FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 04 maj 2015, 20:47

Ne znam...Zvijezdi nije trebalo...A nama je gorilo...I od Zvjezde su trazli bodove...Ali gospodin bivši član njihove uprave danas uglednik N/F BIH je bio decidan...Umrijet na terenu ali ne dati bodove...Barem se tako pricalo...
& $ ?

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 04 maj 2015, 21:58

De nek neko postavi link ove nagradne igre s kartama za utakmicu protiv Viteza i Drine, ne mogu da nadjem na stranici?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2015, 22:00

http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... ojite-dres" onclick="window.open(this.href);return false;

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 maj 2015, 22:09

Ma ja bih volio dam im prepustimo tri boda jer radimo upravo na tom komšijskom odnosu, što se primjetilo u 1.FBiH.
Ne kažem da sad treba namiještati, ali eto zbog ovog gore razloga.
Zvijezda kod kuće ovo proljeće ima teške protivnike a dobro se pokazala, tako da nisu ni naivani baš. Mada je očigledno njima ispadanje ove godine.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 maj 2015, 22:13

mah tesko je tu biti pametan..kad je nama trebalo oni nisu htjeli da cuju, nece ljudi ni da razgovaraju..ali opet neko mora prvi to presjeci..ne kazem da ih se mora pustiti ali odigrati jednu kontrolisanu utakmicu, sa pola snage kao na Grbavici npr, pa ako budu bolji nek ljudi pobijede..ne bit cigani ko oni pa ginut na terenu samo da ih izbacimo iz lige, ali i ne prodati utakmicu nego odigrati eto onako, mozda dati i priliku nekim igracima u drugom pol koji manje igraju tipa Adema Hodzica, Mujkica itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 maj 2015, 22:19

Šta ćeš brate vidio si kako je bilo sa Banovićima, imali su tricu od nas kad im je bilo gutavo, vratiše nam i to je to.
Na to i ja mislim smanjit gas, malo odmorit Zebu, Kisu i dat priliku momcima sa klupe, eto svakako neće biti Perice i Efendića.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 maj 2015, 22:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah tesko je tu biti pametan..kad je nama trebalo oni nisu htjeli da cuju, nece ljudi ni da razgovaraju..ali opet neko mora prvi to presjeci..ne kazem da ih se mora pustiti ali odigrati jednu kontrolisanu utakmicu, sa pola snage kao na Grbavici npr, pa ako budu bolji nek ljudi pobijede..ne bit cigani ko oni pa ginut na terenu samo da ih izbacimo iz lige, ali i ne prodati utakmicu nego odigrati eto onako, mozda dati i priliku nekim igracima u drugom pol koji manje igraju tipa Adema Hodzica, Mujkica itd itd
Ma upravo to i govorim. Kontam da je to sve maslo jednog lika...Tada je kao clan uprave gurao protiv Slobode i radio sve da Sloboda ispadne a danas kad su ga istjerali iz uprave radi sve da Zvijezda ispadne da bi se on pojavio kao spasitelj...I mislim da se sve na kraju svede na pricu tipa Husara i ko je uzeo kojeg igraca i sta ima od toga
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 maj 2015, 23:01

**** zvijezdu ba,pobjede oni ili mi,isti nam ****,od proslosti nema nista idemo dalje...
imal ko kakav trac,kafansku,stadion,ko od igraca bi mogo doc,i tak to
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 maj 2015, 23:01

Joj dobit cu cir od teme :D

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 04 maj 2015, 23:05

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 maj 2015, 23:09

Hvala ti bas..nek si prosirio ovo, sad su mi sanse da dobijem dres u rangu toga da poebem Marinu Viskovic

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2015, 23:27

:lol:

Ljudi jel se cuje nekog sa Omom ,jel ostao u Poljskoj il gdje je vec otisao,valjda se snasao tamo :) .

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 maj 2015, 00:18

Ma ne treba igrat namjerno da se Zvijezda izbaci, ako ste gledali video gdje Azmir priča mogli ste čut neke stvari. Tako da realno govoreć, Sloboda je tad jednostavno morala ispast, i nijedan klub nije kriv od onih koji su u toj priči, a ponajmanje Zvijezda da bi joj se svetili sad.

I jedna da se ne zaboravi :D
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 05 maj 2015, 00:21

Zodiac je napisao/la::lol:

Ljudi jel se cuje nekog sa Omom ,jel ostao u Poljskoj il gdje je vec otisao,valjda se snasao tamo :) .
slika
ovo mu je ucinak do sad tam u poljskoj

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 maj 2015, 00:34

Dobar mu prosjek, od 6 utakmica koliko je odigrao, u 3 dobio crveni karton. :lol: :facepalm:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 maj 2015, 14:51

Društvo,
Bojim se da se neću složiti sa večinom oko Zvijezde.

Istina je da smo uz samo jedan bod mogli o(p)stati. Istina je da smo tada kumili za bod(ove) i istina je da smo naišli na zid. Ali isto tako je istina da je večina ljudi iz Gradačca žalila taj dan zajedno sa nama.

Istina je da među ljudima iz Gradačca imamo velike sportske prijatelje koji su čest gost na Tušnju.

Naravno, istina je da tadašnje rukovodstvo (ali rukovodstvo) Zvijezde uopće nije suosječalo sa nama. Dapače, dočekali su svojih 5 minuta da budu gazde u regiji. Isto tako je istina da ljudi koji su vodili Slobodu sve do unazad 2,5 godine su što svjesno što nesvjesno činili da u jednom trenutku imamo sportske neprijatelje u klubovima poput Zvijezde, Radničkog, Bratstva.
Budučnost je apsolutno druga priča.

Mi se trebamo izdići iznad toga i podvuči crtu. Ne možemo imati poštovanje drugih, ako nemamo poštovanje prema drugim.

Da se razumijemo, ne govorim o puštanju utakmice. Apsolutno ne!
Ali ne bih imao ništa protiv da Husref pokuša različite kombinacije, možda dadne priliku nekome od momaka koji se žele nametnuti za prvih 11, a ako u svoj toj priči Zvijezda bude bolja neče mi biti nimalo žao. Ako mi pak budemo bolji radovat ću se našoj pobjedi.

Svakako tražimo dobitnih 11 za posljednje kolo :mrgreen: :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2015, 15:02

zlajci je napisao/la:Da se razumijemo, ne govorim o puštanju utakmice. Apsolutno ne!
Ali ne bih imao ništa protiv da Husref pokuša različite kombinacije, možda dadne priliku nekome od momaka koji se žele nametnuti za prvih 11, a ako u svoj toj priči Zvijezda bude bolja neče mi biti nimalo žao. Ako mi pak budemo bolji radovat ću se našoj pobjedi.
izvini, al' kako se to razlikuje od puštanja tekme? Husref kad bi to napravio, Sloboda bi izgubila, a onda bi navijači Slobode govorili kako to nije puštanje, kako je trener malo isprobao druge igrače, ispali bismo cinici kao navijači Selje .. mislim, meni je svejedno, pustili im, ili ovako šatro pošteno s izmješanim sastavom (što je opet pušteno, samo fino upakovano, da ispadnemo šatro čisti) .. dakle, govorim o tome da ne ispadnemo kao navijači anamo onih, koji poriču očigledno ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 maj 2015, 15:12

Chinaglia je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Da se razumijemo, ne govorim o puštanju utakmice. Apsolutno ne!
izvini, al' kako se to razlikuje od puštanja tekme? Husref kad bi to napravio, Sloboda bi izgubila, a onda bi navijači Slobode govorili kako to nije puštanje, kako je trener malo isprobao druge igrače, ispali bismo cinici kao navijači Selje .. mislim, meni je svejedno, pustili im, ili ovako šatro pošteno s izmješanim sastavom (što je opet pušteno, samo fino upakovano, da ispadnemo šatro čisti) .. dakle, govorim o tome da ne ispadnemo kao navijači anamo onih, koji poriču očigledno ;)
Razumijem da imamo različita mišljenja.
Ja ne vjerujem da su naše alternative na klupi mnogo, ako su uopće, slabije od Zvijezde. Uostalom prava prilika da vidimo njihovu snagu.

I nikako ne možeš povlačiti paralelu između ova dva primjera. Igrači i golman Želje su se sklanjali da Leotar dadne gol, a Adilović namjerno fulao šanse. Neka su, svakako njihova sramota, ali razlog više da nikako ne porediš ova dva primjera.
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2015, 15:31

eh, ne igraju Ivetić i Efendić zbog kartona, izbaci iz ekipe još Zebu, Zrnanovića i Bekića (iako igra slabo), dobit' ćeš ekipu koju svaka ekipa iz PL može pobjedit', praktično bi dobio bezidejnu i slabu ekipu kao jesenas, ekipu koju bi Zvijezda dobila, u to sam ubjeđen :D to ne bi bilo namještanje u smislu da smo dobili pare od Zvijezde ili eventualno bodove kad bude trebalo, al' bilo bi olakšavanje posla komšijama, što je barem u mojim očima puštanje (na pošten i regularan način :mrgreen: )

paralelu sam napravio jer oni jesu pustili tekmu u Trebinju, za bodove, al' su to opovrgli i dan danas to rade, što je naravno cinizam! kad bi Sloboda napravila tako kako ti kažeš, igrala s izmješanim sastavom, al' pošteno, bez puštanja na terenu, a izgubila, komentari bi bili da je Sloboda namjerno izvela kombinovan sastav da olakša posao komšijama (što bi i bila istina) .. e zbog toga kažem, kad bi se tako desilo, ne bismo smijeli bit' cinici kao oni i govorit' kako to nije istina, bla, bla .. jer ipak, izvest' kombinovan sastav baš protiv Zvijezde koja se bori za opstnak :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2015, 15:37

kako god, volio bih da se ljudima proda za pare, pusti za bodove, daju bodovi bez ikakve koristi za nas :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.