Logično da nije, samo se radujemo pobjedi protiv čobana fašistoidnih, a vi ih samo branite!MuhamedTM je napisao/la:Sramota vala,teski ste lopovi rece onaj iz Slavije![]()
Nije jos nista gotovo rano se radujete

Logično da nije, samo se radujemo pobjedi protiv čobana fašistoidnih, a vi ih samo branite!MuhamedTM je napisao/la:Sramota vala,teski ste lopovi rece onaj iz Slavije![]()
a pola im ekipe muslimani... jah fasista...BordoArmy88 je napisao/la:Logično da nije, samo se radujemo pobjedi protiv čobana fašistoidnih, a vi ih samo branite!MuhamedTM je napisao/la:Sramota vala,teski ste lopovi rece onaj iz Slavije![]()
A korner koji nije postojao iz kojeg ste juce zabili pobjedonosni gol? Ne vidjeh da to iko spomenu, niti vi a vala niti mi.MuhamedTM je napisao/la:Sportski gledano ,niko njih ne gotivi I sami znate. Ne znam ako su vam ovakve pobjede mjerilo za sampiona onda halal vam biloOfsajd? hmmm ,crveni koji ste trebali dobiti?
Pa jesam se ja javio umjesto njega. Šta je problem? Daj samo reci šta i kako i da se siječe toEvander je napisao/la:A korner koji nije postojao iz kojeg ste juce zabili pobjedonosni gol? Ne vidjeh da to iko spomenu, niti vi a vala niti mi.MuhamedTM je napisao/la:Sportski gledano ,niko njih ne gotivi I sami znate. Ne znam ako su vam ovakve pobjede mjerilo za sampiona onda halal vam biloOfsajd? hmmm ,crveni koji ste trebali dobiti?
Cudno, juce vasa utakmica, niko nas nije komentarisao ni dok je nerjeseno bilo, niti kad ste dobili nakon gola poslije kornera kojeg nije ni bilo, sto je ocita sudijska greska koja je na kraju uticala na rezultat. Danas, nakotilo vas se ovdje vise nego kad sami igrate. Cudno, jako cudno.
Nije da vas je valjda toliko strah ako na kraju ipak mi uzmemo titulu?
To je samo sport, opustite se
@bojamora, nije valjda da ni ti ne smijes prihvatiti opkladu. Ako su ti kolege Super i Virtual misevi koji samo suplju pricaju a kad je myda pokazatu bjeze u rupe, mislio sam da si makar ti musko
Zato što ste vi najpošteniji klub na cijelom dunjaluku i vama niko ne smije ništa ni prigovoriti ni odgovoriti ništa.MuhamedTM je napisao/la:Evander ma mi smo opusteni noge u lavoru I taj radimamo titula brate cak da vam prodamo na veresiju .
Bez sikirancije, samo nam svima u BiH I dalje ofirno gledati kako otimate titulu na silu. Providno ko reseto.
Eno Vlado Jagodic je dao izjavu poslije tekme I veli da je sve uredu I pod kontrolom. Nije se sekunde zalio na sudije na nas ili bilo sta drugo.
klub nije, dio navijaca jeste... ali kao sto si danas mogao vidjeti i u onoj ljutitoj izjavi savije, on se u ime kluba ogradjuje od povika i fasistickog navijanja... kad si to cuo recimo od zrinjskog, borca ili sirokog brijega?uNbx je napisao/la:To ne pobija cinjenicu da je klub profasisticki orijentisan.
Sorry, cekam njega do sutra. Ako ne stisne damu, kladimo se ti i jaAjzea je napisao/la:Pa jesam se ja javio umjesto njega. Šta je problem? Daj samo reci šta i kako i da se siječe toEvander je napisao/la:A korner koji nije postojao iz kojeg ste juce zabili pobjedonosni gol? Ne vidjeh da to iko spomenu, niti vi a vala niti mi.MuhamedTM je napisao/la:Sportski gledano ,niko njih ne gotivi I sami znate. Ne znam ako su vam ovakve pobjede mjerilo za sampiona onda halal vam biloOfsajd? hmmm ,crveni koji ste trebali dobiti?
Cudno, juce vasa utakmica, niko nas nije komentarisao ni dok je nerjeseno bilo, niti kad ste dobili nakon gola poslije kornera kojeg nije ni bilo, sto je ocita sudijska greska koja je na kraju uticala na rezultat. Danas, nakotilo vas se ovdje vise nego kad sami igrate. Cudno, jako cudno.
Nije da vas je valjda toliko strah ako na kraju ipak mi uzmemo titulu?
To je samo sport, opustite se
@bojamora, nije valjda da ni ti ne smijes prihvatiti opkladu. Ako su ti kolege Super i Virtual misevi koji samo suplju pricaju a kad je myda pokazatu bjeze u rupe, mislio sam da si makar ti musko
jovanmaksimovic je napisao/la:a pola im ekipe muslimani... jah fasista...BordoArmy88 je napisao/la:Logično da nije, samo se radujemo pobjedi protiv čobana fašistoidnih, a vi ih samo branite!MuhamedTM je napisao/la:Sramota vala,teski ste lopovi rece onaj iz Slavije![]()
zato sto je gospodin a ne ko ovaj zatucani iz slavije..MuhamedTM je napisao/la:Evander ma mi smo opusteni noge u lavoru I taj radimamo titula brate cak da vam prodamo na veresiju .
Bez sikirancije, samo nam svima u BiH I dalje ofirno gledati kako otimate titulu na silu. Providno ko reseto.
Eno Vlado Jagodic je dao izjavu poslije tekme I veli da je sve uredu I pod kontrolom. Nije se sekunde zalio na sudije na nas ili bilo sta drugo.
Da li je juce postojao korner ili je to bila greska sudije, nakon kojeg ste postigli gol?MuhamedTM je napisao/la:Evander ma mi smo opusteni noge u lavoru I taj radimamo titula brate cak da vam prodamo na veresiju .
jovanmaksimovic je napisao/la:@Evander
nije bio korner, nije bio ni aut prije toga... ne znam sta zelis da kazes... ti ovde poredis dosudjeni korner i ocigledan neofsajd ili nesviranje penala... ko ti garantuje da ces iz kornera ili auta dati gol kao recimo kroz penal ili (ne)svirani ofsajd?!
11 godina nam govore samo da se strpimo...Strpicemo se i raju sa Golubarnika odvaliti od guzova...posebno onog Belog Orla sto pada u 90 min i valja se pola sata, a onda kad sudija produzi sudijsku nadoknadu sere nesto...koji papakElegant je napisao/la:Zeljo ce vas kostati mnogo vise od gubitaka titule!
Samo se strpite do derbija.
Trenutno korisnika/ca: ristagrad, Samba71, Tatamata1946 i 17 gostiju.