Potpišite ovog Emira Zebu, Damira Rovčanina i Karića. Ma i Radosavljevića možeteOrton je napisao/la:Zbog ugovora

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Potpišite ovog Emira Zebu, Damira Rovčanina i Karića. Ma i Radosavljevića možeteOrton je napisao/la:Zbog ugovora
izgleda da neće zavisiti sami od sebe poslije ovog kola...corleone87 je napisao/la:Dobro ide zasad u komšiluku..
A kakvim ti psovanjima govoris???BijeliLuk je napisao/la:Kakav bi to bio cirkus. Oruzje se nosa, pucaju jedni na druge, valja se droga, a on da pise na utakmici ko psuje. Ocigledno da neki ovdje ne dolaze na utakmice dugi niz godina, iz doma pametuju..Oni sad procitaju na forumu da se psuje i kontaju to 3.000 ljudi psuje. S juga mozes psovati do kad hoces nema sanse da te cuje. Na sjeveru ima PAR budala na koje covjek oglusi i totalno ih niko ne shvata ozbiljno. Nije to bas tako, a psovanja ce uvijek i dovijek biti..
Toga se najvise bojimVirtu4l je napisao/la:Polako ljudi ima još sat vremena da se igraa imaju i informativni razgovori u poluvremenu
89Ajzea je napisao/la:Koje je godište ovaj Emir Zeba?
Pitam jer je do sada pojeo sredinu na ovoj utakmici. A Damir ima muda za svakakve jade, prvo onaj volej pa sada ovaj šut pod prečku.Virtu4l je napisao/la:89Ajzea je napisao/la:Koje je godište ovaj Emir Zeba?
lik je bio igrac zelje do 2010. i onda je otisaoAjzea je napisao/la:Pitam jer je do sada pojeo sredinu na ovoj utakmici. A Damir ima muda za svakakve jade, prvo onaj volej pa sada ovaj šut pod prečku.Virtu4l je napisao/la:89Ajzea je napisao/la:Koje je godište ovaj Emir Zeba?
Znam zato njih dvojicu spominjem. I ovaj Mahir (naravno ako je to onaj koji mislim da jeste) je bio strašan potencijal, ali valjda se ljepše ispalitjovanmaksimovic je napisao/la: lik je bio igrac zelje do 2010. i onda je otisao
sve si upravu jarane,ja protiv slobode nisam ni mogao doći na utakmicu sve mi se sabralo ,juče sam došao poveo kćerku od sedam godina kad je počelo navijanje na sjeveru glas sam izgubio navijajući i na dijete sam bio zaboravio,kad ga je bogi zabio pune oči suza.........manite se ćorava posla uhvatite se tribine bilo sjevera ili juga i navijajteultrassa1921 je napisao/la:Jadno jucer braco,jadno.Gdje su jucer bili EPF,AD,SG..cast pojedincima..kopa nije ni bilo,svi se rastrkali.po cijelom.jugu,ma katastrofa.I eto sta uradi jedna narkomancina raspala,daBogda da guz.ili u Zenici ..i braco shvatam da nakon ovoga nije nikome ni do cega al moramo se dignuti i moramo poceti s navijanjem jer ovim.momcima i nasim ratnicima.to treba vise nego ikad,ovoj.nasoj djeci i zato bi zaista volio da bude organizovan odlazak u Vrapcice i da zagrmimo i vratimo.se svi.zajedno sa 3 boda aBd!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovaj tokmak sada čita trenutne razultate. Ja mislim da su Čolu doveli umjesto Kokota, taj bi hladno 10 listića izvadio na sto i počeo zaokruživat šta je proš'oZZtop10 je napisao/la:Kokot na FACE-u
što bi rekao moj radni kolega svi oni imaju tumor na mozgu bilo manji ili većiOrton je napisao/la:imas neku govornu manu koja se manifestuje i kroz tastaturu ili sta ti bi?zeka_tm87 je napisao/la:njanje sve znaju sta se desava u Želji hahahOrton je napisao/la:Zbog ugovora
Imate dovoljan broj ljudi koji ce ti potvrditi ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.