan za 30-ak??? Koja je logika??? U tu pricu uopce vise ne ulazim...

Kompletna igra i filozofija Bayerna se mijenja kada nemamo Robbery-a na raspolaganju. Onda se ne ide toliko po krilima,i u toj igri nasi najjaci igraci su Thiago i Levat. Vjerujem kako ce Levat upravo sutra da eksplodira. Ja sam ubijedjen u rezultat 1:2
Stern des Südens

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 maj 2015, 11:31

bez obzira na defitcitarni kadar mi ne bi imali sanse sa barselonom.cinjenica je da nismo miljenici srece godinama unazad,s tim se treba pomiriti.sutra nam je ispadanje do 40-te minute.barsa je u finalu i tamo je ceka ko drugi nego real.postoji samo opcija casnog oprostaja,a o porlazku u finale ne treba pomisljati niko.nazalost tako je.

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 05 maj 2015, 12:03

Nesto kontam, bolje sto se Robben povrijedio protiv BVB (najbolje da nije nikako), nego da se povrijedio sutra protiv Barce. Sva taktika, moral, sve pada u vodu... I nemojte tolikog pesimizma, pa nismo mi bilo ko.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.