Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dinoze
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dinoze » 04 maj 2015, 15:24

Njegova plata je 9 miliona eura godisnje + premije. I neka je svaka mu cast ali gdje god da ode poslije ovoga nece toliku platu imati. Zato se njemu ni neide.Ko bi od nas dobrovoljno otisao negdje za manju platu.

Eno Dortmund je rekao moze ali za 5 miliona plate, to je 4 miliona manje za godinu dana pa nije Dzekson lud da napusti, on gura dokle moze kad vise nebude moglo onda ce preci negdje sa manje para i cao.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2015, 15:53

Pa neka ga onda tu, ako mu nije bas nimalo do fudbala, onda nek produzi jos jednom ugovor...

I nemoj toga "ko bi od nas pristao na manju platu", ja ne bi pristao jer za svoje 23 godine nisam zaradio 20.000 KM kako treba, a Dzeko je zaradio toliko da komotno umjesto toalet papira moze koristiti novcanice od 500 eura...i ako mu je malo, daBogda i regres dobio, da ne podje kukati po medijima slucajno...zasto su Tevez, Balotelli i ostali pristali na manju placu ali otisli negdje gdje mogu igrati ?

On zna najbolje za sebe, meni svakako ni iz dzepa ni u dzep ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 maj 2015, 15:56

Znači Džeko je u Cityu zaradio preko 50 miliona maraka, plus milioni iz Wolfsburga, i ako mu je još uvijek do para onda stvarno ne kontam.
Ja da sam na njegovom mjestu otišao bih u Juventus za znatno manju platu i tamo osvojio nešto. :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 maj 2015, 16:17

Sheyi je napisao/la:Znači Džeko je u Cityu zaradio preko 50 miliona maraka, plus milioni iz Wolfsburga, i ako mu je još uvijek do para onda stvarno ne kontam.
Ja da sam na njegovom mjestu otišao bih u Juventus za znatno manju platu i tamo osvojio nešto. :bih:
Nema kvalitet za Juventus. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 maj 2015, 17:19

Sheyi je napisao/la:Znači Džeko je u Cityu zaradio preko 50 miliona maraka, plus milioni iz Wolfsburga, i ako mu je još uvijek do para onda stvarno ne kontam.
Kakav crni Juventus, o cemu pricate? :D
Ako ga Wolsburg zeli nazad, neka se udati nogom u pakas :kafa:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 maj 2015, 18:08

Ne kažem da ga traže, ali ako bi bilo ponude da ode u Juve to treba prihvatiti, pravom Džeki, Morata, Lorente i Matri mogu čistiti kopačke. :lol:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 maj 2015, 18:24

„Imati takvu klasu kakva je Džeko, a malo ga koristiti u igri za mene je neshvatljivo. I Džeko i Begović su u najboljim godinama, vrijede, dokazani su u svojim klubovima, pa zato kažem da su se u oba kluba ogriješili o naše fudbalere. Ko ne bi poželio imati Džeku i Begovića u timu, u svakom smislu, i igrački i ljudski? No, to je život i fudbal. Vjerujem da će naši momci izaći iz svega još jači i bolji“, istakao je Baždarević.

Iako „ne želi dijeliti savjete“, smatra da Begović i Džeko, ali i svaki od bh. igrača koji nema dostojnu minutažu, treba promijeniti klub.

„Ako mogu da im savjetujem, onda neka dobro razmisle. Mnogi naši reprezentativci, kako sam već rekao, itekako vrijede i trebaju naći klubove u kojima će imati 100-postotno povjerenje, u kojima će stalno igrati“, kazao je Baždarvić.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 maj 2015, 18:28

Evil Genius II je napisao/la:
„Imati takvu klasu kakva je Džeko, a malo ga koristiti u igri za mene je neshvatljivo. I Džeko i Begović su u najboljim godinama, vrijede, dokazani su u svojim klubovima, pa zato kažem da su se u oba kluba ogriješili o naše fudbalere. Ko ne bi poželio imati Džeku i Begovića u timu, u svakom smislu, i igrački i ljudski? No, to je život i fudbal. Vjerujem da će naši momci izaći iz svega još jači i bolji“, istakao je Baždarević.

Iako „ne želi dijeliti savjete“, smatra da Begović i Džeko, ali i svaki od bh. igrača koji nema dostojnu minutažu, treba promijeniti klub.

„Ako mogu da im savjetujem, onda neka dobro razmisle. Mnogi naši reprezentativci, kako sam već rekao, itekako vrijede i trebaju naći klubove u kojima će imati 100-postotno povjerenje, u kojima će stalno igrati“, kazao je Baždarvić.

Hoce li ovaj da kaze da mu Pelle ne vjeruje :rol: ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 maj 2015, 18:38

Vezano za ovu diskusiju gore, da niste zaboravili nesto sto se zove porez a on je u GB ako se ne varam oko 50%.
Osim ako seici ne placaju ispod stola, na crnjaka, onda nema poreza. :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 maj 2015, 19:14

Cuj zaradio je dovoljno?!
Zaradio je Gerrard vise pa opet ode da zaradi jos koji milion iako se komotno mogao oprosititi u Liverpoolu, tamo gdje je i poceo da igra. Pa eto, ukazala mu se prilika da jos negdje uzme koji milioncic i tako stavi mrlju na karijeru, iako mu to niko nece zamjeriti.
Lampard je isto tako za pare igrao protiv svoga Chelsea a zaradio je i on vise nego Dzeko.

Nemojte uzmiati sebi za pravo da odredite koliko je nekom dovoljno para.
Znam ja da bi vi volili da on igra, volio bi i ja da igrai da ga gledam.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 maj 2015, 19:46

Ma vole ga navijači :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 maj 2015, 20:26

Eh tu si, kad bude pri kraju karijere igrač kao što je Džeko može birati klub u MLS i ostalim ligama đe se uzimaju dodatni novci, ali u najboljim godinama da mu novac bude ispred karijere mislim da nije uredno. :D
Nadam se da ovog ljeta ide.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 04 maj 2015, 22:22

totalno otpisan
ako ostane to sve govori o njemu

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 maj 2015, 16:16

Trebo bi se vratit u Zelju buahahahah

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 05 maj 2015, 16:33

Moja je zelja da odradi jos jedan ugovor u Njemackoj iako je po nekima on tamo prekucao, ali ja vjerujem da on moze jos stosta pokazati. Pa onda nek ide u Ameriku ili gdje vec planira da zaradi dodatnu lovu.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 maj 2015, 00:55

Pegi10 je napisao/la:Moja je zelja da odradi jos jedan ugovor u Njemackoj iako je po nekima on tamo prekucao, ali ja vjerujem da on moze jos stosta pokazati. Pa onda nek ide u Ameriku ili gdje vec planira da zaradi dodatnu lovu.
Ma kakvi.. u Njemackoj je pokazo svoje. Kako god da odigra nece odigrati na onom nivou na kojem je igrao u Wolfsburgu, tako da ne kvari dojam.. nek ne dolazi u Njemacku.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 06 maj 2015, 17:33

Max Kruse potpisuje za Wolfsburg. Dakle jedan klub vec otpada.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 07 maj 2015, 13:38

Goalgetter je napisao/la:Max Kruse potpisuje za Wolfsburg. Dakle jedan klub vec otpada.

Treba biti realan, dijamant više nije interesantan velikim klubovima. Još kad se uzme u obzir kolika mu je plata - jedina opcija je klupa City-a.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Jelena
Kontakt:

Post Postao/la Jelena » 07 maj 2015, 13:50

Babayaro je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Max Kruse potpisuje za Wolfsburg. Dakle jedan klub vec otpada.

Treba biti realan, dijamant više nije interesantan velikim klubovima. Još kad se uzme u obzir kolika mu je plata - jedina opcija je klupa City-a.
Dzeko vec odavno nije interesantan velikim klubovima. Sve sto je ostalo je onih dobrih par sezona koje je proveo u Wolfsburgu. Od prelaska u City on vise nije ni i od igraca.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 maj 2015, 14:09

Juventus sljedeci klub. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, DanijelTZ, denza, edvaE2, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, Proximic, sagitarius, Venom, Yucca i 93 gosta.