po ovom pitanju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Na današnji dan, 04. maja 1992. godine, zapaljen je Stadion Grbavica, simbol otpora Sarajeva.
Vidi Eldar je sportista i nema sta kome psovati na tribini taman kad bi mu svi sa tribine psovali on mora znati svoje.Bez obzira koga podrzavati ovdje i ko je u pravu.Pogotovo nema pravo psovati ljudima koji svoje pare daju Zelji i koji mu daju dio plate fakticki.I recu ti jednu stvar covjek kome je psovao nije njemu nista ruzno rekao da bi dao povod za to.Neandertalac je napisao/la:Ja kada sam pisao kakvi se pritisci vrse na igrace, niste mi vjerovali. Neke stvari jednostavno ne smiju u javnost, ali su sramotne u najmanju ruku. Par njih iz uprave idu iz greske u gresku, obezobrazili su se pravo.
Sreca pa nas djeca rezultatima pokrivaju! Podrzimo ih!
Sa ovim se mogu sloziti da je potrebno obrazlozenje ali u ovakvim situacijama ovicno izostane sjeti se pogani nedavno.Minjore je napisao/la:@pile
To je ok. Sinoc sam pisao o tome. Profesionalci su. Ali Klub mora izaci u javnost s konkretnim razlozima. Samo reci neprofesionalno ponasanje ili drugo, samo da navijaci znaju o cemu je rijec..
Pare? Koje pare? One sto im ne priznaju, one sto kasne, ili one sto nikada nece dobiti? Koje pare?pile87 je napisao/la:Vidi Eldar je sportista i nema sta kome psovati na tribini taman kad bi mu svi sa tribine psovali on mora znati svoje.Bez obzira koga podrzavati ovdje i ko je u pravu.Pogotovo nema pravo psovati ljudima koji svoje pare daju Zelji i koji mu daju dio plate fakticki.I recu ti jednu stvar covjek kome je psovao nije njemu nista ruzno rekao da bi dao povod za to.Neandertalac je napisao/la:Ja kada sam pisao kakvi se pritisci vrse na igrace, niste mi vjerovali. Neke stvari jednostavno ne smiju u javnost, ali su sramotne u najmanju ruku. Par njih iz uprave idu iz greske u gresku, obezobrazili su se pravo.
Sreca pa nas djeca rezultatima pokrivaju! Podrzimo ih!
Sta im ne priznaju i ko to nije dobio svoje ?Neandertalac je napisao/la:Pare? Koje pare? One sto im ne priznaju, one sto kasne, ili one sto nikada nece dobiti? Koje pare?
Vecina ovih sto su duze tu! I znas dobro sta im ne priznaju!pile87 je napisao/la:Sta im ne priznaju i ko to nije dobio svoje ?Neandertalac je napisao/la:Pare? Koje pare? One sto im ne priznaju, one sto kasne, ili one sto nikada nece dobiti? Koje pare?
Nista od onoga sto im ne stoji u ugovoru im ne moze biti isplaceno.I to niko ziv ne radi na ovom svijetu.Neandertalac je napisao/la:
Vecina ovih sto su duze tu! I znas dobro sta im ne priznaju!
Jao jaopile87 je napisao/la:Nista od onoga sto im ne stoji u ugovoru im ne moze biti isplaceno.I to niko ziv ne radi na ovom svijetu.Neandertalac je napisao/la:
Vecina ovih sto su duze tu! I znas dobro sta im ne priznaju!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 11 gostiju.