Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mandrak
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mandrak » 17 apr 2010, 00:30

GunnerS je napisao/la:Jarane, savjet, ne vjeruj goal.com-u, The Sun-u, Marci itd itd, tim žutilima, oni bi rođenu majku prodali i izmislili priću samo da se koji list više proda...
Moguce ,ali ne vjeruje da su izmislili ovu pricu da bi ocrnili Cafu-a.
Ne vidim razloga ni logike :shock:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2010, 00:32

Ne, ne kažem da su izmislili, al previše toga izmisle da bih im ja vjerovao išta, i ne samo ja, nego svi oni koji se malo razumiju u takva žutila...

Ja neću reć da to Cafu nije rekao, vjerovatno i jest, i opet ponavljam D.alaves je extra dobar al MENI je Maicon bolji ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 apr 2010, 00:33

GunnerS je napisao/la:Ne, ne kažem da su izmislili, al previše toga izmisle da bih im ja vjerovao išta, i ne samo ja, nego svi oni koji se malo razumiju u takva žutila...

Ja neću reć da to Cafu nije rekao, vjerovatno i jest, i opet ponavljam D.alaves je extra dobar al MENI je Maicon bolji ;)
Ma OK buraz , svako im svoje mišljenje i to treba poštovati...moje je drugacije.
Izvinjavam se javno ako sam koga uvrijedio.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 apr 2010, 00:37

Mandrak je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Zašto je meni Maicon ispred D.Alaves-a :

1. Ima bolji centaršut
2. Sigurniji je u odbrani
3. Konstantniji je u igri

Ovo su tri po meni tačke u čemu je Maicon ispred odličnog D.Alavesa ;)
Vrlo ograniceno, nezrelo i netacno prije svega razmišljanje...Alves je za klasu bolji igrac :!:
ja zato taj isti Alves grije klupu u reprezentaciji, sigurno što je bolji, zanimljivo...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 apr 2010, 00:40

muXmania je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Zašto je meni Maicon ispred D.Alaves-a :

1. Ima bolji centaršut
2. Sigurniji je u odbrani
3. Konstantniji je u igri

Ovo su tri po meni tačke u čemu je Maicon ispred odličnog D.Alavesa ;)
Vrlo ograniceno, nezrelo i netacno prije svega razmišljanje...Alves je za klasu bolji igrac :!:
ja zato taj isti Alves grije klupu u reprezentaciji, sigurno što je bolji, zanimljivo...
procitaj ovaj text velikog Cafua i sve ce ti biti jasno o cemu pricam...da ne pricam ja napamet.

http://www.goal.com/en/news/584/brazil/ ... razil-cafu

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 apr 2010, 00:44

strašan ti je argument, samo da te podsjetim da je Maradona isto to govorio za Saviolu, Riquelmea, Aimara i niz drugih, čuj Kafu reko...

Maicon je za većinu prvi bek svijeta pa ti i Kafu pričajte šta hoćete :mrgreen:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 apr 2010, 00:46

Maicon je najbolji desni bek na Svijetu i TOČKA ...pa čak ni taj "veliki" Cafu mu nije ravan
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 apr 2010, 00:49

Ja opet kažem da Cafu-ova rijec ima veliku težinu jer se radi o bivšem kapitenu Brazila i jednom od najboljih desnih bekova svih vremena.
Poštujmo šta kaže jedna ovakva legenda...poređenja sa lijecenim narkomanom Maradonom koji ima prenose nisu na mjestu u ovom slucaju.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 apr 2010, 00:51

Mandrak je napisao/la:Ja opet kažem da Cafu-ova rijec ima veliku težinu jer se radi o bivšem kapitenu Brazila i jednom od najboljih desnih bekova svih vremena.
Poštujmo šta kaže jedna ovakva legenda...poređenja sa lijecenim narkomanom Maradonom koji ima prenose nisu na mjestu u ovom slucaju.
bezveze rasprava, moj ti je savijet počni pratiti fudbal, i lako ćeš uočiti razliku...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 apr 2010, 00:51

Mourinho je bog nogometa. Kad Ferguson ode u zasluženu mirovinu želim njega vidjeti na klupi Uniteda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 apr 2010, 00:51

reko je i Pele da je Robinho njegov nasljednik
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 apr 2010, 00:55

muXmania je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ja opet kažem da Cafu-ova rijec ima veliku težinu jer se radi o bivšem kapitenu Brazila i jednom od najboljih desnih bekova svih vremena.
bezveze rasprava, moj ti je savijet počni pratiti fudbal, i lako ćeš uočiti razliku...
Razmotricu tvoj savjet :mrgreen:
Pa ljudi ako Cafu kaže nešto šta imamo dalje raspravljati :?:
Kome cemo vjerovati više : legendi Brazila ili forumašima sa ovog foruma :?: hajmo malo biti pošteni
Pa kome cemo vjerovati ako necemo Cafuu?? ako vam njegova rijec ništa ne znaci, ne znam šta dalje da raspravljamo.
On je rekao da je Alves njegov prirodni i pravi nasljednik :!: ...nisam to ja izmislio i rekao jbg :!:
Uostalom, svako ima svoje mišljenje,svoj ukus i svoj stav i nema potreba za nametanjem i raspravama.
Povlacim se iz dalje rasprave.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 apr 2010, 00:58

evo za one koji nisu vidjeli večerašnju majstoriju Maicona...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 apr 2010, 03:48

Dajte molim vas, toliko price samo o Alvesu i Maiconu? Alves bolji desni bek od Maicona? Smijesno. Da je dobar, jako, jest. Ali Maicon je klasa iznad za desne bekove vec par godina jer onakvu okomitost, sudjelovanje u zavrsnicama i konstantno visoki ritam napad/obrana nema nijedan igrac na njegovoj poziciji. Subjektivno misljenje i preferencija jednog Cafua apsolutno nista ne mijenja, sto rece momak gore, dovoljno je pratiti ustvari nogomet i vidjeti razliku.
...Život za Široki...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 apr 2010, 09:36

dani alves je bolji . . . . al' na football manageru :D
mislim da je maicon trenutno najjaci na toj poziciji desnog beka i da nema uopste potrebe raspravljat o tome, dovoljno je bacit pogled na reprezentaciju brazila i vidit ko igra a ko sjedi na klupi (ako se vec ne prate igre ove dvojice pa onda mozes logicnim razmisljanjem doc do zakljucka). . . eh sad sto se tice utakmice i prvenstva, steta sto juve nije uspio napravit nesto (makar bod otkinut), sad je pritisak na romi gdje jednostavno moramo dobit ovaj derbi i naravno dobicemo ga 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 17 apr 2010, 13:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:Dajte molim vas, toliko price samo o Alvesu i Maiconu? Alves bolji desni bek od Maicona? Smijesno. Da je dobar, jako, jest. Ali Maicon je klasa iznad za desne bekove vec par godina jer onakvu okomitost, sudjelovanje u zavrsnicama i konstantno visoki ritam napad/obrana nema nijedan igrac na njegovoj poziciji. Subjektivno misljenje i preferencija jednog Cafua apsolutno nista ne mijenja, sto rece momak gore, dovoljno je pratiti ustvari nogomet i vidjeti razliku.
Slazem se momak bi komotno mogao igrati desno krilo koliko je napadacki jak...koja tehnika pri golu svaka mu cast...a nervira me sto murinjo kupi sve zasluge za individualne poteze svojih igraca i ispada trenercina...volio bi da ga barca raspe u utorak...
Side before self

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 13:51

suntu jeu je napisao/la:Juventus treba očistiti klub.Od ovih postojećih prvotimaca zadržati samo Chiellini-a,Buffona,Iaquinta-u i Amauri-a.. a ostalim se što kuturno zahvaliti,što na klupu poslati.
rece da si navijao za Juve a zadrzao bi Iaquintu i Amaurija. . prijatelju, tu dvojicu balvana treba prvo ubiti..

svaka cast interu.. zasluzeno.. nismo mi vrijedi lige prvaka!! ako Bog da da se ne plasiramo, pa da tamo u Torinu ubiju upravu.. ili barem da napuste svoje funkcije.. pored prve dvojice ja bi dodao jos Marchisija i Mela.. ostalo sve treba ubiti, legendama se zahvalit i praviti novu ekipu.. zasto je morao igrati onaj kloc Diego?? pa Sneijder je za njega fudbal izmislio.. zivot izmislio.. fuj..

i da. smijesno je porediti Maicona i Alvesa.. Maicona, Znatteija, Sneijdera i Santona jedino ne mrzim iz intera.. i nije bez razloga.. ;)

Forza Juve!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Edin Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Edin Dzeko » 17 apr 2010, 14:01

Koji si ti nasilnik, sve bi pobio :mrgreen:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 17 apr 2010, 14:04

daffy je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Juventus treba očistiti klub.Od ovih postojećih prvotimaca zadržati samo Chiellini-a,Buffona,Iaquinta-u i Amauri-a.. a ostalim se što kuturno zahvaliti,što na klupu poslati.
rece da si navijao za Juve a zadrzao bi Iaquintu i Amaurija. . prijatelju, tu dvojicu balvana treba prvo ubiti..

svaka cast interu.. zasluzeno.. nismo mi vrijedi lige prvaka!! ako Bog da da se ne plasiramo, pa da tamo u Torinu ubiju upravu.. ili barem da napuste svoje funkcije.. pored prve dvojice ja bi dodao jos Marchisija i Mela.. ostalo sve treba ubiti, legendama se zahvalit i praviti novu ekipu.. zasto je morao igrati onaj kloc Diego?? pa Sneijder je za njega fudbal izmislio.. zivot izmislio.. fuj..

i da. smijesno je porediti Maicona i Alvesa.. Maicona, Znatteija, Sneijdera i Santona jedino ne mrzim iz intera.. i nije bez razloga.. ;)

Forza Juve!
Ne mozes tako za Diega govorit, cijeli vez red igra lose kroz citavu sezonu...ja ga bas gledam svaki put kako odigra, lik trci, trudi se, prilazi igracima da dobije loptu i dosta posla odradi, al sta ces ti kad su Amauri i Jakinta panjuge pa samo znaju skocit, bit u ofsajdu i napravit faul....Kijelini je njima krOlj u odbrani, a sto se tice 4. mjesta mislim da ga Juve zasluzuje jer ima dosta bolji tim od Sampe, Palerma i Napolija, samo to treba fino poslozit....
Side before self

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 17 apr 2010, 14:06

pa treba brate.. zasluzili su barem to..

a i onih levata u Torinu.. pa da je sjediste Juventusa na bilo kojem drugom dijelu svijeta ova uprava bi davno letila..

Merda Diego!

@mexy, istina da se on trudi i trci.. ali trudio se i Molinaro.. mislim da je on iskljuvico kriv.. formacija koja je prilagodjena njemu, a on ne pravi nikakvu razliku kojom bi opravdao tu ulogu.. on je trequatrista.. pogledaj svakog drugog trequatristu kako igraju.. glavni igraci.. a nas ne zna ni prilike napraviti.. dobije on loptu dosta puta.. dobije.. ali nikad da napravi nesto.. mogao se setati u Bundesligi.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.