mogu ti reci da se radi o preko 9.300kmwade je napisao/la:ako je tako ja ti skidam kapu

mogu ti reci da se radi o preko 9.300kmwade je napisao/la:ako je tako ja ti skidam kapu
Ima zato ko obraca paznju,kao i na Perhanawade je napisao/la:isao si kazes na dalje relacije od capljina split,a jesi li isao na dalje od capljina-hong kong?
harishp,nista osobno,ali na tvoje komentare vise niti ne obracam paznju...
Porediti Lovrena sa bilo kojim mladim stoperom na Balkanu mogu samo fudbalski analfabeti. Boris Pandža je nažalost propali slučaj, igrač koji doduše može odigrati pojedine utakmice na svjetskom nivou kao npr. obje protiv Belgije, ali zato sljedećih pet napraviće sepet grešaka i na barem dvije biti isključen. Vrhunski fudbal ne poznaje takve oscilacije. Igrač bez mrve fudbalske inteligencije, grubijan koji ima konstituciju i skok igru, ali zato u čitanju igre ništa nije bolji od moje 93.godišnje nane, u tehničkom smislu je panjina žešća. Tomas je sličan igrač, dobro si to primjetio, ali Tomas je znao koje su njegove kvalitete i nije imao oscilacija, zato je i napravio svjetsku karijeru koju duplo talentiraniji igrači mogu samo sanjati. Pandža više nije klinjo, dosad je trebao da se isprofilira kao stub odbrane, a ne kao povremena nužna zamjena.bh hrvat je napisao/la:vidi hegela što se raspucao na hajdukovoj temi, porediti lovrena i pandzu je sasvim drugi padež. pandža je tip flaster igrača profil stjepana tomasa. takav nogomet se više ne igra, barem na ozbiljnom nivou. danas stoperi moraju biti tehničari a ne krkani kako je nekada bilo
Od te četvorice svaki ima dovoljno tehničke kvalitete da može igrati desetku u Hnlu. To što kad ih gledaš u vrhunskim klubovima izgledaju kao panjevi, to nije stvar njihove nekvalitete nego vrhunske kvalitete Manchesterovih, Chelseovim, Barcinih veznjaka. Pandža sad u Hajduku potrefi svaki treći pas gdje je naumio, a da ga je igrom slučaja ubaciti u utakmice najvišeg nivoa, tek bi onda vidio razliku između tehnike Vidića i Pandže.Devil je napisao/la:A najveci stoperi su vrsni tehnicari Vidic,Ferdinand,Terry,Puyol...
Kako Hajduk ne lezi dinamu tako ni Sibenik ne lezi Hajduku.otok je napisao/la:kakve su sanse ajduka u sutrasnjoj utakmici sa zahuktalim sibenikom?
neznam jos uvijek jesmo li mi dovoljno kompetentni da se usporedimo s "torcidom iz capljine"harishp je napisao/la: @Steve-o moja malenkost bila i u Sidneyu kao i u Portlandu USA de pitaj ove jel to dalje od Hong KongaCapljina Mao Ze Tunga
Hajduk osvaja 100% kup, bolja su ekipa a i nisu vidili trofeja 5-6 godina tako da ako ne uzmu sada opet će čekati 5-6 godina.RiNo je napisao/la:Gubitnik veceresnjeg duela bi trebao pobjediti u kupu, da se to lako nastimati
Kako nisu vidjeli trofeja 5-6 godina? Pa osvojili su dvoransko prvenstvo u zadnje 2 godineMrgood je napisao/la:Hajduk osvaja 100% kup, bolja su ekipa a i nisu vidili trofeja 5-6 godina tako da ako ne uzmu sada opet će čekati 5-6 godina.RiNo je napisao/la:Gubitnik veceresnjeg duela bi trebao pobjediti u kupu, da se to lako nastimati
Ova pobijeda i moze a i ne mora garantovati put u Evropu.Dok je kup sasvim nesto drugo.RiNo je napisao/la:Gubitnik veceresnjeg duela bi trebao pobjediti u kupu, da se to lako nastimati
Jbg, ja sam mislio da ce pustiti Sibeniku bodove, za uslugu u kupuharishp je napisao/la:Ova pobijeda i moze a i ne mora garantovati put u Evropu.Dok je kup sasvim nesto drugo.RiNo je napisao/la:Gubitnik veceresnjeg duela bi trebao pobjediti u kupu, da se to lako nastimati
Uostalom Sibenik ih je u po Splita nasadio zahvaljuci Zecu.
Da li i to mirise na namjesteno.
Ili mozda tri za tri ko' kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.