NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 maj 2015, 18:42

Da smo bili pametni pa 3 za 3 igrali ove sezone. To je to. "Znam ja nas , ebo ti nas." Ko će koga, nego mi sa TK jedni druge.

Žalosno.. Isto tako Radnički Gradini da je pustio, ni za šta im ne treba. Al neka, nek Doboj kraj Kaknja igra Premieru, a nek Podgrmeč ostane u ligi. Tako je to. ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 maj 2015, 18:51

Nije ga dzaba Curguz doveo :cool:
Bravo Prodanoviću :tokralju:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 maj 2015, 18:57

Super ..sad ZOOOM do tebe je druze , sugerisi malo tim svojim :D
nemojte nas patiti sad :D

Bravo ekipo ,svaka cast ....

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 02 maj 2015, 19:04

Svaka čast momci, evo nam odlične šanse za prvo mjesto. Da su sad ona 3. boda protiv Gradine, mi bi imali već finu zalihu bodova pred gostovanje u Doboj-Kaknju, ali šta je tu je. Borba mora i dalje da bude i na kraju da slavimo ulazak u PL.

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 02 maj 2015, 19:34

Svaka cast na pobjedi iako je po sansama i igri potpuno nezasluzena.Meni nije jasno kako ste vi drugi na tabeli a kako mi ispadamo al eto valjda to tako treba bit.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 maj 2015, 20:27

BestijeKonjic je napisao/la:Svaka cast na pobjedi iako je po sansama i igri potpuno nezasluzena.Meni nije jasno kako ste vi drugi na tabeli a kako mi ispadamo al eto valjda to tako treba bit.
Pa čitava liga je u 10 grama. Realno haha
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 02 maj 2015, 21:13

Pa tako to dodje,danas po igri nikad se ne bi reklo da mi ispadamo a da se oni bore za pl.Al dobro mj smo sami krivi ,dok je ovakve uprave ne trebamo ni ulazit nikako.Sretno Gradini sutra :D

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 02 maj 2015, 22:02

Benjo_AFC86 je napisao/la: Pa čitava liga je u 10 grama. Realno haha

Prvi put se s tobom slazem Benjo :lol: :lol: Nema ovdje kvalitetne ekipe,svi su tu negdje i odlucuju pomoc sudija ili kupljene tekme,ko ce se snaci u mutnim radnjama i kupovini utakmica do kraja vidjet cemo,ali po meni najvece sanse po tome ima Mladost,skloni su tim radnjama (skoro svaka domaca tekma penal i gosti osteceni a svaka gostujuca kupljena,danas pokazan ''kvalitet'' gdje se nije moglo kupiti ),tako da prednost njima,mada tu bi se mogao i GOŠK ukljuciti,ali Bratstvo ako misli na posten nacin nesto pokusati,tesko tesko :)
Rudar Kakanj !!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 02 maj 2015, 23:15

ALBOX je napisao/la:Super ..sad ZOOOM do tebe je druze , sugerisi malo tim svojim :D

Vala nije do mene. Ja cu im reci da idu na pobjedu, kao i uvijek... A vi svojima recite to isto i neka bolji pobijedi.

@Benjo, da Šehrić nije napravio onakav start u petoj sekundi, da se Adanalic ponasao kao sto se uvijek ponasa (gospodski), mozda bi bilo drugacije. Ovako je sve po zaslugama. Vi cete ostati u ligi jer ispadaju 3 kluba.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 maj 2015, 02:37

Benjo_AFC86 je napisao/la:
BestijeKonjic je napisao/la:Svaka cast na pobjedi iako je po sansama i igri potpuno nezasluzena.Meni nije jasno kako ste vi drugi na tabeli a kako mi ispadamo al eto valjda to tako treba bit.
Pa čitava liga je u 10 grama. Realno haha
Ma sve je to tanko, da Jedinstvo ima bar 50% ekipu kao prosle sezone bili bi prvi sa 10 bodova razlike... :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 03 maj 2015, 08:41

[quote CashMan]
Iako Bratstvo ne gostuje u Banovićima već u Konjicu, neki navijači su završili u susjednom gradiću u TK. Pozz. [quote]

Pojasni molim te :)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 maj 2015, 11:48

Bratstvo sada ima priliku da pokaže ili je ozbiljna ekipa ili je cirkus od tima i uprave. Sljedeće kolo u komšijskom derbiju pobjeda a onda utakmica sezone. U Doboju pokazat snagu i ići na sve ili ništa. Sa ta 3 boda iz Doboja eliminišemo direktnog konkurenta. Brko eto ti sada šanse da se dokažeš :shock:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 maj 2015, 13:10

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Iako Bratstvo ne gostuje u Banovićima već u Konjicu, neki navijači su završili u susjednom gradiću u TK. Pozz.

Pojasni molim te :)
:lol: :lol:

Neki forumaši otišli u Banoviće, da se ohlade malo, kaže tamo svježije vrijeme. Naredni put i u buduće će se pričati isključivo o Bratstvu na ovoj temi. A ostali neka se nađu na kafi i raspravljaju o nivoima inteligencije..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 maj 2015, 15:32

Zoom088 je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Super ..sad ZOOOM do tebe je druze , sugerisi malo tim svojim :D

Vala nije do mene. Ja cu im reci da idu na pobjedu, kao i uvijek... A vi svojima recite to isto i neka bolji pobijedi.

@Benjo, da Šehrić nije napravio onakav start u petoj sekundi, da se Adanalic ponasao kao sto se uvijek ponasa (gospodski), mozda bi bilo drugacije. Ovako je sve po zaslugama. Vi cete ostati u ligi jer ispadaju 3 kluba.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Svaka cast....ja sam reko...ako ce Bratstvo uci nek udju zatostosu odigrali sezonu posteno i najbolje...a ne zbog mutnih radnji i da nam neko pusta...uvjek sam bio proyiv tog pustanja i ona izreka ko ce koga svoj svoga....znaci da se na TK igra posteno i kad nekom treba i kad ne treba....zao mi je da bilo ko ispadne..ali neko mora...Gradina je fina ekipa i ocekivo sam puno vise od njih..ali nisu imali srece....i volio bida stisnu muda i pobjede jos koju al posteno i ostanu u ligi....a kako stvari stoje, iz lige ispada 4 tima..jer ce jedan od 3 tima u borbi za opstanak u PL ispasti...(Vitez, Zvijezda, ili Travnik)

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 03 maj 2015, 15:39

7aprildomemoj je napisao/la:Bratstvo sada ima priliku da pokaže ili je ozbiljna ekipa ili je cirkus od tima i uprave. Sljedeće kolo u komšijskom derbiju pobjeda a onda utakmica sezone. U Doboju pokazat snagu i ići na sve ili ništa. Sa ta 3 boda iz Doboja eliminišemo direktnog konkurenta. Brko eto ti sada šanse da se dokažeš :shock:
I organizovat par autobusa i 100-150 navijaca i ko u Maglaj kad su kosarkasi usli u prvu ligu....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 03 maj 2015, 21:55

@PlavoZuti To ti je teže organizovati nego summit NATO-a :3
Jbga, nekima je lakše pojasniti atomsku fiziku nego pričati o navijanju.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 maj 2015, 22:21

NkBratstvoGracanica je napisao/la:@PlavoZuti To ti je teže organizovati nego summit NATO-a :3
Jbga, nekima je lakše pojasniti atomsku fiziku nego pričati o navijanju.
Masa ljudi iz Gracanice ce dole biti ali nazalost medu domacim navijacima i ici ce svojim autima.....
www.nkbratstvogracanica.com

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 04 maj 2015, 14:30

cesc4 je napisao/la: Masa ljudi iz Gracanice ce dole biti ali nazalost medu domacim navijacima i ici ce svojim autima.....
Lahko je to preokrenut samo da ko god se dole nadje da ide na posebnu tribinu za gostujuce navijace i eto ga. Treba u gradu ko neku obavijest napravit ili nesto slicno...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 maj 2015, 14:47

Samo organizovati buss i razglasiti do sledece subote
i utakmice sa radnickim.....ja , guja i propali privrednik idemo
zajedno :D ...garantujem da se moze napuniti 2 busa za Doboj Kakanj

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 04 maj 2015, 14:54

ALBOX je napisao/la:Samo organizovati buss i razglasiti do sledece subote
i utakmice sa radnickim.....ja , guja i propali privrednik idemo
zajedno :D ...garantujem da se moze napuniti 2 busa za Doboj Kakanj
Nisi racuno mene tu i jos momaka ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bihac1299 i 1 gost.