FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 02 maj 2015, 20:01

Željooooo je napisao/la:Ova tekma nam može biti prekretnica, ako bi dobili zakuhali bi dodatno situaciju u vrhu tabele..
Utakmica u Mostaru ce biti presudna za vrh ! Ako tu bod izvucemo mi smo na konju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 maj 2015, 20:04

Gledaj komentara za vrijeme utakmice, a sve lafo veliki zeljovci.

Hasanovic i Bajić najgori. Hasanovic koju god je loptu izgubio Borac je mogao zabiti, nije 2 prekršaja napravio za vrijeme utakmice. Motika prava.
Bajić ili mu je dokurcilo sve ili momak ima i dalje problema sa preponama. Još je fulio penal.

Uglavnom moglo je biti kišu golova. I Borac i mi smo imali bruku ne iskorištenih prilika.

Rios

Post Postao/la Rios » 02 maj 2015, 20:07

pile87 je napisao/la:
Rios je napisao/la:Kako teska utakmica Boze sacuvaj. Na kraju smo se provukli nekako i dosli do ta 3,vrlo lahko semoze ispostaviti,kljucna boda za Evropu.Cestitke momcima i Odi :clap:
Ova ekipa ocito tesko igra kuci,da li je to neka psiholoska barijera ili ne znaju igrati protiv ekipa koje se zatvore ne znam,ali se na tome mora poraditi.Sreca pa nam do kraja na Grbavicu dolaze relativno lahki protivnici :) Mogli smo prije rijesiti sve da su Memija i Bajic pogodili,ali Bogami nam je i Borac mogao zagorcati zivot da su iskoristili one 2-3 sanse.Na kraju je presudio umor i dekoncentrisanost gostiju.
Sad je loptica prebacena na konkurente,vidjet cemo sta ce oni uraditi :D
Pa sad provukli ja bi rekao poginuli su za ova tri boda.Ovaj je Borac svima uzeo bod na gostovanju to treba imati na umu.Da smo imali srece dali bi ga iz penala ovo je samo borba i zalaganje.
ovo mi je najdraza pobjeda ove sezone :clap:
Apsolutno nisi pogrijesio ni ti sa tom konstatacijom da smo izgarali za ova 3 boda,ali isto tako smatram da nisam ni ja puno fulio,bila je ovo teska utakmica u kojoj je Borac imao 3 velike sanse koje su nam mogle zagorcati zivot i tek pred kraj kad su vec pali fizicki smo zabili gol :thumbup: No nebitno,sto ti kazes takve pobjede i jesu najdraze :thumbup:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 02 maj 2015, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 maj 2015, 20:08

Subic od gola do gola, momak je mogao zabiti golcinu samo takvu. Ne bi se ni zajebali kad bi zbog njega kredit podigli.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 02 maj 2015, 20:09

Svaka čast igračima, najveća pobjeda ove sezone :D :opaopa:
Oda je morao staviti Dadu umjesto Kokota ili Beganovića od početka, nismo sredine imali nikako. Imam pozitivan osjećaj pred gostovanje Veležu, mislim da ćemo lakše do pobjede nego danas.
BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 maj 2015, 20:12

Moj je osjecaj da je Baja malo izgorio u svoj zelji za golovima. Penal je dobro sutao ali Avdukic pokazao vrhunsku klasu. Jedina zamjerka Odi za postavu. Vidjelo se da ljudi trce kontre koje prolaze sredinu bez po muke. Ogromne ali ogromne pohvale za tandem Bogdanovic-Kosoric, pogotovo za ovog drugog.. Najvece pohvale za kapitena, lavlje srca.. Od ostalih se jos izdvajaju Colic i Kokot. U mostar po cudo.
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 02 maj 2015, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 02 maj 2015, 20:15

U sta vi gledate da mi je znati Beganovic puno bolji u sredini od Sadikovica. Hasanovic je katastrofa.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 02 maj 2015, 20:15

Evo kaze Oda da je Amir bio povrijedjen, vjerovatno bi to na sredini izgledalo puno bolje da je on igrao. Meni je osim tog zadnjeg pasa danas ovo bila jedna od boljih utakmica, imali smo dosta loptu u nogama, nismo je toliko nabijali ko npr sa Radnikom. Ako vrijeme bude fino u Mostaru, i bude dobar teren, trebalo bi da bude dobra utakmica, sve je moguce. I da dodam jos, kudim Benju citavu sezonu, al onaj ga je gol izgleda digao, danas je bio dobar, valjda se vrati do kraja da ga prodamo :mrgreen:
Bajic je bio indisponiran, mozda je umor, mozda je penal a i nije imao puno lopti ako cemo iskreno, nadoknadice on to sve protiv komsija ne brinem se
Za kraj, Zoka igra utakmice ko da nema sutra, jos ono radovanje na kraju, svaka mu cast mene je kupio, da do kraja karijere vise ne da ni jedan gol.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 maj 2015, 20:22

U ovom klubu samo dvije osobe u ovom trenutku mogu stici sve poslove. To su Dino Pekic i Zoran Kokot. Kole brat, kao sto rece @zubanovic89 igra kao da sutra ne postoji. Covjek moze i zabiti i asistirati i defanzivu igrati, klizece ulijetati, cuvat loptu u kljucnim momebtima, ma sve..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 02 maj 2015, 20:26

Alipasino je napisao/la:To djeco to Zeljo.sta sam reko za Avdukica.
Od 1. minute mi tvoj post za njega bio na umu. Covjek brani penal ti mi odmah naump'o haha Jos odvratan nekako svojom pojavom, ali danas im 5 Avdukica ne bi pomoglo. Sudjeno je bilo da dobijemo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 maj 2015, 20:31

Ocajno odigrano nismo u drugom prilike napravili. Forsiramo centaršuteve, a ljudi izbacuju lopte bez da skoce. Hasanovic od 10 loptisto dobije proda 9 :facepalm: Kvesu umarali pogrensim pasovima, jadnik se vise smorio trceci za losim loptama nego u akcijama :oops: Bajic suta penal ko na terminu...avdukic se bacio prije nego je i kreno bajic prema lopti, al ono ko zadnji amater pravo u tu stranu :facepalm:

Jedini igrac koji je na visini zadatka kao i uvijek je bio Kokot. SVAKA CAST ZOKA

Odbrana prilicno solidna, mada smo mogli primiti tri gola iskljucivo na nase greske. Onu kad je Beganovic porijesio ja vidio u golu, al sreca pa izadje...

Na kraju svaka cast na borbenosti, ali ovako se nece moci vise igrati. Sa ovom igrom i mladost ce nas napatiti, ali hajde da se ne bavimo negativnim stavrima...U MOSTAR PO POBJEDU SEZONE :cool: GAZI ZELJO

Bajic ce se iskupiti za penal sa dva gola :D Sto se tice posjete sve razumijem, al samo je belaj sto se psovke cuju :oops: Ja kasnio malo na tekmu doso do lorisa cujem sa sjevera salvu uvreda ...

EDIT: Pored svih negativnih stavari koje sam naveo ne treab zaboraviti da je Borac jako tvrda ekipa da ih nisu dobili ni srajevo ni siroki na svom terenu
=\_1921_/=

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 maj 2015, 20:39

ono sto nikad oprostiti necu podgrupama sa juga bez obzira na sve jest ovaj muk Grbavice i do cega su doveli Manijake,nikad im necu oprostiti sto ova djeca sad nemaju podrsku kakvu zasluzuju,nikad im oprostiti necu sto nema 10 hiljada umjesto 2 nazor,nikad vise necu stati rame uz rame sa njima.. OVA DJECA ZASLUZUJU PODRSKU BEZ OBZIRA NA SVE,do kraja izgurati sa organizovanim navijanjem i stimungom pa poslije rjesavati sve nagomilane probleme kojima su i grupe kumovale ;) BRAVO ŽELJO, BRAVO DJECO!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 maj 2015, 20:47

old school je napisao/la:ono sto nikad oprostiti necu podgrupama sa juga bez obzira na sve jest ovaj muk Grbavice i do cega su doveli Manijake,nikad im necu oprostiti sto ova djeca sad nemaju podrsku kakvu zasluzuju,nikad im oprostiti necu sto nema 10 hiljada umjesto 2 nazor,nikad vise necu stati rame uz rame sa njima.. OVA DJECA ZASLUZUJU PODRSKU BEZ OBZIRA NA SVE,do kraja izgurati sa organizovanim navijanjem i stimungom pa poslije rjesavati sve nagomilane probleme kojima su i grupe kumovale ;) BRAVO ŽELJO, BRAVO DJECO!
Ja se nadam da cemo derbi ispostovat cisto radi igraca jer su zasluzili podrsku.
=\_1921_/=

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 maj 2015, 20:49

Borac apsolviran sad Mostar. Ima sasvim dovoljno vjremena da se odmore i pripreme za Velez. Ono sto nama fali je sredna terena ne bi ni jednog igraca da blatim al tu smo pretanki. Odbrana nam je beton i sa njom sam zadovoljan cijelu polusezonu pa mi jos poraza nemamo.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 maj 2015, 20:51

sta mislite manijaci hocemo li vas smijeti pobjediti i drugi put zaredom i izbaciti vas opet iz borbe za titulu :) .Nece biti namjerno ,stare mi ,ako se to desi(niste mi mrski).Pokazite nam da ste sposobni da uzmete titulu i pobjedite nas u muskoj igri,a ako vas mi dobijemo u sto cvrsto vjerujem (u fer igri i dobrom sudjenju)onda halalite titulu i drugi put u Vrapcicima. :wave:(i ne mojte nam zamjeriti jbga,mora se igrati posteno) .
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 02 maj 2015, 20:52

Brani Antolovic k'o lud, strasan golman, daleko najbolji u ligi. Bez obzira ne vidim Zelju ni medju prva tri, lose je to, takticki najnizi nivo, ne vidim da mozete dobiti Sarajeva ili Veleza sa Odovicem.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 02 maj 2015, 20:56

invincible1921 je napisao/la:Ocajno odigrano nismo u drugom prilike napravili. Forsiramo centaršuteve, a ljudi izbacuju lopte bez da skoce. Hasanovic od 10 loptisto dobije proda 9 :facepalm: Kvesu umarali pogrensim pasovima, jadnik se vise smorio trceci za losim loptama nego u akcijama :oops: Bajic suta penal ko na terminu...avdukic se bacio prije nego je i kreno bajic prema lopti, al ono ko zadnji amater pravo u tu stranu :facepalm:

Jedini igrac koji je na visini zadatka kao i uvijek je bio Kokot. SVAKA CAST ZOKA

Odbrana prilicno solidna, mada smo mogli primiti tri gola iskljucivo na nase greske. Onu kad je Beganovic porijesio ja vidio u golu, al sreca pa izadje...

Na kraju svaka cast na borbenosti, ali ovako se nece moci vise igrati. Sa ovom igrom i mladost ce nas napatiti, ali hajde da se ne bavimo negativnim stavrima...U MOSTAR PO POBJEDU SEZONE :cool: GAZI ZELJO

Bajic ce se iskupiti za penal sa dva gola :D Sto se tice posjete sve razumijem, al samo je belaj sto se psovke cuju :oops: Ja kasnio malo na tekmu doso do lorisa cujem sa sjevera salvu uvreda ...

EDIT: Pored svih negativnih stavari koje sam naveo ne treab zaboraviti da je Borac jako tvrda ekipa da ih nisu dobili ni srajevo ni siroki na svom terenu
jbg al eto da ne bi sjevera pušiona

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 02 maj 2015, 20:56

Antolovic najbolji golman lige poslije Avdukica budimo realni. Slazem se s ovim gore i da nismo pobjedili samo bi se zamjerilo navijacima. Umjesto da bodrimo klub do evrope mozda i titule, nasi momci igraju beyz obzira na sve. Zasluzilu su da i mi njima damo podrsku!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 02 maj 2015, 20:59

BijeliLuk je napisao/la:Antolovic najbolji golman lige poslije Avdukica budimo realni. Slazem se s ovim gore i da nismo pobjedili samo bi se zamjerilo navijacima. Umjesto da bodrimo klub do evrope mozda i titule, nasi momci igraju beyz obzira na sve. Zasluzilu su da i mi njima damo podrsku!
Avdukić bolji od Antolovića? :oops:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 maj 2015, 21:05

pinki je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ocajno odigrano nismo u drugom prilike napravili. Forsiramo centaršuteve, a ljudi izbacuju lopte bez da skoce. Hasanovic od 10 loptisto dobije proda 9 :facepalm: Kvesu umarali pogrensim pasovima, jadnik se vise smorio trceci za losim loptama nego u akcijama :oops: Bajic suta penal ko na terminu...avdukic se bacio prije nego je i kreno bajic prema lopti, al ono ko zadnji amater pravo u tu stranu :facepalm:

jbg al eto da ne bi sjevera pušiona
Na jugu je isto bilo svega ...pola raje govori STO GA NE PRIMISMO ...al ne govorim zbog toga nego recimo da ima navijanje to se ne bi culo al et pisaj ga . Vako svaka budala kad nesto kaze igraci cuju
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik i 47 gostiju.