FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ni zakoni ni zabrane ne mogu zaustavit hordanje...MortemHz je napisao/la:Kante opet sretno dobile i opet na kraju gol dali,sutra i Siroki i Zrinjski bi trebali imati jos laksi posao tako da nam preostaje samo pobjeda i nista vise,kolika god bila! iako je zabrana ne bi bilo lose da ode ko moze da pokazemo momcima da smo tu i kad su zabrane
Fakat bi bilo fino da svi odu ipak je to blizu, smjestit se negdje na kraj tribine k'o što su se odrađivala ona gostovanja kad je bilo zabranjeno, bez obilježija i lagano.
@uNbx piše na temi na kojoj se ne banuje, jedino nas može banovati s iste.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda necu sam biti

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prepostavljam da se kone nece zalit na sudenje ( korner Iz kojeg je iznuden penal, I Iz kojeg je postignut gol NIJE Postojo)
Nama ce sutra bit presudna utakmica sto se titule tice
- DrustveniParazit
- Kontakt:
U citatu post ti je ispravljen.Pitar6785 je napisao/la:

Neće biti presudna. Ništa nama ne znači ako pobijedimo ali nam znači ako izgubimo.
Matej Delač
Matej Delač
Mnogi kazu: "bice ova, bice ona presudna" Svaka je isto bitna!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prema svim pričama koje su izašle iz usta dušmana kada sve sabereš i oduzmeš Bakir je mala maca za njega, definitivno. Nekada se pitam koliko ima jake veze sa SicilijomZastone je napisao/la:Svaka nam čast pa vrtimo čitavu ligu, pa onaj Ibraković je jači i od Bakira

SRETAN BROJ - 1725
Pa sa obzirom kako teske utakmice igraju konkurenti sljedece kolo i sa tim da mi docekujemo jednog od njih pobjeda protiv Slavije itekako znaciDrustveniParazit je napisao/la:U citatu post ti je ispravljen.Pitar6785 je napisao/la:
Nama ce sutra bit presudna utakmica sto se titule tice![]()
Neće biti presudna. Ništa nama ne znači ako pobijedimo ali nam znači ako izgubimo.

Ti si opet šampion !
A valjda bude kakvog streamauNbx je napisao/la:Ne znam dokad ce ga tolerisat administracija?
Carlo, MojaTV
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Zrinjski- Željo cak i bolji bio dobar period utakmice pogadao i stative
Zvijezda- Onakvo sudenje ni dusmanu ne bi pozelio, od penala milion prekrsaja ofsajda nepostojecih i opet sasvim zasluzena pobjeda na onakvom terenu
Borac- Otvoreno ljudi igrali imali 2-3 stopostotne sanse, isto tako i Željo imao i penal i jos 2-3 stopostotne sanse
ko o cemu k..a o postenju
Zvijezda- Onakvo sudenje ni dusmanu ne bi pozelio, od penala milion prekrsaja ofsajda nepostojecih i opet sasvim zasluzena pobjeda na onakvom terenu
Borac- Otvoreno ljudi igrali imali 2-3 stopostotne sanse, isto tako i Željo imao i penal i jos 2-3 stopostotne sanse
ko o cemu k..a o postenju

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ma ko se kome ovdje ulizuje?IbrakovicLicno je napisao/la: Eto ti ga sad MCMXLVI, malo mu se sad ulizuj.
Da li tebe nervira kada dođu provokatori na temu poslije kiksa?
A dolaze samo zato što ti i tebi slični orgijate na "njihovim" temama. Probaj malo više voliti FK Sarajevo nego što mrziš druge.
Lako je tebi ti ćeš dobiti ban i za par dana doći ovdje sa drugim nickom da opet prosipaš svoju malograđanštvinu.
Mnogo puta sam bio napadnut zato što sam poželio da neko bude banovan, @aleksandar_veliki, molim te da ovog ostaviš što duže na forumu da njemu kasnije piju krv.
A sad vi ostali izvolite napadnite mene što želim da red vlada na našoj temi!!
Sutra mnogo bitna utakmica, koja ce proteci bez naše podrške sa tribina. Mislim da je to mac sa dvije oštrice, jer nam je vec poznata situacija sa pritiskom, tako da ce sutra bar tih 90+ min biti dosta rastereceni od tog pritiska sa tribina. Sa druge strane imamo primjer u zadnjem kolu, gdje je mnogo bitna bila naša podrška, da bi pobijedili Široki. Nadam se da ce sutra biti plus, to što nece biti navijanja(pritiska), koliko god to nelogicno zvucalo. Ne ocekujem sutra neku igru, jer smo vec upoznati kakav nas teren ocekujem. Razumijem da smo u Gradaccu docekani na onako lošem terenu, jer znamo svi kakvo je vrijeme bilo i u kojem se periodu igralo, ali ono što nas sutra ocekuje je kriminalno. Nema alibija i ne smije ga biti, iako u slucaju remija ništa nije izgubljeno. Imaju priliku da se iskupe za sve protekle kikseve, tako da je sve do njih. Manekeni, sretno !
U-17: NK Široki Brijeg 1:2 FK Sarajevo
Strijelci: Pozder, Civić
Naši kadeti ce po svemu sudeci biti prvaci, mogu slobodno reci da u buducnosti dosta ocekujem od ove generacije, a najviše od Halavaca i Pozdera.
Naši kadeti ce po svemu sudeci biti prvaci, mogu slobodno reci da u buducnosti dosta ocekujem od ove generacije, a najviše od Halavaca i Pozdera.
Das Ist Walter
mislim da i u klubu najvise ocekuju od te generacije, dakle za jedno 2 godine bi lagano vec trebalo par igraca da se prekomanduje u prvi tim a nama je dovoljno barem 2 igraca iz akademije svako par godina da uspiju pokazati sav svoj talenat i u prvom timu mi cemo biti na konjumiden je napisao/la:Sutra mnogo bitna utakmica, koja ce proteci bez naše podrške sa tribina. Mislim da je to mac sa dvije oštrice, jer nam je vec poznata situacija sa pritiskom, tako da ce sutra bar tih 90+ min biti dosta rastereceni od tog pritiska sa tribina. Sa druge strane imamo primjer u zadnjem kolu, gdje je mnogo bitna bila naša podrška, da bi pobijedili Široki. Nadam se da ce sutra biti plus, to što nece biti navijanja(pritiska), koliko god to nelogicno zvucalo. Ne ocekujem sutra neku igru, jer smo vec upoznati kakav nas teren ocekujem. Razumijem da smo u Gradaccu docekani na onako lošem terenu, jer znamo svi kakvo je vrijeme bilo i u kojem se periodu igralo, ali ono što nas sutra ocekuje je kriminalno. Nema alibija i ne smije ga biti, iako u slucaju remija ništa nije izgubljeno. Imaju priliku da se iskupe za sve protekle kikseve, tako da je sve do njih. Sretno nam i našim manekenima!
Pyro is not a crime !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta znači ako protiv Slavije osvojimo tri boda a onda u narednom kolu izgubimo? Imamo 6 utakmica do kraja, svaku moramo pobijediti da bi bili prvaci sve ostalo je kocka.simon je napisao/la:
Pa sa obzirom kako teske utakmice igraju konkurenti sljedece kolo i sa tim da mi docekujemo jednog od njih pobjeda protiv Slavije itekako znaci
SVAKA K'O DA JE ZADNJA.
Matej Delač
Matej Delač
Zamisli za par godina: Marko, Andjusic, Kadusic, Pozder, Halavac.... 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ja vidim ovo $$$$$$$$$uNbx je napisao/la:Zamisli za par godina: Marko, Andjusic, Kadusic, Pozder, Halavac....

Pyro is not a crime !
Taman ce bit gengi da kupimo finale LP 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jedan naš igrač (mislim Krste na presici) reče da je ovo prvo od šest finala. Tako treba da se i postave, ja vjerujem da hoće. Ne garantuje to pobjedu ali ako igrači dadnu 100% svojih mogućnosti možemo se nadati dobrom.DrustveniParazit je napisao/la: SVAKA K'O DA JE ZADNJA.
Posebno bih skrenuo pažnju ljudima koji planiraju da ide da gledaju utakmicu, probajte biti mirni u "bitnim" trenucima. Mobilizacija je policije u Sarajevu i Istočnom Sarajevu zbog nekih drugih događaja, i pretpostaviti je da će ovi u IS biti veoma "naloženi" i jedva će čekati da nekog namlate. Zato pamet u glavu svi.
Sretno nam!
@uNbx
Dodaj još Handžića u napad

Dzaba ti @hilmo vodis bitku sa tim likovima, nego kakve su sanse da Dulja i Radovac zaigraju sutra.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Olise i 21 gost.