Sutra grmi
FORZAAAAAA ZELJOOOOOO!!!
ZELJOOOOO SAMPIONNN!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro mi cemo obratiti pažnju na tog cupu sa brojem 24 , a vi obratite pažnju na kompletnog Željupajkan85 je napisao/la:Obratite sutra paznu na cupavog igraca sa brojem 24taj ce vas zakopati u sred Sarajeva
steta za Vukelju, ali tu su negdje on i messi
nisam bio cjeli trening ali kao i vujek dan prije tekme, dosta opusteno, nisma vidio kojih 11 je uigravao ali vjerovatno onih sto je lazo rekao....oko 200 ljudi pratilo trening...najjaca scena kada igraci tokom zagrijavanja pocinju pjesmu "jer kada mi"AnnesTM87 je napisao/la:Jeli neko zna,kako je bilo na treningu nocas?? I kakav je izgledao trening manijaka pozzz
Vule će imati poseban tretman, ipak je to pitar!pajkan85 je napisao/la:Stavice Vule Bekrica u dzepnece igla proci do gola
a onda pljus jedna kontra i muk na Grbavici
24
Hvala za infoo od srca,jedva cekam tekmuu nabrijan sam na 220kmhBaltazar je napisao/la:nisam bio cjeli trening ali kao i vujek dan prije tekme, dosta opusteno, nisma vidio kojih 11 je uigravao ali vjerovatno onih sto je lazo rekao....oko 200 ljudi pratilo trening...najjaca scena kada igraci tokom zagrijavanja pocinju pjesmu "jer kada mi"AnnesTM87 je napisao/la:Jeli neko zna,kako je bilo na treningu nocas?? I kakav je izgledao trening manijaka pozzzlom
E ebiga sad druže, pa niste Željoborcev_navijac je napisao/la:cuj ne predajemo sepa nije dzaba ime klubu borac! Pa mi smo jedini klub ikad koji je kao drugoligas u sfrj imao dovoljo drskosti i kurazi da uzme kup sfrj i to u finalu protiv crvene zvezde u po beograda
Ma garant vam je neki Brković bio član uprave, mojne sad šuplje da nije.borcev_navijac je napisao/la:naravno da nismo zeljo mi smo boraczato ovo i govorim
shvati drugoligas u bivsoj sfrj te godine i uzmemo kup u po beograda
jedini takav primjer ikad
Svaka čast! Mi nešto i nismo imali puno prilike k'o drugoligaši da šta osvajamo. Nekako bolje bilo igrati prvu ligu.borcev_navijac je napisao/la:naravno da nismo zeljo mi smo boraczato ovo i govorim
shvati drugoligas u bivsoj sfrj te godine i uzmemo kup u po beograda
jedini takav primjer ikad
Unaprijed hvala! Nemoj samo Tifu snimat'!ja sam je napisao/la:kamera spremna...
"a onda Zeljin stadion gledam, vidim ponos tvoj..." u FULL HD obecajem![]()
![]()
![]()
Seyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
sreca pa nema euforije za sutra