FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 03 maj 2015, 14:18

Puna podrska svim nasim igracima i odovicu jer im je to potrebno. 5 kola je do kraja, pet kola do cilja a to je evropa a ako bude sta vise to ce biti svjetsko cudo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 maj 2015, 14:20

Kad bi sad iz Mostara donjeli bod mi bi jednom nogom osigurali europu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 maj 2015, 14:32

pintol_TM87 je napisao/la:Ostavite se vise Hasanovica,momak je sam igrao u sredini terena i ne moze on sam da organizuje napad i da se stigne vratiti da sprijeci kontru..kako vam vise ne dosadi momka kritikovati a vidite svi da se bori i da boljeg nemamo..mislim da ova taktika bez sredine izgleda odlicno jer Imamo bolja krila od sredine i to je jucer fino izgledalo..djelmic i memija imali puno prodora i sve u svemu pobjeda je tu..naprijed plavi

Bravo majke mi, jedini ti si stao u odbranu. Znaci sam u sredini terena, i niko to nije napomenuo prije nego ga je iskritikovao. Postalo je odvratno citati forum kao sto sam i pisao prije neki dan.

Tuga bez raje slusati onih par majmuna. Zamisli npr ovog bijeliluk@ idiota kada zagalami sa svojim polumutiranim glasicem, zamisli kada se krene idiot prazniti i verbalno izivljavati na NASOJ djeci. On i njemu slicni, ovih par kretena, sto skoro u svakom postu gledaju koga ce iskritikovati, to su ti sto i na stadionu LAJU!
Sve same negativnosti. Umjesto da se slavi pobijeda, da se slavi sta rade nasi igraci ove polusezone, umjesto da se bude ponosno na sve ucinjeno, da se razumije kako je igrati pod pritiskom bez podrske navijaca u grobnoj atmosferi, sa psovkama koje odjekuju nasom Grbavicom.
Jeste li svjesni uopste da ova ekipa nema poraza? Jeste li svjesni koje su ambicije bile, kakav je igracki kadar, kakva je cjelokupna situacija?
Evo recimo, gdje su ove objektivne sline sto su lajali na Dadu, gdje su da ga bar neko spomene i kaze bravo za skok nakon kornera? To ove sline ne primjete pa sute, ali ako pas pogresan preda, odmah ide kritika.

Mi smo sami sebi najveci dusmani!!!

Ponosan na ekipu, na svemu sto cine u ovoj sezoni!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 maj 2015, 14:35

najvjerovatnije cemo ostati 4. nakon ovog kola (jedino ako se ne desi neko cudo u lukavici ili u hercegovini, ali ne vjerujem), bitno je da mi i dalje ovisimo o sebi i da dalje sami sebi krojimo put u evropu. znaci gledati od utakmice do utakmice i igrati kako znamo i umijemo. evo bez trojice protiv veleza ce biti tesko, plus sto imamo hrpu igraca koji su pred suspenzijom (antolovic, varea, zeljkovic), trebamo igrati veoma oprezni protiv veleza i mladosti da ne bi neki bitni igraci falili u derbiju.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 03 maj 2015, 14:36

"uvijek uz tebe i ti to dobro znaš"
čemu ovaj stih, ako necemo dolaziti sada kada je najpotrebnije našem Zelji ??? Mislim da je krajnje vrijeme da se nesto pocne popravljati na Jugu.. Ne moze ovako dovijeka
Željezničar živimo !

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 14:40

Glupo je vezati sve manijake s grupom od pet ljudi koji se krve izmedu sebe iz razno raznih razloga. Nemoj da ja ponesem megafon i ovaj neandrtlac s cini opasan lik, pa da zagalamimo Zeljo!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 maj 2015, 14:42

katakomba je napisao/la:"uvijek uz tebe i ti to dobro znaš"
čemu ovaj stih, ako necemo dolaziti sada kada je najpotrebnije našem Zelji ??? Mislim da je krajnje vrijeme da se nesto pocne popravljati na Jugu.. Ne moze ovako dovijeka
Slazem se..Sta sad trebamo svaku utakmicu sutiti kad se igra na Grbavici.Sve je nas potresla smrt Mirze ali braco draga mi trebamo nastaviti dalje i podrzati naseg Želju u najtezem dijelu sezone..Vidili smo juce kad je sjever zagrmio,kako su momci odmah stisli gas i nakon tog pritiska smo izborili penal..tako da podrska je veliki impuls za ove mlade momke..Nadam se da ce situacija na Jugu sto prije krenuti na bolje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 03 maj 2015, 14:45

usput, jutros oko pola pet, bacena bomba na kucu tahirovica
Željezničar živimo !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 03 maj 2015, 14:55

Ma meni Eldar nije za destruktivca nimalo.. Vise je tip igraca koji moze povezat odbranu i napad. On bi do izrazaja dosao jedino kad bi pored/iza sebe imao destruktivca ala Nyema ili Culum.. Zabio je dva jako bitna gola, Sarajevu i Zrinjskom. Sta god da je razlog nadam se racionalnom razmisljanju obje strane i da ce proci samo sa novcanom kaznom..
@katakomba To su vec sad privatni problemi to vise veze nema sa grupom.. Ko god da je to uradio nije sigurno radio u ime Manijaka
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 maj 2015, 15:00

Ma da je Eldar neki kvalitet i nije.. Svi bi mi volili igrača tipa Nyeme na toj poziciji ali treba shvatiti da mi trenutno osim Eldara nemamo zadnjeg veznog i jedina kakva takva konkurencija mu je Enis kojem iz nekog razloga zadnjih nekoliko šefova struke ne daju neku pretjeranu minutažu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 03 maj 2015, 15:01

Minjore je napisao/la:Ma meni Eldar nije za destruktivca nimalo.. Vise je tip igraca koji moze povezat odbranu i napad. On bi do izrazaja dosao jedino kad bi pored/iza sebe imao destruktivca ala Nyema ili Culum.. Zabio je dva jako bitna gola, Sarajevu i Zrinjskom. Sta god da je razlog nadam se racionalnom razmisljanju obje strane i da ce proci samo sa novcanom kaznom..
@katakomba To su vec sad privatni problemi to vise veze nema sa grupom.. Ko god da je to uradio nije sigurno radio u ime Manijaka
ma znam. al' eto cisto onako spomenuo :D
Željezničar živimo !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 maj 2015, 15:04

hajd' ti to objasni nekome ko stvarno nema veze sa grupom, ne prati svakodnevno situaciju i došao bi onako da pogleda utakmicu. a ne dolaze ni mnogi koji imaju veze, prate situaciju i dolazili su inače na utakmice. hajd' njega ubijedi da mu ništa neće biti. ne odobravam, ali razumijem. neki vid organizacije će se morati vratiti, istupiti i preuzeti odgovornost ako hoćemo ikakvu podršku.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 03 maj 2015, 15:13

Pa ljudi moji, zar ovi momci zasluzuju onako "socne" psovke?Pa ekipa smo koja je osvojila najvise bodova u proljetnom dijelu prvenstva i nemamo poraz od meca s komsijama.Imamo u ekipi 3 juniorska reprezentativca,3 u21 reprezentativca.Imamo borbenoscu igraca kakva je malo kad bila.Momci ginu za svakom loptom, idu glavom gdje bi malo koji igrac pokusao glavom.Pa zar nakon svega toga trebaju da slusaju uvrede s tribina.Da smo mi ulozili milione u sastav, pa da oni igraju preko kurca pa bi covjek razumio to psovanje.Ali ovo mi nikako nije jasno. Ja samo mogu reci nek se stide svi oni, koji vrijedjaju nase igrace.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 maj 2015, 15:16

toga je bilo uvijek i biće uvijek kod našeg svijeta. samo sad nema navijanja da pokrije.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 maj 2015, 15:19

Schwarz je napisao/la:Pa ljudi moji, zar ovi momci zasluzuju onako "socne" psovke?Pa ekipa smo koja je osvojila najvise bodova u proljetnom dijelu prvenstva i nemamo poraz od meca s komsijama.Imamo u ekipi 3 juniorska reprezentativca,3 u21 reprezentativca.Imamo borbenoscu igraca kakva je malo kad bila.Momci ginu za svakom loptom, idu glavom gdje bi malo koji igrac pokusao glavom.Pa zar nakon svega toga trebaju da slusaju uvrede s tribina.Da smo mi ulozili milione u sastav, pa da oni igraju preko kurca pa bi covjek razumio to psovanje.Ali ovo mi nikako nije jasno. Ja samo mogu reci nek se stide svi oni, koji vrijedjaju nase igrace.
Treba klub na tome da poradi.
Neka se kazni par takvih, tj napravi primjer od njih, pa ces vidjeti kako ce drugi slusati.
Ima fino Policija, koja se masno placa, pa neka pise kazne za uznemiravanje reda i mira. Jeste utakmica, ali ako nastavimo po starom, postat ce korida. Dodu i svoje frustracije nad igracima izbacuju....

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 15:23

DzoleZeljo je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Pa ljudi moji, zar ovi momci zasluzuju onako "socne" psovke?Pa ekipa smo koja je osvojila najvise bodova u proljetnom dijelu prvenstva i nemamo poraz od meca s komsijama.Imamo u ekipi 3 juniorska reprezentativca,3 u21 reprezentativca.Imamo borbenoscu igraca kakva je malo kad bila.Momci ginu za svakom loptom, idu glavom gdje bi malo koji igrac pokusao glavom.Pa zar nakon svega toga trebaju da slusaju uvrede s tribina.Da smo mi ulozili milione u sastav, pa da oni igraju preko kurca pa bi covjek razumio to psovanje.Ali ovo mi nikako nije jasno. Ja samo mogu reci nek se stide svi oni, koji vrijedjaju nase igrace.
Treba klub na tome da poradi.
Neka se kazni par takvih, tj napravi primjer od njih, pa ces vidjeti kako ce drugi slusati.
Ima fino Policija, koja se masno placa, pa neka pise kazne za uznemiravanje reda i mira. Jeste utakmica, ali ako nastavimo po starom, postat ce korida. Dodu i svoje frustracije nad igracima izbacuju....
Klub treba poraditi da ljudi ne psuju na utakmici, javnom desavanju. I jos policija da radi na tome, koji si ti kralj hahahahaha. Policija stoji na tribinama i ceka kad ce neko opsovati, pendrekom ga, kazna 500KM haha

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 maj 2015, 15:30

ima prekršajna kazna za to. nerealno je provesti na utakmicama, ali ima.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 15:38

Kakav bi to bio cirkus. Oruzje se nosa, pucaju jedni na druge, valja se droga, a on da pise na utakmici ko psuje. Ocigledno da neki ovdje ne dolaze na utakmice dugi niz godina, iz doma pametuju..Oni sad procitaju na forumu da se psuje i kontaju to 3.000 ljudi psuje. S juga mozes psovati do kad hoces nema sanse da te cuje. Na sjeveru ima PAR budala na koje covjek oglusi i totalno ih niko ne shvata ozbiljno. Nije to bas tako, a psovanja ce uvijek i dovijek biti..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 maj 2015, 15:39

Suspenzija Hasanovica :puke: :puke: Uprava mi pada u ocima polako :thumbdown: :thumbdown:

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 15:51

Ja mislim da mu istice ugovor uskoro a nece da produzi. Ovo je najbolje..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 16 gostiju.