Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
frankfurt-gladbach penal DA 3.60
vidim da je jako pala kvota oba gol i 3+ na utakmici zadar-hajduk, moguća golijada
cartagena-betis b 1@ 1.6
Brate moj oba gol bi ti ja prije preporucio na italijansko smece,mene danas inter skide mada bjezim ot njih ko od djavola al et reko mogu kuci dobit i ko mi je krivorbit je napisao/la:ja ću danas uzeti poklon od kladionica na Napoli kec po 1.70
Ne znam stvarno ko može u Milanu dati gol , malo je reći da je sastav raspad.tajger je napisao/la:Brate moj oba gol bi ti ja prije preporucio na italijansko smece,mene danas inter skide mada bjezim ot njih ko od djavola al et reko mogu kuci dobit i ko mi je krivorbit je napisao/la:ja ću danas uzeti poklon od kladionica na Napoli kec po 1.70

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pratim Seriju A preko 15 godina ali nikada mi nije bio neki mec igledan kao Napolitanke veceras. Danas Roma uzela, Lazio samo bod. Proslo kolo su riknuli od Empolija i veceras im je must win situacija. Bolje musterije nisu mogli pozeljeti. Jos Milan dolazi sa izmjesanom postavom i par igraca u prvih 11 koji ni Berlusconi ne bi postavio da igraju. Znaci Napoli i to u hendikepu. Moguci rezultati:orbit je napisao/la:ja ću danas uzeti poklon od kladionica na Napoli kec po 1.70
3:0
4:0
Nantes gol 2,2 kvota 

1.55 kvota u wwin.orbit je napisao/la:ja ću danas uzeti poklon od kladionica na Napoli kec po 1.70
Al' evo metnuću pa šta bude.
- exorciiist
- Kontakt:
Ibra se vraca u PSG, takodjer Cavani i drustvo su raspolozeni i mislim da ovdje ide 4+ bez problema..a Nantes kod kuce rijetko kome ostaje duzan. Sudeci po statistici Nantes bi trebao zabiti jedan gol, al' cuvaj se statistike moze te gadno zahebatInterista je napisao/la:Nantes gol 2,2 kvota

Moja 2 tiketa za veceras:

Oba su na cenera, isplate po oko 50

Oba su na cenera, isplate po oko 50

Ja sam odigrao pa sta bude ocekujem rezultat 1-3 i losije ekipe od Nantesa su davale golexorciiist je napisao/la:Ibra se vraca u PSG, takodjer Cavani i drustvo su raspolozeni i mislim da ovdje ide 4+ bez problema..a Nantes kod kuce rijetko kome ostaje duzan. Sudeci po statistici Nantes bi trebao zabiti jedan gol, al' cuvaj se statistike moze te gadno zahebatInterista je napisao/la:Nantes gol 2,2 kvota![]()
e pa kad bi ja jednom, ikad, uspio pogoditi prelaz(a da nije lokomotiva)Lisac je napisao/la:Litex - Lokomotiv S. 2/1 suska se, kvota je u padu

zadar-hajduk 1-0 54.min. mislim da hajduk uzima po kvoti 8.00
Radnik-Velez 1-0miky_hz je napisao/la:Radnik-Velez 1 2.05
Gosti dolaze bez pola tima,poznato je da Velez u gostima i kuci su dvije razlicite ekipe,i uz sve ove poteskoce nevjerujem da mogu parirati Radniku koji na proljece zaista odlicno igra.Ako kazemo da su uzeli bodove Zelji,Borcu,Slobodi u gostima i da su na svim tim utakmica gol zabili.Da ih kuci nije uzeo ni Olimpic ni Zrinjski mislim da dovoljno govori kako ova ekipa igra drugi dio sezone,istina imali su kiks kuci protiv Zvijezde ali to je jedina losa utakmica ove ekipe,definitivno hit ovog drugog dijela prvenstva,po ovoj kvoti svakako odigrati.
Slavija-Sarajevo 2 1.60 ,hendikep 2.60
Sta reci za ovaj par,Slavija nikad gora od postojanja,klub je na granici gasenja okupili su se neki momci koji iskreno nisu ni za mahalskog fudbala pa tako recimo imamo igraca koji prosle godine u Vratniku nije mogao biti u prvih 11,ali eto to se tumba nekako,najvise zahvaljuci bodovima koji su sakupili u prvom dijelu sezone ova Slavija je jos uvijek van opasne zone.Definitivno najlosija ekipa lige,ako Sarajevo uspije na vrijeme zabiti jedan gol,ovo na vrijeme govorim zbog terena na kojem trave skoro da i nema,i to moze biti jedini problem danas,ako dodamo na ovo da Slaviji nema ni dva mozda i kljucna covjeka pozadi onda se daje naslutiti da domacin nema sta tu traziti.
I ja cu probati jos jedan par onako uganjati rukomet je u pitanju Srbija-Island 2 2.70 super ponuda 2.80,gosti su bez sumlje bolji rival dovoljno je reci da su ih u prvoj utakmici razgulili i dobili sa 14 golova prednostiSvakako zaganjati po ovoj kvoti
Isto kao sto su probati odigrati na Litvanija-Bih 1 3.00 ,utakmica po nas nevazna,jel dobili izgubili nema veze da tako kazemo,sami odlucujemo o svojoj sudbini u mecu sa Bjelorusima nekad kasnije.Poznato je da je Toromanovic napustio reprezentaciju i sigurno je to malo uzdrmalo redove i dokazuje da to nije sve tako bajno,a i u prvoj utakmici smo se bas namucili da ih dobijemo iako smo bili izraziti favoriti.

Slavija-Sarajevo 2-3 :thumbup:hendikep nije prosao ,al dobro je jedva i pobjeda uleti
Srbija-Island 25-25 zamalo

Litvanija-BiH 19-15

Sve u svemu ne tako los dan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- exorciiist
- Kontakt:
Slabo..exorciiist je napisao/la:Za danas cu pokusati nekoliko duplanja![]()
Tottenham - City 3+
Borussia daje gol
Valencia - Eibar 2+
2.12
U zadnjih 5 meceva izmedju Pijetlova i Gradjana palo je 24 gola,sto je skoro 5 golova po mecu.Sudeci po statistici 3+ bi trebalo doci bez problema.Monchengladbach je apsolutni favorit i trebaju mu 3 boda kako bi zauzeo 3.mjesto koje vodi u LP.Valencia igra odlicno kod kuce i treba im pobjeda kako bi zadrzali 4.mjesto koje vodi u kvalifikacije za LP.
Nantes - PSG 3+
Napoli daje gol
2.09
PSG je u odlicnoj formi,mete sve pred sobom tako da mislim da im Nantes nece predstavljat neki problem.Uz raspolozene napadace PSG-a mislim da golova nece nedostajati.Napoli poslije velikog kiksa iz proslog kola bodove mora traziti protiv promjenjivog Milana.Mislim da Napoli ima sanse za 3.mjesto koje vodi u kvalifikacije za LP i da ce dobro odigrati ovu utakmicu.
Crystal Palace daje gol
2.01
Crystal Palace u gostima ima dobru formu i cesto znaju iznenaditi.Mislim da sutra nece do iznenadjenja protiv Celzija ali bi trebali zabiti jedan gol.
I jos par prijedloga za kombinaciju:
Lille 1&3+
Porto 3+
Zrinjski 1/1
Radnik-Velez pik X
Slavija-Sarajevo 2
AS Roma-Genoa 1/1
Inter 1
Tottenham-City pik X
Sretno svima.

Lakše od očekivanog. 3:0 FTorbit je napisao/la:ja ću danas uzeti poklon od kladionica na Napoli kec po 1.70
11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Pratim.gonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5

jel nam to frenndici curigonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5

- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja sam to odmah pomislio.zgmiky je napisao/la:jel nam to frenndici curigonzales je napisao/la:11:00 Dellacqua, Casey - Radvanska, Agnieszka - 1 kvota oko 5

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.