Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Adinjo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2010, 01:26

NailE hocete vise uzeti tu titulu? :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2010, 02:02

@Nailaga ide po onoj ''bitno je ucestvovati'' :mrgreen:
Nek uzmu Spahica i Nadara i.............Messija i titula im zagarntovana. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2010, 10:49

sve mi je jasno ali ovako razbacivanje s parama i opet supljaci - nije mi jasno.
Sta je taj real koji godinama ne osvaja LP - cak sta vise ne dolazi u polufinale godinama - od Spanske lige nista - u kupu ih treceligasi posramljuju. Prodaju krpe (dresove) i zive ko fukare od toga. Cavka, Ini i Mesi su nesto sto umovi u Madridu nemogu da shvate i kupe. Cekajuci kikseve Barselone - docekaju ponovo nokaut u Madridu. Cekajuci titule i uspjehe medijski zive u iluzijama. Sto uopste igraju fudbal .... izgledaju jadno - neka prodaju krpe i cekaju ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 apr 2010, 11:19

sta je ovo nema macke i misevi kolo vode :mrgreen: :mrgreen:
p.s titulu cemo uzet ove sezone ne brinite za to ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 apr 2010, 11:21

MElloo je napisao/la:sta je ovo nema macke i misevi kolo vode :mrgreen: :mrgreen:
sto jest jest
nada zadnja umire :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2010, 11:26

evo mi se ubinuli pravo :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2010, 11:29

evo mi se ubinuli pravo

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 apr 2010, 12:03

T-MAC je napisao/la:
MElloo je napisao/la:sta je ovo nema macke i misevi kolo vode :mrgreen: :mrgreen:
sto jest jest
nada zadnja umire :mrgreen:
tako je t-mac :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 apr 2010, 12:16

Adinjo je napisao/la:NailE hocete vise uzeti tu titulu? :lol:
Akobogda reci,akobogda :D
Cuda su moguca mada ja ne vjerujem u njih :evil:
harishp je napisao/la:@Nailaga ide po onoj ''bitno je ucestvovati'' :mrgreen:
Nek uzmu Spahica i Nadara i.............Messija i titula im zagarntovana. 8-)
Mozemo mi i bez njih :twisted:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 17 apr 2010, 12:58

Jose Maria Guti's best match ever - Two goals and three assists against Real Valladolid

http://www.youtube.com/watch?v=fqUJyTfy51w

I onda najbolji golman sviejta sa dvije najbolje odbrane ove sezone i to protiv Seville na istoj utakmici

http://www.youtube.com/watch?v=jgWLWRWoDRI

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 17 apr 2010, 17:28

majestic24 je napisao/la:Kaka vrijedi ko Rooney??? Pa i ti nisi u hrpi. Al hajd,nema veze. Tako je dobar ,a vec mu zele dovesti zamjenu-Silvu

nemoj pricati gluposti :) Ni ti ni taj sto si ga citirao... Ne vrijedi Kaka ko Rooney, ali Real ne zeli dovesti zamjenu za Kaku kako ti kazes. Silva dolazi da igra na poziciji lijevog krila. Kaka je to dosad bio prisiljen igrati jer nemamo nijedno klasicno lijevo krilo, tako da ce on preci na svoju poziciju ofanzivnog veznjaka i tu je igrao najbolje utakmice otkako je stigao u Real. :roll:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 17 apr 2010, 17:36

Vidim Silvu vec ubrajate kao svog igraca :mrgreen: fino fino, doci ce on u Madrid al sutra da odigra tekmu i odleprsat nazad :P
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 apr 2010, 17:37

Silvu bih iskreno volio u Realu,ali te price oko Pata,Rooneya i drustva su gluposti.Odbrana je ta koju treba pojacati,jer bez Pepea je bruka ziva.Da nije jos Ramosa 5 golova po utakmici bi primali.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 17 apr 2010, 17:40

Casillas je napisao/la:Jose Maria Guti's best match ever - Two goals and three assists against Real Valladolid

http://www.youtube.com/watch?v=fqUJyTfy51w

I onda najbolji golman sviejta sa dvije najbolje odbrane ove sezone i to protiv Seville na istoj utakmici

http://www.youtube.com/watch?v=jgWLWRWoDRI
Meni je on uvijek bio igracina samo takva,, Samo je najvise nekako podcijenjen od svih igraca Reala.. Uvijek je bio na klupi i sjeni ostalih igraca.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 17 apr 2010, 17:42

adnan_nanda je napisao/la:Vidim Silvu vec ubrajate kao svog igraca :mrgreen: fino fino, doci ce on u Madrid al sutra da odigra tekmu i odleprsat nazad :P
Ako mislis na onaj moj post, nisam ja ono rekao da je on vec nas :) Ako i bude dolazio, dolazi da igra u prvom sastavu zajedno sa Kakom :)

Najizglednije su sanse da on dodje. Spanjolac je, igra u Primeri vec dugo, igra za reprezentaciju i strasan je igrac. Bolje i on nego Rooney

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 17 apr 2010, 17:44

el_fenomeno je napisao/la:
Meni je on uvijek bio igracina samo takva,, Samo je najvise nekako podcijenjen od svih igraca Reala.. Uvijek je bio na klupi i sjeni ostalih igraca.
Meni je najdrazi igrac Reala. On i Ruud su mi najdrazi od ovih velikana sto su u zadnje vrijeme igrali.

Samo kod Gutija je problem ovo:

Guti Schusteru: **** od mene
Guti Juandeu: Ne zelim da udjem
Guti Pellegriniju: Mozes me poljubiti u guzicu

Covjek je odmetnik. Svadja se sa trenerima i to ce ga ukopati.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2010, 17:46

Casillas je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:Vidim Silvu vec ubrajate kao svog igraca :mrgreen: fino fino, doci ce on u Madrid al sutra da odigra tekmu i odleprsat nazad :P
Ako mislis na onaj moj post, nisam ja ono rekao da je on vec nas :) Ako i bude dolazio, dolazi da igra u prvom sastavu zajedno sa Kakom :)

Najizglednije su sanse da on dodje. Spanjolac je, igra u Primeri vec dugo, igra za reprezentaciju i strasan je igrac. Bolje i on nego Rooney
ma meni se sve tu cini da je Silva nas igrac 100% od sl. sezone,ni je na bih volio Rooneya ti bilo bacanje para kao sto si i sam rekao bolje da se baziraju na odbranu i da nam dovedu nekog stopera jer ovaj Albiol i Garay su smjesni igraci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 apr 2010, 17:48

kad se jetim nekih komentara prije sezone da je albiol bolji od piquea :lol: i da je najbolji stoper u primeri.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 17 apr 2010, 18:26

L-Train je napisao/la: ma meni se sve tu cini da je Silva nas igrac 100% od sl. sezone,ni je na bih volio Rooneya ti bilo bacanje para kao sto si i sam rekao bolje da se baziraju na odbranu i da nam dovedu nekog stopera jer ovaj Albiol i Garay su smjesni igraci.
Pa Garay je odlican za koliko smo ga parica doveli. Sto se tice Albiola, ono je igracina, da nije, ne bi nastupao za Spanjolsku i ne bi igrao u Real Madridu. Imao je dosta dobrih intervencija i bolje on nego neko tipa Cannavaro. Pepe meni nije bolji od Albiola

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2010, 18:28

Casillas je napisao/la:
L-Train je napisao/la: ma meni se sve tu cini da je Silva nas igrac 100% od sl. sezone,ni je na bih volio Rooneya ti bilo bacanje para kao sto si i sam rekao bolje da se baziraju na odbranu i da nam dovedu nekog stopera jer ovaj Albiol i Garay su smjesni igraci.
Pa Garay je odlican za koliko smo ga parica doveli. Sto se tice Albiola, ono je igracina, da nije, ne bi nastupao za Spanjolsku i ne bi igrao u Real Madridu. Imao je dosta dobrih intervencija i bolje on nego neko tipa Cannavaro. Pepe meni nije bolji od Albiola
ako su ova dvojica igracina,onda i ja mogu igrati za Real :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.