Presretan sam, meni licno najvaznija pobjeda u ovoj sezoni i najdraza.
Igra losa, al znaju se razlozi nema puno pametovanja...malo me Hasanovic naljutio al da imamo Tomica ili bilo kojeg ofanzivnog veznjaka on nebi morao preuzimati odgovornost. Kokot mnogo zahvalan igrac. Mislim ekipa smo puna potencijala, ali nazalost nasi igraci ce svoje najbolje partije pokazivati za 3-7 godina(Memija,Bajic, Beganovoc,Sadikovic itd)
Osim nedostakaka u igri, danas su dosli do izrazaja nedostaci na tribini, tacnije viskovi... idioti koji galame "MIJENJAAAAJ", psuju majke itd.
Jedan je poslije promasenog penala psovao sve Bajicu, onako mastovito, fol on bi dao, fol znas li koliko gol ima kvadrata, nemoguce fuliti itd. I ne prestaje nikako tokom citave tekme galami psuje,niko ne valja...
Mislim klasicni idiot koji veze nema nit sa zivotom nit sa fudbalom, a po pravilu najglasniji je...
Kontam da mu kazem, "pa bolan penal ko penal...Shevchenko u finalu lige prvaka fuli, Messi ne da tri zaredom u tri utakmice...a igraci koji su obiljezili decenije"
Al vec znam da je on u svom svijetu, i tamo je on najbolji "menager", nemam sanse nikakve.
Vidite nema njih puno, evo danas mozda petnaestak na sjeveru, znaci na hiljadu nas,ima 10 majmuna, treba im odatit priznanje da su dobro rasporedjeni, na svakom "slovu" na sjeveru po 2-3, i njih petnaestak kvari ostale, i moze se reci kao da je cijeli sjever psovao igracim...
Mislim da se mi ostali trebamo distancirati od idiota, a igracima savjetujem da ne slusaju te majmune jer su u velikoj manjini samo sto jedan prljav, isprlja 100 cistih...
Upisati 3boda, ostalo zaboraviti... osmijeh na lice i lagano...