Možda ga i kupe za jedno 25 mil. Možda i on pročepi kod nas,

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
potpis!sekerbay je napisao/la:Ako gvardiola i pored svih problema uzme lp, treba mu postaviti kip u minhenu.
Poljska haubica spremna za paljbuBayern@heart je napisao/la:
Betmen spreman
I ja sam ovo primijetioisakovich je napisao/la:Lahm je daleko ispod nivoa,psihicki nije dobar a ni fizika mu ne briljira.On pomalo stvara neki psihicki minus koji se reflektira na cijelu momcad.On bi da igra u sredini a ne ide mu od noge.Imam osjecaj kao da mu je dosadilo igrati lopte.Previse gresaka,losih procjena,losih dodavanja.nesnalazljivost u skripac situacijama.Da je cojek pa da kaze Gvardi da igra na tom desnom boku a u sredini da ostavi mjesta za igrace koji su tome vicniji nego on.Jos bi sad mogo Martinu mjesto uzeti.Lahm me poco zivcirati.
Ma Lahma treba razumjeti, jer nakon dužeg odsustvovanja i ne može biti na nivou. Postoji kod njega strah, iako ne vidim da ima nekih problema sa psihom. Mislim da je on i dalje psihički jak...isakovich je napisao/la:Lahm je daleko ispod nivoa,psihicki nije dobar a ni fizika mu ne briljira.On pomalo stvara neki psihicki minus koji se reflektira na cijelu momcad.On bi da igra u sredini a ne ide mu od noge.Imam osjecaj kao da mu je dosadilo igrati lopte.Previse gresaka,losih procjena,losih dodavanja.nesnalazljivost u skripac situacijama.Da je cojek pa da kaze Gvardi da igra na tom desnom boku a u sredini da ostavi mjesta za igrace koji su tome vicniji nego on.Jos bi sad mogo Martinu mjesto uzeti.Lahm me poco zivcirati.
Đe se moRe ova kupit'? Je l' moRe zajedno sa dresom?PEP je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Muller je bolji igrac od goetzea i siguran sam da ce ukoliko ovako nastavi postati najbolji igrac Bayerna svih vremena.R32 je napisao/la:
Cekam dan kad ce mi se zelja ispuniti![]()
Eventualno Miler umjesto Gece, racunam na to da je Gece na nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.