SteveHeighway je napisao/la:Ovako momci da vas pitam u vezi ovih starijih igara,skidao sam Top spin 3 i PES 2012 i kad skinem trazi mi password neki da pokrenem instalaciju,i imam link gdje da nadjem taj password i kad udjem na taj link,on ne postoji tj obrisan je,ima li neka stranica za te passworde ?
Tražiti serial key ? Ili ti treba za rar file, traži survey da riješiš ? Ako je to skini novu verziju tih igrica, jer survey nećeš nikad riješit.
Jučer ostavim 7 sati instalacije, komp se muči, bruji, nešto raspakiva, a pojma ne znaš dokle i koliko će.
Te sam to fino prekinuo, izbrisao, i odlučio nekad punu verziju skinuti, instalacija 2h traje.
preporuka svima da nipošto bilo koji repack GTa ne skidaju.
Jučer ostavim 7 sati instalacije, komp se muči, bruji, nešto raspakiva, a pojma ne znaš dokle i koliko će.
Te sam to fino prekinuo, izbrisao, i odlučio nekad punu verziju skinuti, instalacija 2h traje.
Pametno. I ja sam skinuo jedan GTA repack, 12 sati mi je trebalo da skinem. Posao da instaliram, ali brzo sam odustao.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Pametno. I ja sam skinuo jedan GTA repack, 12 sati mi je trebalo da skinem. Posao da instaliram, ali brzo sam odustao.
I ja skino neki core repack verzija 30 giga ..nema sanse pokrenut
Evo skidam sad nosteam verziju od 60 giga
miki_92 je napisao/la:pa ne znam sta vi ocekujete
te instalacije su maximalno kompresovane da bi se sto krace skidale, zato i sam proces instaliranja traje duze
Istina. Ovu verziju koju sam ja skinuo je bila na ruskom, ali moze se promjeniti jezik. Ne znam samo kako bi moj racunar podnio GTA V. Imam Windows 7, Intel Core Inside 15 i Nvidia Geforce (CUDA).
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
miki_92 je napisao/la:pa ne znam sta vi ocekujete
te instalacije su maximalno kompresovane da bi se sto krace skidale, zato i sam proces instaliranja traje duze
Imaš milion drugih slučajeva kompresovanih, pa to ne traje duže od sat-dva.
Ovdje očito nisu uradili dobar posao, jer besmisleno je da instalacija traje i preko 10 sati.
Po mom mišljenju max trajanje je trebalo biti ne više od 4 sata, ali eto.
Ovi noviji Wolfenstein nastavci su bezveze, daleko ispod originala.
Poslije Far Cry teško da koja pucačina može nečim iznenaditi, eto taj Wolfenstein je meni smiješan, nevjerovatno koliko je to iza, po pitanju svega.
Evo protekla 3 dana sam se zabavljao malo uz ovo, odlična, mafija, volim ovakve 2D igre
[youtube][/youtube]
Ako neko zna nešto na ovaj potez, 2, 2,5D, može i starije, samo da nisu logičke.
Ma vidjet cu sa ovom NoSteam verzijom ...inace su im igre uvijek ok kad postave nema puno zajebancije jest da je 60 giga al jbg
btw sta je sa Kickass torentom pola igrica pobrisane ?
ne znam, ono, ispadne da kada skineš repack i instaliraš 10 sati dođe ti na isto kao da si skidao 60gb
ja sam skinuo verziju od 60gb, ekstraktovala se nekih pola sata i to je bilo to.. (tačnije skinuo sam sa ovih mega linkova koje je miki postavio, ali iz nekog razloga su part 1 i part 2 bili corrupted pa sam ih morao opet skinuti, i to preko torrenta)
btw prije par dana sam završio sve misije
Preko kojeg je sada linka najbolje downlodati GTA 5?
Vidim nekima crasha na ovim linkovima iznad i to, pa bitno mi je da igra fercera, a sad' da li je 30 GB ili 60 GB, manje važno..
HariTz je napisao/la:Preko kojeg je sada linka najbolje downlodati GTA 5?
Vidim nekima crasha na ovim linkovima iznad i to, pa bitno mi je da igra fercera, a sad' da li je 30 GB ili 60 GB, manje važno..
skidaj s ovih gore linkova sto sam postavio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.