FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BoskoAntic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 04 maj 2015, 16:41

MortemHz je napisao/la:Ni blizu

Više? Ma koliko god znam da su plakali u 93' :opaopa:
U INAT SVIMA 1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2015, 16:52

Mnogo vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 maj 2015, 18:46

Jel sad u srijedu igramo za zrinjom i znali neko u koliko ce biti poznat termin odigravnja utakmice?
04.10.2009 !!

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 04 maj 2015, 18:50

sarajlija je napisao/la:Jel sad u srijedu igramo za zrinjom i znali neko u koliko ce biti poznat termin odigravnja utakmice?

slika

BordoSele
Kontakt:

Post Postao/la BordoSele » 04 maj 2015, 18:53

Jel se ima gdje pogledati ili skinuti tekma Slavija-Sarajevo da na miru pogledam
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 04 maj 2015, 19:15

BoskoAntic je napisao/la:Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...

Sad mi je još draže što smo im u 93' dali gol! :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba:

Sto mi nesto ne uradimo po tom pitanju.Evo sad pogurati Velez novcanicama i porazom kone otpadaju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2015, 19:22

amypitar je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...

Sad mi je još draže što smo im u 93' dali gol! :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba:

Sto mi nesto ne uradimo po tom pitanju.Evo sad pogurati Velez novcanicama i porazom kone otpadaju.
Ne brini se za Velez i Celik :D

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 04 maj 2015, 20:31

slika

Od ove djece ćemo imati mnogo koristi, već sada ima par talenata ali mi je neizmjerljivo drago koliko igraju srcem, slika govori sve - gol širokom.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2015, 20:35

Strasnih talenata imamo vec sad u akademiji. Ne mogu zamislit sta ce biti sa novom generacijom djece kroz par godina kada ovi budu prvotimci i kad sve bude islo ko podmazano zajedno sa kampom...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 maj 2015, 20:48

amypitar je napisao/la:

sta mislis kako Zvijezda uze bod Sirokom, a Velez ih dobi :D
Pyro is not a crime !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 maj 2015, 20:51

uNbx je napisao/la:Strasnih talenata imamo vec sad u akademiji. Ne mogu zamislit sta ce biti sa novom generacijom djece kroz par godina kada ovi budu prvotimci i kad sve bude islo ko podmazano zajedno sa kampom...
zato bi valjalo pravo sad titulu uzeti, smanjiti malo pritisak, i onda od naredne sezone umjesto sto ces lupam dovesti 5 novih igraca dovedes 3 da valja i jos 2 iz akademije i tako svake godine promovirati barem jednog ili dva igraca u prvi tim, ove neke druge koji u tom trenutku ne budu imali mjesta na posudbe pa ko se pokaze vratis ga a ko ne sta je tu je, nijedan tim na svijetu ne moze izbaciti 10 talenata po sezoni i da svi upadnu u prvi tim, dva svake godine je vise nego dovoljno, zarada zagarantovana
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2015, 20:54

Ako uzmemo titulu, vec od slijedece sezone ocekujem puno vecu minutazu Marka, i povremeno davanje prilika Andjusicu i Kadusicu. :thumbup:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 04 maj 2015, 20:57

Ova u19 generacija omladinaca je dobra, ali tek ćete da vidite šta će da radi u17 kada još stasa.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 maj 2015, 20:59

MortemHz je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Ne brini se za Velez i Celik :D
Celik nece uzet 4. utakmicu u nizu, skoro da nema teorije, prevelik niz pobjeda ali i da Siroki izgubi svoju 3. utakmicu u nizu, Velez favorit, hmmm, to breme nece uspjet iznijet do kraja i kiksat ce.
Mnogo je lakse bilo iz sjene pobijedit Sarajevo, Siroki... realnije je ocekivat remije ali siguran sam da ce od te dvije utakmice barem jedna otic na stranu gostujucih ekipa.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2015, 21:04

Mora se neko okliznuti do kraja prvenstva,nerealno je ocekivati da mi mozemo sve dobiti

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2015, 21:07

Ma kad je FKS u pitanju, nista nije nerealno, vjeruj mi. :D Oscilacije, paradoksi i iznenadjenja su nam srednja imena. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 maj 2015, 21:19

Ja licno nevidim da su nasi akademci nesto na VECEM nivou nego u kona zrinjskog I sirokog, al mora se uzet u obzir da sve nabrojane ekipe imaju svoje stadione kampove I mogu trenirat kad god hoce. Mi kad dobijemo kamp I par godina posle cemo tek neke plodove da ubiremo. Vjerovatno cemo imat naj bolju akademiju u drzavi, al tesko da ce mo mi se toliko puno oslonjat striktno na akademiju. Par igraca u pet godina I to je to. I nevjerujem da ce mo izbacit boljeg igraca nego sto je LEO BENKO u sledeci 15 godina. Ovo govorim zato sto treneri koji treniraju nase juniore kadeti pion ire I pjetlice malo je reci da su zalutali u veliko FCS.

Ja da se pitam ja bi Mehu kodra postavio za direktora svih omladinski pogona.
Lugusic Enver trener golmana
Onaj Iz leotara sto je Igro zanas sto nam je cimija proporucijo treba trenirat, pjetlice
Hadzibegic trener kadeta
Jarni trener pionira

Ja dok nevidim nesto OVOM slicno mi cemo Samo imati akademiju koja ce bit najbolja u drzavi BiH. Dok u evropi ti isti igraci ce bit smjesni ispod prosjecni. Prvotimci teplica, sturma, tresnjevke I tako tih giganata.

**** ti akademiju kad igrace izbacuje tipa ( DZEMO smjecanin :mrgreen: berberovic, koji vise pusi nego ciro),DULJA sisa nargilu ko majkinu sisu, radovac isto. Locu,nejedu zdravo itd. Takvi talenti nemaju perspektivu ONI Samo budu talenti.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2015, 21:25

Meho nece prihvatiti tu ponudu, a Lugusic je trener u repki. Dulja nije plod nase akademije, al je u svakom slucaju strasan igrac, kojem treba jos malo rada da se rijesi nepotrebnih poteza.
Juniori bodovno kaskaju, ali kadeti rasturaju. Vidjeces kroz par godina kako ce te ovi momci demantovat. ;)
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 maj 2015, 21:41

Ja od ovog @Pitar6785 još nisam pročitao ništa pozitivno. Ne volim nikako ljude koji su kao on, tj. imaju svoju viziju nečega i ako nije tako odmah ne valja. Odakle brate pare da se dovode neka velika imena u akademiju? I čuj Džemo Berberović nije igrač :facepalm: Čovjek je imao vrhunsku karijeru, to što je on na zalasku karijere i što sad ne igra onako kako očekujemo ne znači da nekad nije bio igrač. Pročitaj šta napišeš prije nego klikneš 'Pošalji'
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 maj 2015, 21:43

Ma govorit za covjeka koji je igrao u A selekciji i pruzao super partije da nije igrac je suludo...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, fks74, Fouzi1, Jet2Holiday, Pena i 67 gostiju.