Ako bas mora past javi im da samo rejkjavik smije zabit da mi ne bi sjeb.ali odlican tiketHass je napisao/la:Odlučih doći na pdf,samo zato jer na Islanđanima MORA pasti gol do kraja,ako ne i dva.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ako bas mora past javi im da samo rejkjavik smije zabit da mi ne bi sjeb.ali odlican tiketHass je napisao/la:Odlučih doći na pdf,samo zato jer na Islanđanima MORA pasti gol do kraja,ako ne i dva.
Ide to.exorciiist je napisao/la:hajdeeee Topdzije
PogođenoooAdmir_Sa je napisao/la:ako arsenal dobije ostane mi ovaj islandski 2+ za 120, evo 1-0 valjda bude još jedan
profulali su zicer, i penal im nije svirannihohoni992 je napisao/la:Ide to.exorciiist je napisao/la:hajdeeee Topdzije
Walcot u 93 oj vjeruj mi.
ma dati će ga arsić moraju jedan u drugom datiexorciiist je napisao/la:hajdeeee Topdzije
Admir_Sa je napisao/la:ako arsenal dobije ostane mi ovaj islandski 2+ za 120, evo 1-0 valjda bude još jedan
gol Arsenala, al' kasno je..Janez je napisao/la:PogođenoooAdmir_Sa je napisao/la:ako arsenal dobije ostane mi ovaj islandski 2+ za 120, evo 1-0 valjda bude još jedan![]()
![]()
Next kome šta treba da zovemo?
Čestitke jaro i od mene, rezultat 2:0 za Juve..exorciiist je napisao/la:Ljudi, hvala svima na čestitkama za rođendan, posebno Miky-u na poklonu![]()
Da se i ja vama odužim, najpoštenije bi bilo da napravim kao neko takmičenje ili nešto slično tome.
Pa eto, citirajte ovaj post i napišite rezultat za utakmicu Juventus-Real Madrid, ko prvi pogodi dobit' će nešto (malo) para na wwin-u. Sretno svima, pa ćemo sutra pokušati i za utakmicu Barcelona-Bayern.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.