MortemHz je napisao/la:Ni blizu
Više? Ma koliko god znam da su plakali u 93'

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Ni blizu
sarajlija je napisao/la:Jel sad u srijedu igramo za zrinjom i znali neko u koliko ce biti poznat termin odigravnja utakmice?
BoskoAntic je napisao/la:Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...
Sad mi je još draže što smo im u 93' dali gol!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne brini se za Velez i Celikamypitar je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto mi nesto ne uradimo po tom pitanju.Evo sad pogurati Velez novcanicama i porazom kone otpadaju.
sta mislis kako Zvijezda uze bod Sirokom, a Velez ih dobiamypitar je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto mi nesto ne uradimo po tom pitanju.Evo sad pogurati Velez novcanicama i porazom kone otpadaju.
zato bi valjalo pravo sad titulu uzeti, smanjiti malo pritisak, i onda od naredne sezone umjesto sto ces lupam dovesti 5 novih igraca dovedes 3 da valja i jos 2 iz akademije i tako svake godine promovirati barem jednog ili dva igraca u prvi tim, ove neke druge koji u tom trenutku ne budu imali mjesta na posudbe pa ko se pokaze vratis ga a ko ne sta je tu je, nijedan tim na svijetu ne moze izbaciti 10 talenata po sezoni i da svi upadnu u prvi tim, dva svake godine je vise nego dovoljno, zarada zagarantovanauNbx je napisao/la:Strasnih talenata imamo vec sad u akademiji. Ne mogu zamislit sta ce biti sa novom generacijom djece kroz par godina kada ovi budu prvotimci i kad sve bude islo ko podmazano zajedno sa kampom...
Celik nece uzet 4. utakmicu u nizu, skoro da nema teorije, prevelik niz pobjeda ali i da Siroki izgubi svoju 3. utakmicu u nizu, Velez favorit, hmmm, to breme nece uspjet iznijet do kraja i kiksat ce.MortemHz je napisao/la:Ne brini se za Velez i Celikamypitar je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Slavija je jučer bila debelo premirana, i to od strane nam kona 5 000 + lištica i zrinjski po 10 000...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Pact1921, umrobihzbogtebe1946 i 51 gost.