NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jos malo pa stigli smo u vitez ....gdje gistuje 107 viteska danas:-).
-
- Kontakt:
Hajmo Zvijezdo danas po 3 boda, želim vam sve najbolje, uvijek ste bili gostoprimljiva i korektna raja kada se dodje u Gradačac . Sretno 

-
- Kontakt:
zadnja sansa...ajmo momci ostavite srce na teren...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
5' VitezZvijezda Gostujući golman Ito dva puta je loše reagovao.
25' VitezZvijezda GOOOL! Vitez vodi 2:0, Pezo pogađa nakon ubačaja Basare.
22' VitezZvijezda GOOOL! Basara iz slobodnjaka dovodi Vitez u vodstov.
kuknjava kuknjava kuknjava
Fujjj nedase jarani... Ito nazalost los dan izgleda ufatio.... hajmo sad preokrenut ovo u pm...
idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

25' VitezZvijezda GOOOL! Vitez vodi 2:0, Pezo pogađa nakon ubačaja Basare.
22' VitezZvijezda GOOOL! Basara iz slobodnjaka dovodi Vitez u vodstov.

Fujjj nedase jarani... Ito nazalost los dan izgleda ufatio.... hajmo sad preokrenut ovo u pm...
idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
iiiiiii otjera nas Ito u drugu ligu 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa da mi je znati ko to gura ovog golmana i koja je ovo po redu greška njegova??? Može l' se na prste nabrojat???
I onda se i juniori svi rasteraju iz prvog tima????
Kakvi potezi. Ne mogu da vjerujem šta se radi.
I onda se i juniori svi rasteraju iz prvog tima????
Kakvi potezi. Ne mogu da vjerujem šta se radi.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Joj debila,pa sve nas ekipe na isti fazon dobijaju.Najlosija odbrana lige,skori svi golovi iz prekida.Pa i ovaj Plavčić skontao,a mi nismo niti ćemo skontat gdje imamo najveći problem.Pi.ke se predale već bez ispaljenog metka.Pisao sam već,boli njih racku za Gradačcom,a i ovi domaći fudbaleri dvije čiste u glavi nemaju 

Auuuu stolismo vako losi covjece???
pa nije toliko los sastav... svasta... pfff...

pa nije toliko los sastav... svasta... pfff...

Ne znam koji kkurqc se desava ovo je dno jebbo te
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
Sada ispadamo definitivno hebaji ga.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
žalosno 

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Mi smo već u prvom dijelu ispali kada smo kod kuće gubili bodove od ekipa koje se sada bore za opstanak.Da je tada bilo sposobnih i voljnih pronaći rjesenje pa ozbiljnije krenuti bar u drugi dio do ovog ne bi ni doslo.Očigledno da vizija za drugi dio nije bila na nivou.Nestručnost uzima svoj danak.Odgovorno tvrdim da će losiji ostati od nas,pogresna vizija i pi.kast nastup pojedinaca nas sele u nizi rang.
-
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma mi smo tarabe zive, po meni Vitez je kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas na celu s Basarom koji je po meni medju boljim igracima u PL, a mi od ovih antitalenata ne mozemo nista ni ocekivat, ako Segrt nije uspio, koji je najbolji trener koji je ikad bio u Zvijezdi (po strucnosti ne rezultatima, jer nije imao ekipu da ostvari rezultate a ni srece realno) onda nece ni ovaj uhljup Jusufbegovic nista napraviti, samo glup covjek je mogao ocekivati da ce Nedim nesto napraviti, ma **** ja vama svima mater bivsim clanovima uprave i sadasnjim nesposobnim sta uradiste od onakve Zvijezde, pu mamu vam...
Ma mi smo dno dotakli vec onog trenutka kad su pustili Pisku u klub i da on nesto prrca i molim te lijepo predlaze igrace treneru i svadja se hahaha nemam ja nista protiv Piske al je smijesno da jedan iole ozbiljan klub sebi moze dopustiti takav luksuz
Ma mi smo dno dotakli vec onog trenutka kad su pustili Pisku u klub i da on nesto prrca i molim te lijepo predlaze igrace treneru i svadja se hahaha nemam ja nista protiv Piske al je smijesno da jedan iole ozbiljan klub sebi moze dopustiti takav luksuz

Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 02 maj 2015, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista,sljedece sezone vam je puno lakse da udjete opet u ligu,i da ste ostali samo bi se patili sljedece sezone
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Nista,sljedece sezone vam je puno lakse da udjete opet u ligu,i da ste ostali samo bi se patili sljedece sezone

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Kakav ulazak jarane u PL.ući ćemo mi u Drugu ligu sjever,sa Tojšićima,Mramorom,MionicomMortemHz je napisao/la:Nista,sljedece sezone vam je puno lakse da udjete opet u ligu,i da ste ostali samo bi se patili sljedece sezone

Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 02 maj 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kaki lakse sledece godine nebudite naivni!!!!! Ko ispadne nevraca se vise ba, treba para ko govana da se opet popnes, cisti primjeri Orasje, Modrica i tako dalje... Pare dolaze od FIFE u premijer ligi a nize dole pitaj boga odakle...
Steta klub dobar, Stadion se poceo radit sve super, ima i navijaca bude da nebudemo nerealni stalno je preko 500 navijaca o tome mogu mnogi sanjat i opet vjerovatno ispadamo...
Nadat je se da dobijemo sad dvi naredne domace utakmice pa kud puklo da puklo kasnije... sad se moramo oslanjat na druge... steta nismo mi los klub tako ko sto rezultati i sve to pokazuje....
Steta klub dobar, Stadion se poceo radit sve super, ima i navijaca bude da nebudemo nerealni stalno je preko 500 navijaca o tome mogu mnogi sanjat i opet vjerovatno ispadamo...
Nadat je se da dobijemo sad dvi naredne domace utakmice pa kud puklo da puklo kasnije... sad se moramo oslanjat na druge... steta nismo mi los klub tako ko sto rezultati i sve to pokazuje....
-
- Kontakt:
Nesto malo posmatram heben raspored ima drina ako je dobijemo kuci na dva boda smo iza njih. Pa ima jos neke nade a devils segrt je pored nerke najgori trener u zvijezdi nema on veze. Dok nas je ninkovic vodio gazili smo sve odreda daj boze da se vrati ratko.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Kako je moguce, ima jos sanse za Zvijezdu, al' treba dobiti sve do kraja, steta, tako dobro ste postavili klub i sto se desilo? Kljucni su po meni promasaji protiv Sarajeva, to bi vas diglo, pokazalo da mozete, bas ste bili blizu, detalj, dva i ode sve u kur.ac.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?