FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 maj 2015, 21:50

MuhamedTM je napisao/la:Sramota vala,teski ste lopovi rece onaj iz Slavije :D
Nije jos nista gotovo rano se radujete :bih:
Logično da nije, samo se radujemo pobjedi protiv čobana fašistoidnih, a vi ih samo branite! :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 maj 2015, 22:03

De nemoj ga :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 maj 2015, 22:07

sta brat kaze ganola :urnebes:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 maj 2015, 22:09

BordoArmy88 je napisao/la:
Logično da nije, samo se radujemo pobjedi protiv čobana fašistoidnih, a vi ih samo branite! :kafa:
a pola im ekipe muslimani... jah fasista... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 03 maj 2015, 22:13

E jest lijepo vidjet kone kako brane svoje istocne komsije. Fino je to i treba tako komsija je najpreci. A sto ovog iz slavije nije pitao, jeli sportski docekat nekog na onakvom terenu, volio bih cut sta kaze povodom toga, mada bi garant rekao kosilice u kvaru, haha. Gdje oni potrosise one pare od terena Bog sami zna.
since 1973

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 maj 2015, 22:13

Sportski gledano ,niko njih ne gotivi I sami znate. Ne znam ako su vam ovakve pobjede mjerilo za sampiona onda halal vam bilo :D Ofsajd? hmmm ,crveni koji ste trebali dobiti?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 03 maj 2015, 22:14

To ne pobija cinjenicu da je klub profasisticki orijentisan.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 22:30

MuhamedTM je napisao/la:Sportski gledano ,niko njih ne gotivi I sami znate. Ne znam ako su vam ovakve pobjede mjerilo za sampiona onda halal vam bilo :D Ofsajd? hmmm ,crveni koji ste trebali dobiti?
A korner koji nije postojao iz kojeg ste juce zabili pobjedonosni gol? Ne vidjeh da to iko spomenu, niti vi a vala niti mi.

Cudno, juce vasa utakmica, niko nas nije komentarisao ni dok je nerjeseno bilo, niti kad ste dobili nakon gola poslije kornera kojeg nije ni bilo, sto je ocita sudijska greska koja je na kraju uticala na rezultat. Danas, nakotilo vas se ovdje vise nego kad sami igrate. Cudno, jako cudno.
Nije da vas je valjda toliko strah ako na kraju ipak mi uzmemo titulu?
To je samo sport, opustite se ;)

@bojamora, nije valjda da ni ti ne smijes prihvatiti opkladu. Ako su ti kolege Super i Virtual misevi koji samo suplju pricaju a kad je myda pokazatu bjeze u rupe, mislio sam da si makar ti musko :)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 maj 2015, 22:36

Evander ma mi smo opusteni noge u lavoru I taj rad :kafa: imamo titula brate cak da vam prodamo na veresiju .
Bez sikirancije, samo nam svima u BiH I dalje ofirno gledati kako otimate titulu na silu. Providno ko reseto.
Eno Vlado Jagodic je dao izjavu poslije tekme I veli da je sve uredu I pod kontrolom. Nije se sekunde zalio na sudije na nas ili bilo sta drugo.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 maj 2015, 22:38

Evander je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Sportski gledano ,niko njih ne gotivi I sami znate. Ne znam ako su vam ovakve pobjede mjerilo za sampiona onda halal vam bilo :D Ofsajd? hmmm ,crveni koji ste trebali dobiti?
A korner koji nije postojao iz kojeg ste juce zabili pobjedonosni gol? Ne vidjeh da to iko spomenu, niti vi a vala niti mi.

Cudno, juce vasa utakmica, niko nas nije komentarisao ni dok je nerjeseno bilo, niti kad ste dobili nakon gola poslije kornera kojeg nije ni bilo, sto je ocita sudijska greska koja je na kraju uticala na rezultat. Danas, nakotilo vas se ovdje vise nego kad sami igrate. Cudno, jako cudno.

@bojamora, nije valjda da ni ti ne smijes prihvatiti opkladu. Ako su ti kolege Super i Virtual misevi koji samo suplju pricaju a kad je myda pokazatu bjeze u rupe, mislio sam da si makar ti musko :)
Pa jesam se ja javio umjesto njega. Šta je problem? Daj samo reci šta i kako i da se siječe to :kafa:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 03 maj 2015, 22:39

MuhamedTM je napisao/la:Evander ma mi smo opusteni noge u lavoru I taj rad :kafa: imamo titula brate cak da vam prodamo na veresiju .
Bez sikirancije, samo nam svima u BiH I dalje ofirno gledati kako otimate titulu na silu. Providno ko reseto.
Eno Vlado Jagodic je dao izjavu poslije tekme I veli da je sve uredu I pod kontrolom. Nije se sekunde zalio na sudije na nas ili bilo sta drugo.
Zato što ste vi najpošteniji klub na cijelom dunjaluku i vama niko ne smije ništa ni prigovoriti ni odgovoriti ništa.

How yes no. :shh:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 maj 2015, 22:40

uNbx je napisao/la:To ne pobija cinjenicu da je klub profasisticki orijentisan.
klub nije, dio navijaca jeste... ali kao sto si danas mogao vidjeti i u onoj ljutitoj izjavi savije, on se u ime kluba ogradjuje od povika i fasistickog navijanja... kad si to cuo recimo od zrinjskog, borca ili sirokog brijega? :roll:
FOR PAUL

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 22:40

Ajzea je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Pa jesam se ja javio umjesto njega. Šta je problem? Daj samo reci šta i kako i da se siječe to :kafa:
Sorry, cekam njega do sutra. Ako ne stisne damu, kladimo se ti i ja :)

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 maj 2015, 22:41

jovanmaksimovic je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
a pola im ekipe muslimani... jah fasista... :lol:
:facepalm: :facepalm:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 maj 2015, 22:41

MuhamedTM je napisao/la:Evander ma mi smo opusteni noge u lavoru I taj rad :kafa: imamo titula brate cak da vam prodamo na veresiju .
zato sto je gospodin a ne ko ovaj zatucani iz slavije..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 maj 2015, 22:41

ako celik i velez odrade svoje,pobjedom protiv zrinjskog novi ste prvaci...cestitam.. :thumbup:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 22:43

Da li je juce postojao korner ili je to bila greska sudije, nakon kojeg ste postigli gol?

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 maj 2015, 22:48

@Evander
nije bio korner, nije bio ni aut prije toga... ne znam sta zelis da kazes... ti ovde poredis dosudjeni korner i ocigledan neofsajd ili nesviranje penala... ko ti garantuje da ces iz kornera ili auta dati gol kao recimo kroz penal ili (ne)svirani ofsajd?!
FOR PAUL

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 maj 2015, 22:54

jovanmaksimovic je napisao/la:@Evander
nije bio korner, nije bio ni aut prije toga... ne znam sta zelis da kazes... ti ovde poredis dosudjeni korner i ocigledan neofsajd ili nesviranje penala... ko ti garantuje da ces iz kornera ili auta dati gol kao recimo kroz penal ili (ne)svirani ofsajd?!

sta da je pogodio precku kad je lobovo ili mu golman odbranio???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 maj 2015, 22:54

Elegant je napisao/la:Zeljo ce vas kostati mnogo vise od gubitaka titule!

Samo se strpite do derbija.
11 godina nam govore samo da se strpimo...Strpicemo se i raju sa Golubarnika odvaliti od guzova...posebno onog Belog Orla sto pada u 90 min i valja se pola sata, a onda kad sudija produzi sudijsku nadoknadu sere nesto...koji papak

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad, Samba71 i 10 gostiju.