A i Markovic je poceo ala Susic i bojim se da ove kvali ne zijanimo

Moderator/ica: Pasha
Odlaskom Enida jedini legitimni nasljedniksajo10 je napisao/la:Terzic je uvjek bio i ostao kapiten ove reprezentacije.
neko reče da ga je vidio u XL oko 2h naveče na koncertu zabranjenog pušenja al mislim bez obzir igramo u qrcu ko muha bez glave i logično je da se ovako nešto desi..Ista stvar kao sa rep. kod SušićaPadovan je napisao/la: nisu igrali mnogo lopti na njega sinoć, ali profesionalac je i mislim da to ne bi smio biti razlog za ovakav postupak. I na kraju je otišao u svlačionicu kad su svi ostali da proslave pobjedu i slikaju.
Možda se nešto izdešavalo ovih dana prilikom boravka u Krajini, ali sigurno ćemo ostati uskraćeni za informacije, kao i uvijek.
Mnogi igrači (ne znam da li svi) su bili i na tom koncertu i u još jednom lokalu nakon utakmice, ne samo Muhamed.zgembo89 je napisao/la:neko reče da ga je vidio u XL oko 2h naveče na koncertu zabranjenog pušenja...Padovan je napisao/la: nisu igrali mnogo lopti na njega sinoć, ali profesionalac je i mislim da to ne bi smio biti razlog za ovakav postupak. I na kraju je otišao u svlačionicu kad su svi ostali da proslave pobjedu i slikaju.
Možda se nešto izdešavalo ovih dana prilikom boravka u Krajini, ali sigurno ćemo ostati uskraćeni za informacije, kao i uvijek.
Legenda ne voli Krajišnikevrebac86 je napisao/la:Al @legenda reala @ ima neki veliki problem, a toliko mu je drago da se je ovo desilo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.