TaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
TaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva
Nije valjda da to do sada nisi cuoTaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva
Jesam al drago mi opet cut!bistrikboy je napisao/la:Nije valjda da to do sada nisi cuoTaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva
Rece covjek cija se ekipa konstantno bori za opstanak.Frutek je napisao/la:Butmiran je napisao/la:@AulleTa i Raz_ba
TJESITE SE![]()
![]()
![]()
Jarane mi smo pobijedili u dvije utakmice na zelenom TERENU, uzeli bod u gostima i opet vi nesto ´ocete , a Evropu cete vidjet kad vam Osim, Šehić, il´ Trivunović pošalju razgeldnicu![]()
Odgovori čovjek čiji je klub najpodmukliji i najpokvareniji u cijeloj BiH.Butmiran je napisao/la:Rece covjek cija se ekipa konstantno bori za opstanak.Frutek je napisao/la:Butmiran je napisao/la:@AulleTa i Raz_ba
TJESITE SE![]()
![]()
![]()
Jarane mi smo pobijedili u dvije utakmice na zelenom TERENU, uzeli bod u gostima i opet vi nesto ´ocete , a Evropu cete vidjet kad vam Osim, Šehić, il´ Trivunović pošalju razgeldnicu![]()
oduvjek je poznato da te svi mrze kad si najvecislani grad je napisao/la:ja sam za to da nasa uprava odluci da im dadne bodove bez komisije ikakve....pa onda kad ne izbore evropu jer su odron od ekipe da svi ovdje placemo od smijeha zbog neuspjeha NAJLJIGAVIJEekipe na balkanu![]()
...i nek im onaj kosonja od trenera nastavi svrsavat na pobjedi protiv leotara
![]()
...koji su to pacenici,j.e.b.o.t.e.
![]()
pa vi niste ni u svom kantonu najveci,indijanacraja_sa_sjevera je napisao/la:oduvjek je poznato da te svi mrze kad si najvecislani grad je napisao/la:ja sam za to da nasa uprava odluci da im dadne bodove bez komisije ikakve....pa onda kad ne izbore evropu jer su odron od ekipe da svi ovdje placemo od smijeha zbog neuspjeha NAJLJIGAVIJEekipe na balkanu![]()
![]()
![]()
i jos da pitam kako ide prodaja dvogleda
slani grad je napisao/la:pa vi niste ni u svom kantonu najveci,indijanacraja_sa_sjevera je napisao/la:oduvjek je poznato da te svi mrze kad si najvecislani grad je napisao/la:ja sam za to da nasa uprava odluci da im dadne bodove bez komisije ikakve....pa onda kad ne izbore evropu jer su odron od ekipe da svi ovdje placemo od smijeha zbog neuspjeha NAJLJIGAVIJEekipe na balkanu![]()
![]()
![]()
i jos da pitam kako ide prodaja dvogleda![]()
![]()
i da se razumijemo..niko vas ne mrzi nego ste samo ljigava ekipa nastala dekretom....a takvi su svima gadni i odvratni..mozda ne znas al narcisoidnost je bolest..koja se treba lijecit..zato..tablete u sake
..
a dvogledi idu ko halva![]()
...od tih para mi i pravimo stadion...NAS STADION..al ti to nemozes skontat...jer ne znas kako je to imati nesto svoje..
Probisvjet je napisao/la:Jesam al drago mi opet cut!bistrikboy je napisao/la:Nije valjda da to do sada nisi cuoTaRgEt_ je napisao/la:Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva![]()
Dok Torpedari placu za tri boda komsije pjevaju! Ha ja! A vidim i pozitivu drugih prema uspjesima Zelje!
Znaci da je ogromna razlika izmedju Torpeda i Zelje. Ovi prvi bez dostojanstva i bez simpatija drugih, a Zeljo sa dva Osima! Vidi se ko je radnicka klasa!![]()
faba je napisao/la:Ti si najludji ovdje al bas ono najludji.harry_90 je napisao/la:Pustite ih ba,ja ne znam zasto se prepirete sa njima,vidite ljudi dobiju leotara 3:0 i odmah su najaci u ligi,psst,do jucer pricaju prrotiv uprave lose,cim dobiju Leotara,odmah promjene se,igraju kako uprava svira![]()
kakvi oni i evropa,to jedino uz pomoc lopovskih radnji,gdje su i najpoznatiji,mogu doci,danas ce ih Celik razbit,nece biti boljeg dana ako ih razbiju,da pricaju opet protiv uprave
kakp nije 90% postova mu je o sarajevu .....momak je ocigledno zaljubljen....da nisam bolje pogledao pomislio bih da je tema F.K. SARAJEVO,kad ono slobodaharry_90 je napisao/la:faba je napisao/la:Ti si najludji ovdje al bas ono najludji.harry_90 je napisao/la:Pustite ih ba,ja ne znam zasto se prepirete sa njima,vidite ljudi dobiju leotara 3:0 i odmah su najaci u ligi,psst,do jucer pricaju prrotiv uprave lose,cim dobiju Leotara,odmah promjene se,igraju kako uprava svira![]()
kakvi oni i evropa,to jedino uz pomoc lopovskih radnji,gdje su i najpoznatiji,mogu doci,danas ce ih Celik razbit,nece biti boljeg dana ako ih razbiju,da pricaju opet protiv uprave
![]()
![]()
Ma nije problemultra_CImanija je napisao/la:hebiga izgleda da cemo ipak morati da vas cijepamo u tuzli, ma dosta nama i bod samo da do titule dodjemo nadam se da ste spremni jer MANIJACI dolaze po pobjedu.... ooooooooooooo kako je bilo lijepo veceras 15.000 a u tuzli ce nas bit 2.000
ma ne treba nama pobijeda dovoljno je sto ce nam sloboda izaci u susret i dati 1 bod da ozvanicimo titulu..nece nam dati zato sto nas toliko vole nego znaju da ce njanje dobit cir na zeludcu kad vide koliko ih je sloboda zajebala..prvo ih uzeli u 1343 utakmice u jednoj sezoni,pa im bod sa koseva odnijeli..i na kraju sto je najbolnije dace zelji bod za tituluultra_CImanija je napisao/la:hebiga izgleda da cemo ipak morati da vas cijepamo u tuzli, ma dosta nama i bod samo da do titule dodjemo nadam se da ste spremni jer MANIJACI dolaze po pobjedu.... ooooooooooooo kako je bilo lijepo veceras 15.000 a u tuzli ce nas bit 2.000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.