Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 02 maj 2015, 19:28

Odnosi se ovo gore na pitića.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 maj 2015, 19:33

Nije titula bila u planu, ali je bilo prilike i nedavno se racunao Olimpic medju onim ekipama koji su u borbi za titulu, tako da nije neki gubitak jer nisam se ni nadao tituli, ali tu sansu sto smo imali smo promasili sada.

Slazem se da nam je kup sansa za Evropu, ali u ligi i dalje mislim da ne smijemo tonuti ispod petog mjesta. Trebalo bi nam cetvrto mjesto da smo tu blizu u slucaju da izgubimo u kupu, inace ako pobjedimo kup onda je peto mjesto sasvim ok zavrsetak.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 maj 2015, 19:36

Mancini je napisao/la:Odnosi se ovo gore na pitića.
Ok prijavi i navedi razlog pod nazivom ISTINA, hvala što sam bio upravu, vidimo se ponovno nakon 26 kola.
SRETAN BROJ - 1725

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 02 maj 2015, 19:40

kažu vi pustili Čeliku danas da oni puste Zrinji u Zenici za par kola
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 maj 2015, 19:42

pitic, j.ebe i ne vadi :mrgreen: Uvijek ovde kada uletim on je tu :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 maj 2015, 20:19

Kurchi se da je sveznajuci, da kljuca sve redom, a ustvari nema pojma. Kad nesta slucajno pogodi onda ide standardna prica i zlonamjerno slavlje "Vidite, ja znam sve!" k'o da cemo mu mi dati nagradu nekakvu. Mozda eto napravimo nagradu "Najveci Debil 2015" - piticu izvoli, samo sto si se rodio si je zasluzio. :clap:
Travnik-Olimpic nije pogodio, protiv Zrinje nije pogodio, ovo danas uzeo dva znaka :lol: eto koliko je siguran.

Evo jos primjera:
Borac - Olimpik 1
SLAVIJA-OLIMPIC- X Kako su krenuli izgleda da će svi gostujući igrači dobiti po apartman po Grčkoj kao premiju :lol: . Domaćini se lagano vraćaju gdje im je i mjesto i svim silama će braniti bod u ovoj utakmici.
OLIMPIC - ŠIROKI B. - 2 Graciću će ovaj poraz razbistriti mozak i primorati ga da realno razmišlja i da se ne nada čudima o kakvim sada razmišlja. Jasno je gosti kvalitetnija ekipa i na osnovu toga uzimaju 3 boda.
OLIMPIC-DRINA Z. X Nijazovi plaćenici se zahuktali pod palicom čičkovog ulja i kosice. Gosti uz bunker kojeg znaju odigrati mogu doći do neriješenog rezultata.
Celik - Olimpik X u domaćem klubu u kojem vlada potpuna anarhija gdje i portir gleda kako će uzeti lopatom s tim saznanjem možemo reći da će biti jedva neriješeno. Dovođenje Odović je samo mazanje očiju onima koji su najmanje krivi, a u globali krivi su svi i Odović je doveden da se pokuša spasiti goli opsatnak u PLBiH, a da li će uspijeti to ćemo vidjeti. Gosti ne igraju protiv Sarajevskih klubova tako da neće biti golog.zi i sada se mogu nadati bodovima.
Zvijezda-Olimpic 1 ako domaćin misli da smiri požare među navijačima
Vitez - Olimpic vukovi imaju katastrofalnu ekipu ove sezone i ovo je pobjeda domaćina - 1
Olimpik-Sloboda X mesarima će biti pofina premija za pobjedu od onoga bogataša iz SAD-a, tako da će se potruditi radi love da ovo pobjede, ali ni to neće biti dovoljno. Ali i domaćin na ;Jupa kjampa zjapi stadionu; neće moći pobjediti sa ovakvom lošom ekipom
A da ne govorimo o drugim rezultatima kojih nije pogodio.
I nikad nije prognozirao da cemo pobjediti, eto kakva mu je namjera.

Prema tome, @piticu; ti si niko i nista koji si se umislio da znas sve.
Moderatorima postavljam pitanje sto ne odstrane to bredju trajno? Sta jos treba da se to desi? Mogu li i ja ovako trubiti na temi Sarajeva?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2015, 20:31

Ma na nasoj temi svi mogu trubit, naleti slobodno :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 maj 2015, 20:32

Ti postovi najbolje pokazuju koliko je dno od osobe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 maj 2015, 20:38

uNbx je napisao/la:Ma na nasoj temi svi mogu trubit, naleti slobodno :urnebes:
A sta je onda ovo?
joker90 je napisao/la:Sve sto imas reci, kazi na onoj temi predviđenoj za navijace drugih klubova. Ova je samo za navijace FKS. Probajte to ispostovati Mokroguz i ostali vucovi..
Nisam ni nista ruzno bio rekao, a tjerali me sa "svete teme".
I ja sam ispostovao vas apartheid iako sam vec tada htjeo da pitam moderatore oko toga, a mi nemamo to niti imamo svoje moderatore da nas cuvaju - vi imate.
Ko od vas dvoje laze?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 02 maj 2015, 21:04

Mancini je napisao/la:Jeli vas neko pitao za mišljenje?
Ko uopste koga pita ovdje za misljenje :roll: ako ti se sta pise, napisi, ako ne, nemoras... ljudi imaju pravo pisat na svakoj temi koja je otkljucana. Lose odigrana utakmica, treba podnijeti muski. Realno porazom Evropa sve dalje, a ne kažem da nije nemoguce osvojiti kup, velika je euforija medju Vukovima, ali Široki ipak ima dobru ekipu i iskustvo vece u tom istom kup takmicenju, tako da ce biti vrlo teško da se osvoji taj trofej. Igrači Čelika su i najavljavali da je umor igrača Olimpica njihova šansa, a evo ispade da je tako.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 02 maj 2015, 21:17

@Mokroguz
Pravilo je takvo da navijaci drugih klubova smiju pisati samo na temi opste diskusije, medjutim pisu i provociraju redovno na nasoj temi i nerijetko prodju nekaznjeno. Dakle, ne laze nijedan.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 maj 2015, 21:25

@patriot E jesi nas utješio!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 maj 2015, 21:38

jel rano da se cestita na osvojenom kupu :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 02 maj 2015, 22:20

Mancini ti si supak od navijaca,serem se ja u tebe i tvoje navijanje!Neprijatelj nam ne treba pored tebe takvog!Svaki put fol on izasao na prvom poluvremenu,mani me tih fora prevazidjene su kod mene!Jadni ma sa ovakvim navijacima!Momcima hvala i za ovo sto su do sad uradili!

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la JoseeMourinho » 02 maj 2015, 22:46

Mancini je napisao/la:Opet sam te prijavio zbog off-topica. Ne trolam ni ja na onoj tamo temi jer bi odmah bio tjeran na njoj.
Ne bih, pisi na Željo - opste diskusije pitara tamo redovno ima dodji i ti ;)

Ja ti kažem sa ove teme nemaš pravo tjerat ;)

I da ne bude offtopic sta je sa subasicem, ugovor neće da produži pa klupa ili?

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 maj 2015, 22:51

Ispravljaj sebe. Kada ne znaš šta da napišeš onda ispravljaš druge. Ta me tema tamo ne interesuje nikako.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 maj 2015, 00:33

uNbx je napisao/la:@Mokroguz
Pravilo je takvo da navijaci drugih klubova smiju pisati samo na temi opste diskusije, medjutim pisu i provociraju redovno na nasoj temi i nerijetko prodju nekaznjeno. Dakle, ne laze nijedan.
Pravilo bez efekta i(li) konsekvense u slucaju prekrsaja nije pravilo nego je zelja.
Ja ne vjerujem da bi moderatori to dopustili, inace trebaju novi ili jos moderatora.
ultrasstyle_tz je napisao/la:jel rano da se cestita na osvojenom kupu :mrgreen:
:?: Jel' to imas vijesti? :lol:

JoseeMourinho je napisao/la: Ne bih, pisi na Željo - opste diskusije pitara tamo redovno ima dodji i ti ;)

Ja ti kažem sa ove teme nemaš pravo tjerat ;)

I da ne bude offtopic sta je sa subasicem, ugovor neće da produži pa klupa ili?
Subasic k'o Tomic:
U Ukraini neki klub nudio 200 000 € za njega, prosao tamo neku probu, i onda pokvarise transfer on i njegov menadzer ako sam dobro razumio. Upravo isti scenario k'o medju Zelje i Tomica; zbog plate valjda zafrkase transfer. Pa je zato bio suspendovan, ugovor mu trebao isteci na ljeto, ali raskinuo je ugovor nedavno prema biltenima nfsbih-a.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 maj 2015, 23:04

Reče Mirza da nemaju veliki fond kvalitetnih igrača. Ja mislim ne više od 16 igrača. Volio bih da se varam ali teško.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 maj 2015, 23:57

Imamo dosta uzak kadar, to je tacno, 21 igraca + 3 juniora koji alterniraju(Mak Varesanovic, Adin Husic, Kemal Salihagic).

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 maj 2015, 02:01

Mokroguz je napisao/la:Imamo dosta uzak kadar, to je tacno, 21 igraca + 3 juniora koji alterniraju(Mak Varesanovic, Adin Husic, Kemal Salihagic).
Ko je kriv za to?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.