Žalosno.. Isto tako Radnički Gradini da je pustio, ni za šta im ne treba. Al neka, nek Doboj kraj Kaknja igra Premieru, a nek Podgrmeč ostane u ligi. Tako je to.

Moderator/ica: GracanicaAA
Pa čitava liga je u 10 grama. Realno hahaBestijeKonjic je napisao/la:Svaka cast na pobjedi iako je po sansama i igri potpuno nezasluzena.Meni nije jasno kako ste vi drugi na tabeli a kako mi ispadamo al eto valjda to tako treba bit.
Benjo_AFC86 je napisao/la: Pa čitava liga je u 10 grama. Realno haha
Vala nije do mene. Ja cu im reci da idu na pobjedu, kao i uvijek... A vi svojima recite to isto i neka bolji pobijedi.ALBOX je napisao/la:Super ..sad ZOOOM do tebe je druze , sugerisi malo tim svojim![]()
nemojte nas patiti sad![]()
Bravo ekipo ,svaka cast ....
Ma sve je to tanko, da Jedinstvo ima bar 50% ekipu kao prosle sezone bili bi prvi sa 10 bodova razlike...Benjo_AFC86 je napisao/la:Pa čitava liga je u 10 grama. Realno hahaBestijeKonjic je napisao/la:Svaka cast na pobjedi iako je po sansama i igri potpuno nezasluzena.Meni nije jasno kako ste vi drugi na tabeli a kako mi ispadamo al eto valjda to tako treba bit.
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Iako Bratstvo ne gostuje u Banovićima već u Konjicu, neki navijači su završili u susjednom gradiću u TK. Pozz.
Pojasni molim te![]()
![]()
Neki forumaši otišli u Banoviće, da se ohlade malo, kaže tamo svježije vrijeme. Naredni put i u buduće će se pričati isključivo o Bratstvu na ovoj temi. A ostali neka se nađu na kafi i raspravljaju o nivoima inteligencije..
Svaka cast....ja sam reko...ako ce Bratstvo uci nek udju zatostosu odigrali sezonu posteno i najbolje...a ne zbog mutnih radnji i da nam neko pusta...uvjek sam bio proyiv tog pustanja i ona izreka ko ce koga svoj svoga....znaci da se na TK igra posteno i kad nekom treba i kad ne treba....zao mi je da bilo ko ispadne..ali neko mora...Gradina je fina ekipa i ocekivo sam puno vise od njih..ali nisu imali srece....i volio bida stisnu muda i pobjede jos koju al posteno i ostanu u ligi....a kako stvari stoje, iz lige ispada 4 tima..jer ce jedan od 3 tima u borbi za opstanak u PL ispasti...(Vitez, Zvijezda, ili Travnik)Zoom088 je napisao/la:Vala nije do mene. Ja cu im reci da idu na pobjedu, kao i uvijek... A vi svojima recite to isto i neka bolji pobijedi.ALBOX je napisao/la:Super ..sad ZOOOM do tebe je druze , sugerisi malo tim svojim![]()
nemojte nas patiti sad![]()
Bravo ekipo ,svaka cast ....
@Benjo, da Šehrić nije napravio onakav start u petoj sekundi, da se Adanalic ponasao kao sto se uvijek ponasa (gospodski), mozda bi bilo drugacije. Ovako je sve po zaslugama. Vi cete ostati u ligi jer ispadaju 3 kluba.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I organizovat par autobusa i 100-150 navijaca i ko u Maglaj kad su kosarkasi usli u prvu ligu....7aprildomemoj je napisao/la:Bratstvo sada ima priliku da pokaže ili je ozbiljna ekipa ili je cirkus od tima i uprave. Sljedeće kolo u komšijskom derbiju pobjeda a onda utakmica sezone. U Doboju pokazat snagu i ići na sve ili ništa. Sa ta 3 boda iz Doboja eliminišemo direktnog konkurenta. Brko eto ti sada šanse da se dokažeš
Masa ljudi iz Gracanice ce dole biti ali nazalost medu domacim navijacima i ici ce svojim autima.....NkBratstvoGracanica je napisao/la:@PlavoZuti To ti je teže organizovati nego summit NATO-a :3
Jbga, nekima je lakše pojasniti atomsku fiziku nego pričati o navijanju.
Lahko je to preokrenut samo da ko god se dole nadje da ide na posebnu tribinu za gostujuce navijace i eto ga. Treba u gradu ko neku obavijest napravit ili nesto slicno...cesc4 je napisao/la: Masa ljudi iz Gracanice ce dole biti ali nazalost medu domacim navijacima i ici ce svojim autima.....
Nisi racuno mene tu i jos momakaALBOX je napisao/la:Samo organizovati buss i razglasiti do sledece subote
i utakmice sa radnickim.....ja , guja i propali privrednik idemo
zajedno...garantujem da se moze napuniti 2 busa za Doboj Kakanj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.