A i Markovic je poceo ala Susic i bojim se da ove kvali ne zijanimo
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Necu nikog osudivati, ali Toro nam je mogao jos pomoci ima iskustva na SP je bio jedan od bolji! Ali ako je otisao samo zbog toga sto malo igra ,onda nije ok i neka ga bude sramota!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Terzic je uvjek bio i ostao kapiten ove reprezentacije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
Odlaskom Enida jedini legitimni nasljedniksajo10 je napisao/la:Terzic je uvjek bio i ostao kapiten ove reprezentacije.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bio sam iza klupe naše reprezentacije u drugom poluvremenu, i prvo je Burić imao neki razgovor sa Markovićem kad je izašao i imao sam osjećaj da se ide redom pravdati svima
, pa se kasnije vratio u igru i prelomio utakmicu.
Toromanović se nešto naljutio kad je izašao pred kraj, da li je sam izašao ili ga je selektor zamijenio i dao S. Buriću nisam siguran, imali su razgovor kad je prešao na klupu za rezerve Marković mu je nešto rekao i to je bilo to, prije toga kod onog odigravanje Čelice iza leđa kad je lopta otišla u gol-aut krenuo je baciti stolicu
, nisu igrali mnogo lopti na njega sinoć, ali profesionalac je i mislim da to ne bi smio biti razlog za ovakav postupak. I na kraju je otišao u svlačionicu kad su svi ostali da proslave pobjedu i slikaju.
Možda se nešto izdešavalo ovih dana prilikom boravka u Krajini, ali sigurno ćemo ostati uskraćeni za informacije, kao i uvijek.
Toromanović se nešto naljutio kad je izašao pred kraj, da li je sam izašao ili ga je selektor zamijenio i dao S. Buriću nisam siguran, imali su razgovor kad je prešao na klupu za rezerve Marković mu je nešto rekao i to je bilo to, prije toga kod onog odigravanje Čelice iza leđa kad je lopta otišla u gol-aut krenuo je baciti stolicu
Možda se nešto izdešavalo ovih dana prilikom boravka u Krajini, ali sigurno ćemo ostati uskraćeni za informacije, kao i uvijek.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- invincible1921
- Kontakt:
Za sve sto se u repci desava pored samih aktera najveci su krivci zatupljeni i zaostali gradjani ove drzave koji od igraca prave MITOVE.
Najbolji primjer svega je spahic...Stalno ga se branilo na fazon da svi lazu da je on fin i onda kad ti novinari iznesu 50 dokaza sta je doticni uradio i sve to fino objasne i prezentuju,80% drzave kaze KAKO VAS NIJE STID JESTEL VIDJELI KAD JE ON ODBIO DA IZADJE U ZENICI, JESTEL VIDJELI ONU SMINKA SLIKU IZ LITVE DROTOVI IZA, ON JE KAPITEN KAKO VAS NIJE STID...i onda doticni vidi moze mu se i sto ne bi radio sta mu je volja. Isto je i za druge sportove kad vide da ce ih zatupljena javnost i prosjecni navijac podrzavat sto se ne bi glupiro i mangupiso, on je mit i legenda i prema misljesnju nasih ljudi taj igrac MOZE SVE. Na kraju krajeva eo i Nurkicev slucaj u kojem je ocigledno juka taj koji odbija da igra za rep radi nekih licnih ubjedjenja, ali NE U OCIMA VECINE LJUDI HARUN JE KRIV JER IPAK JUKA JE POSTEN, BORBEN ITD
je.bo ti nas
Onda na kraju svega kad sve ode u tri lijepe pocne neka polemika satro da smo ranije znali, da smo bili obavjestni da je ovo da je ono ...
Najbolji primjer svega je spahic...Stalno ga se branilo na fazon da svi lazu da je on fin i onda kad ti novinari iznesu 50 dokaza sta je doticni uradio i sve to fino objasne i prezentuju,80% drzave kaze KAKO VAS NIJE STID JESTEL VIDJELI KAD JE ON ODBIO DA IZADJE U ZENICI, JESTEL VIDJELI ONU SMINKA SLIKU IZ LITVE DROTOVI IZA, ON JE KAPITEN KAKO VAS NIJE STID...i onda doticni vidi moze mu se i sto ne bi radio sta mu je volja. Isto je i za druge sportove kad vide da ce ih zatupljena javnost i prosjecni navijac podrzavat sto se ne bi glupiro i mangupiso, on je mit i legenda i prema misljesnju nasih ljudi taj igrac MOZE SVE. Na kraju krajeva eo i Nurkicev slucaj u kojem je ocigledno juka taj koji odbija da igra za rep radi nekih licnih ubjedjenja, ali NE U OCIMA VECINE LJUDI HARUN JE KRIV JER IPAK JUKA JE POSTEN, BORBEN ITD
Onda na kraju svega kad sve ode u tri lijepe pocne neka polemika satro da smo ranije znali, da smo bili obavjestni da je ovo da je ono ...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 01 maj 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
neko reče da ga je vidio u XL oko 2h naveče na koncertu zabranjenog pušenja al mislim bez obzir igramo u qrcu ko muha bez glave i logično je da se ovako nešto desi..Ista stvar kao sa rep. kod SušićaPadovan je napisao/la: nisu igrali mnogo lopti na njega sinoć, ali profesionalac je i mislim da to ne bi smio biti razlog za ovakav postupak. I na kraju je otišao u svlačionicu kad su svi ostali da proslave pobjedu i slikaju.
Markovic mi nije jasan ...da za ovo par mjeseci od SP nije pronasao makar jednog igraca sa kojim bi unaprijedio napad...
- morao je pojacati konkurenciju na krilima , i jednog beka je mogao iskopati koji bi mu povezao ovu bezidejnost u napadu... , a drugi golman je u najmanju ruku kritican...
- morao je pojacati konkurenciju na krilima , i jednog beka je mogao iskopati koji bi mu povezao ovu bezidejnost u napadu... , a drugi golman je u najmanju ruku kritican...
Mnogi igrači (ne znam da li svi) su bili i na tom koncertu i u još jednom lokalu nakon utakmice, ne samo Muhamed.zgembo89 je napisao/la:neko reče da ga je vidio u XL oko 2h naveče na koncertu zabranjenog pušenja...Padovan je napisao/la: nisu igrali mnogo lopti na njega sinoć, ali profesionalac je i mislim da to ne bi smio biti razlog za ovakav postupak. I na kraju je otišao u svlačionicu kad su svi ostali da proslave pobjedu i slikaju.
Ne znam šta se toliko jako desilo, ne opravdavam ovo nikako. Kapiten se uvijek treba ponašati kapitenski. Nadam se objašnjenju cijele situacije. Dosad smo navikli i od njega i selektora na korektne i iskrene izjave, nadam se da to neće izostati ovaj put.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
Eto ti tvog Dunda, izdo je državu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne želim govoriti tim terminima. Još ništa ne znamo.
Ne možeš ti znati šta se desilo. Muhamed je karakterna osoba, i vjerujem da nije banalnost u pitanju. Kažem, kapiten uvijek ima posebnu odgovornost i bez obzira na sve, treba se drugačije postavljati i ponašati. Znam to vrlo dobro, jer sam i sama imala takve uloge u svojim ekipama. Smatram da ovo nije u redu, ali isto vjerujem da ga je nešto posebno na ovo natjeralo.
Ako se ne ispostavi tako, onda ok, doviđenja, prijatno, hvala za sve.
Što se ekipe tiče, možda će se ispostaviti da je Marka trebao otići nakon SP-a, baš kao i njegov kolega sa zelenog terena. Kamo sreće da se poboljša situacija.
Ne možeš ti znati šta se desilo. Muhamed je karakterna osoba, i vjerujem da nije banalnost u pitanju. Kažem, kapiten uvijek ima posebnu odgovornost i bez obzira na sve, treba se drugačije postavljati i ponašati. Znam to vrlo dobro, jer sam i sama imala takve uloge u svojim ekipama. Smatram da ovo nije u redu, ali isto vjerujem da ga je nešto posebno na ovo natjeralo.
Ako se ne ispostavi tako, onda ok, doviđenja, prijatno, hvala za sve.
Što se ekipe tiče, možda će se ispostaviti da je Marka trebao otići nakon SP-a, baš kao i njegov kolega sa zelenog terena. Kamo sreće da se poboljša situacija.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- legenda reala
- Kontakt:
On je kapiten, nije smio otići bez objašnjenja ne znam šta da je razlog, izdaja i kraj priče
Čitaj bolje između redova, neki dan smo o tome pričali.
- legenda reala
- Kontakt:
obruko je i Cazin
**** mu ja usta mu ****
smrtni slucaj,bolest djeta,neki problem pa hajde,ono hinjo bosanski otici bez rijeci,ko on je faca,uvrijedjena mlada,jos kapiten,ma na **** ga natakarim,nebi on meni prismrdio picka mu materina hinjska,neotesana..
kakav odnos prema dresu,fuj
ma neigras ti za pojedinca,pa da uvrijedjen odlazis,igras za grb,drzavu,narod predercino neotesana
smrtni slucaj,bolest djeta,neki problem pa hajde,ono hinjo bosanski otici bez rijeci,ko on je faca,uvrijedjena mlada,jos kapiten,ma na **** ga natakarim,nebi on meni prismrdio picka mu materina hinjska,neotesana..
kakav odnos prema dresu,fuj
ma neigras ti za pojedinca,pa da uvrijedjen odlazis,igras za grb,drzavu,narod predercino neotesana
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Maltretirali smo Harmandica, i ovaj je to zasluzio. Tuzno, jadno i zalosno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Harmandić je narcisoidni arogantni ljigavac kojem kao čovjeku nije mjesto među ovim momcima. Vidim da je Bošnjo opet krenuo sa uvredama upućenim Toromanoviću, ne znajući koliko je on dao ovoj reprezentaciji, kao da znaju šta se desilo.
Prije nego što nastavite imajte u vidu da je on tu od 2003. godine i da je uvijek bio tu, i kad smo bili na dnu. Bar nekad pokažite malo dostojanstva.
Prije nego što nastavite imajte u vidu da je on tu od 2003. godine i da je uvijek bio tu, i kad smo bili na dnu. Bar nekad pokažite malo dostojanstva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@virto, neka se očituje sta je problem. Dosta vise ponašanja ko uvrijedjene mlade.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Al @legenda reala @ ima neki veliki problem, a toliko mu je drago da se je ovo desilo?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Legenda ne voli Krajišnikevrebac86 je napisao/la:Al @legenda reala @ ima neki veliki problem, a toliko mu je drago da se je ovo desilo?
Čudna situacija, nadam se da će biti neki intervju sa Toromanovićem ili da će selektor progovoriti, rekao je da će učiti na greškama Safeta, tako da mu je ovo prva prilika da vidimo da li je naučio lekciju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Legenda je posebna sorta ljudi. 
A, ne vidim zašto više nikad reprezentacija ne bi igrala u Cazinu. Je li to bilo nešto loše?
A, ne vidim zašto više nikad reprezentacija ne bi igrala u Cazinu. Je li to bilo nešto loše?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.