Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Bravo Admire, drago mi je kad svi dobiju a posebno ti jer takav si bio baksuz, drago mi da je pročepilo. tako će sve vas ljudi moji samo strpljenja i biti će love
Nego na posao idemo, turnir u Madridu bi mogao ponuditi puno iznenađenja pa treba ganjate veće kvote
Nego na posao idemo, turnir u Madridu bi mogao ponuditi puno iznenađenja pa treba ganjate veće kvote
ebiga javi mi se 6 ljudi, tako da se fakat ne morate više javljati, cenera cu rasporediti na vas šestoricu, ne ravnomjerno samo da se zna
do novih dobitaka

do novih dobitaka
nema potpisa
Hvala druzeAdmir_Sa je napisao/la:dvojica na pp, a dvojica ovde pa da svi nešto dobijede ide svakome bar po dvije marke, ebiga bolje četvorici po marku/dvije nego jednom pet. da je još dobitaka lako ćemo mi sa caščenjem

Bude uzvraceno prvim dobitkom.
ma lijepo je svojim zemljacima pomoći, svakako bi te pare sutra prokockane bile ili na bingu ili bi me neko oborio za pare, a ovako možda nekoga usrecim, pare od kocke budu i prođu, ebeš ihzgmiky je napisao/la:Bravo Admire, drago mi je kad svi dobiju a posebno ti jer takav si bio baksuz, drago mi da je pročepilo. tako će sve vas ljudi moji samo strpljenja i biti će love
nema potpisa
-
- Kontakt:
Vanni bi mogao sutra uzet Tomicazgmiky je napisao/la:Bravo Admire, drago mi je kad svi dobiju a posebno ti jer takav si bio baksuz, drago mi da je pročepilo. tako će sve vas ljudi moji samo strpljenja i biti će love

Giraldo-Fognini kvota na kecu 2,00 ovo se mora ispratiti.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Ovog Fogninija ni s dvoznakom ne bi igraogonzales je napisao/la:Giraldo-Fognini kvota na kecu 2,00 ovo se mora ispratiti.

Na Giralda, Fognini je samo taka psiha, jedan rani break i završen posao.TomBrajder je napisao/la:Ovog Fogninija ni s dvoznakom ne bi igraogonzales je napisao/la:Giraldo-Fognini kvota na kecu 2,00 ovo se mora ispratiti.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Pa mislim kad fognini igra ni dvoznak ne bi stavio tj zaobilazim u sirokom luku, a ovde inace mi je blizi Fognini pobjedi jer bolje igra kad nije izraziti favorit.gonzales je napisao/la:Na Giralda, Fognini je samo taka psiha, jedan rani break i završen posao.TomBrajder je napisao/la:Ovog Fogninija ni s dvoznakom ne bi igraogonzales je napisao/la:Giraldo-Fognini kvota na kecu 2,00 ovo se mora ispratiti.
- exorciiist
- Kontakt:
Raste kvota na Arsenal protiv Hulla..Hull jos uvijek nije osigurao opstanak a Arsenal je zabetonirao svoje mjesto koje vodi u LP,a imaju i dvije utakmice manje od Uniteda..sta bi moglo bit
Zgmiky sta ti mislis, hoce li biti kao Mainz protiv Hamburga, hoce li Arsenal pomoci Hullu?

Zgmiky sta ti mislis, hoce li biti kao Mainz protiv Hamburga, hoce li Arsenal pomoci Hullu?

Ma uzet tebra da ce im ti klošari dat go ako bude sta ja znam 1,4 1,5exorciiist je napisao/la:Raste kvota na Arsenal protiv Hulla..Hull jos uvijek nije osigurao opstanak a Arsenal je zabetonirao svoje mjesto koje vodi u LP,a imaju i dvije utakmice manje od Uniteda..sta bi moglo bit![]()
![]()
-
- Kontakt:
Opet ponedeljak opet favorit u gostima po solidnoj kvoti, zadnje dvije sto sam igro kontra su prosle.. prosle sedmice liverpool, i city protiv c. palace popusio, znaci i sutra stavit 1 i opusteno pratit 

Dobih qracreLo je napisao/la:Momci nemam, stavio sam sve tj. 8.55 na ovo dupliranje pa ako prođe biće
★★★ DUPLIRAJ DUPLANJE ★★★ mozzart bet
23:15 WILSTERMANN - NACIONAL 1 1.50 FAIL 2:2
04:00 ANAHEIM - CALGARY 1 1.75
KVOTA: 2.63 [8/10]

- exorciiist
- Kontakt:
Zar si moro sve ulozit na lige koje ne pratis i na nepoznate timove 

Ne zalijeci se Arsenal je u pitanju nije ni Liverpool ni CityTomBrajder je napisao/la:Opet ponedeljak opet favorit u gostima po solidnoj kvoti, zadnje dvije sto sam igro kontra su prosle.. prosle sedmice liverpool, i city protiv c. palace popusio, znaci i sutra stavit 1 i opusteno pratit

Ljudi imaju samo 4 poraza od pocetka sezone, s tim da su zadnji put izgubili u februaru pa ti gledaj...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Akhisar-Galata oba daju 2,20 u premieru,ovo je greska jer u svim svjetskim kladionicama je kvota 1,6. Vjerovatno ce ujutro ispraviti.
Ovi domaćini dobili nekih zadnjih xy utakmica protiv gostiju... Gledao sam utakmicu uživo preko bet365, domaćini ih ubili, 100 prilika za gol, ovi 2 i 2 gola dadoše. Ovi hokejaši ispoštovali...exorciiist je napisao/la:Zar si moro sve ulozit na lige koje ne pratis i na nepoznate timove
ima li iko išta na wwinu za jutarnjeg posudit, nisam u mogucnosti sa posla izaci. vracam u 5 danas
exorciiist je napisao/la:Raste kvota na Arsenal protiv Hulla..Hull jos uvijek nije osigurao opstanak a Arsenal je zabetonirao svoje mjesto koje vodi u LP,a imaju i dvije utakmice manje od Uniteda..sta bi moglo bit![]()
![]()
Treba iskoristit po meni ovu odlicnu kvotu 1.75 ili iz P.P 1.95 pa makar i na sitniji ulog, jer Arsenal nije ni blizu "zabetonirao" svoje mjesto u LP ( imaju vjerovatno kvalifikacije, ali nadam se iskreno da topnici vise ne zele igrat kvale nego direktno ici u grupnu fazu )
PS. Ako neko ima zainteresovan za razmjenu WWIN - BHTelecom kredit nek napise ovdje ili nek se javi u PP. Dogovorit cemo se lagano, uglavnom dajem vise kredite za eure na racunu

e:
imal ko kakav info iz Hrvatske za utakmicu Lokomotiva-Istra, i jednim i drugim treba pobjeda. Prvim za europu a drugi se boze za opstanak. Istra u gostima zadnjih 10 utakmica 8 poraza i 2 remije.
Miky ocekujem neki komentar za ovu utakmicu

copy /pasteEdin.- je napisao/la: e:
imal ko kakav info iz Hrvatske za utakmicu Lokomotiva-Istra, i jednim i drugim treba pobjeda. Prvim za europu a drugi se boze za opstanak. Istra u gostima zadnjih 10 utakmica 8 poraza i 2 remije.
Miky ocekujem neki komentar za ovu utakmicu![]()
Dvostruki je ulog u ovoj utakmici – kao prvo Dinamova filijala i B ekipa Lokomotiva po Mamićevu nalogu će sutra morati jurnuti na pobjedu protiv Istre jer se neslužbeno zna da se Istrane i Pamića namjerno želi izbaciti iz lige. Razlozi su slijedeći: Zadar koji vodi Mamićev „frend“ Štimac i Osijek koji je rodni grad našeg marionete/predsjednika Šukera moraju opstati u ligi i namjerno se Istru gura razred niže. Inače, nikad Istra nije bila sklonu Mamićevom klanu u HNS-u i sada bi im se to moglo obiti o glavu.
U kuloarima se u zadnje vrijeme počelo pričati kako Lokomotiva namjerno izbjegava Europu i to četvrto mjesto ali ja ipak ne bih rekao jer je Maminju itekako u interesu i da Lokomotivine igrače stavi u europski izgled. To posebno postaje bitno kada uzmemo najnovije podatke u obzir: Dinamo je prošlu godinu poslovao u minusu za nekih 10 milijuna eura i ide pod hitno u preoblikovanje pod palicom vodećeg manipulatora i beskičmenog gmaza Hanžekovića. Tih 10 milijuna eura Mamić je izgubio jer nisu ušli u Ligu prvaka i sada je kako po posljednjim izvorima čujem panika na Maksimiru te se radi sve kako bi se Dinamo preoblikovalo iz udruge građana.
No recimo mi još par riječi o našem paru – Lokomotiva iako ima 3 poraza zaredom sutra će biti pod nalogom velikog Tate da uzme sva 3 boda i da dodatno pogurne Istru prema dnu. Gosti ne smiju do bodova jer bi onda bili u prednosti pred Zadrom a to samo 4 kola prije kraja ne izgleda obećavajuće za Zadrane i Štimca. Još je intrigantno da se kvote na Lokomotivu osjetno razlikuju u hrvatskim kladionicama i stranim kladionicama tako da se ne bi čudio ako bude nekih velikih cifri uplaćeno na Lokomtivu da klade blokiraju meč jer to jedva čekaju budući da namještaljka miriši na kilometre.
Inače, zanimljiv je podatak da je Istra samo jednom uspjela uzeti bodove kada je došla u goste Lokomotivi a domaćini su pobijedili čak 6 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.