NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

TarikI
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la TarikI » 30 apr 2015, 23:42

Forlan je napisao/la:Evo "HARIS HELIĆ" sa novim nickom(pravim) :urnebes: :urnebes: :urnebes: @ALBOX jesam ti reko da mu je neko provalio šifru :urnebes: :urnebes: BUBKA burazeru pa to si ti :o pa što odma ne kažeš.Nemam kredita da ti se javim,može li preko Badoo da čavrljamo :D
Momak polupao si lončiće i to opasno. Niko meni nije provalio šifru, ja sam registrovan kao što vidiš tek sad. Ja nemam ništa sa tim Harisom Helićem sa kojim ti očito mjenjaš mene.

Vidi, ostavio sam ti broj pa nazovi, javi se da se upoznamo lično ako imaš nešto protiv.

Al' ovako ispadaš smiješan.

Ne želim da se pravdam uopšte, ali ovo za mater i oca što si zakačio, zbog toga bi volio da se hoćeš javit.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 maj 2015, 07:30

Jeste li primjetili da na ovoj temi najmanje o Bratstvu pisete? Pri tome krsite i pravila foruma objavljivamjem identiteta forumasa.

Dajte ljudi malo o situaciji u klubu pisite.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 01 maj 2015, 12:40

Zoom088 je napisao/la:Jeste li primjetili da na ovoj temi najmanje o Bratstvu pisete? Pri tome krsite i pravila foruma objavljivamjem identiteta forumasa.

Dajte ljudi malo o situaciji u klubu pisite.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dragi Zoom zar ne vidis da je forlan polupao loncice? :lol:

Nije prekrsio nikakva pravila jer nije ni otkrio ko sam ja. Druga je stvar sto on zivi u uvjerenju da sam ja neko drugi hahahahahahahhahahaha

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 01 maj 2015, 22:52

HarisHelic je napisao/la:
Dragi Zoom zar ne vidis da je forlan polupao loncice? :lol:

Nije prekrsio nikakva pravila jer nije ni otkrio ko sam ja. Druga je stvar sto on zivi u uvjerenju da sam ja neko drugi hahahahahahahhahahaha
Ma kako god kazes hare -tare nije problem :mrgreen: :mrgreen:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 02 maj 2015, 09:02

Bubka ofiraš se sa dva nicka ko malo dijete ;) nemoj bit smješan,udalji se i bit će ti oprošteno jer ti si naš propali sportista, razumijemo mi nepravdu al uzmi to kao sportska (ne)sreća :oops: Nemogu svi sa VSS na budžetske jasle,Prima Husanović na pilani i visokoobrazovane :kralj: .Nije ti BRATSTVO ništa krivo u tvom životu i neznam što si odabrao forum za ispoljavanje svog političkog nezadovoljstva :?: Boli nas navijače čije brko troši pare jer ćemo mi voljeti BRATSTVO i da dođe Obren Petrović u klub.Nemora BRATSTVO nikad igrat PL mi smo zadovoljni u ovoj ligi koja je za nas taman,imamo respekt drugih ekipa i nismo kanta za nabijanje.A ti druže moj pokušaj sa PLENUMOM, pusti nama forum i ovu temu a zamolit ćemo moderaciju da izbriše tvoje postove ako želiš da se ne blamiraš i mi ćemo zaboravit da si uopšte bio ovdje :salut:

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 02 maj 2015, 13:12

Forlan je napisao/la:Bubka ofiraš se sa dva nicka ko malo dijete ;) nemoj bit smješan,udalji se i bit će ti oprošteno jer ti si naš propali sportista, razumijemo mi nepravdu al uzmi to kao sportska (ne)sreća :oops: Nemogu svi sa VSS na budžetske jasle,Prima Husanović na pilani i visokoobrazovane :kralj: .Nije ti BRATSTVO ništa krivo u tvom životu i neznam što si odabrao forum za ispoljavanje svog političkog nezadovoljstva :?: Boli nas navijače čije brko troši pare jer ćemo mi voljeti BRATSTVO i da dođe Obren Petrović u klub.Nemora BRATSTVO nikad igrat PL mi smo zadovoljni u ovoj ligi koja je za nas taman,imamo respekt drugih ekipa i nismo kanta za nabijanje.A ti druže moj pokušaj sa PLENUMOM, pusti nama forum i ovu temu a zamolit ćemo moderaciju da izbriše tvoje postove ako želiš da se ne blamiraš i mi ćemo zaboravit da si uopšte bio ovdje :salut:
Jest te lijepo gledat kako si glup :lol:

Eto javi se na broj telefona covjeku, smijem se kladit da ces biti iznenadjen kad popricate :thumbup:

Znaci glup si za medalju :wave:

Al' sta cu ti ja :urnebes:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 02 maj 2015, 13:51

Pa što se ti javljaš?Vidiš da se sam ofiraš gluperdooo :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 maj 2015, 13:53

Neki su na hlađenju od danas. Nađite se na kafi i pričajte o svemu i ko je glup ko pametan :wave:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 02 maj 2015, 14:09

Benjo_AFC86 je napisao/la:Neki su na hlađenju od danas. Nađite se na kafi i pričajte o svemu i ko je glup ko pametan :wave:
Danju Nagib , nocu Ragib :lol: :lol: :lol:

Danas sve osim pobjede bi bilo razocaravajuce ...

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 02 maj 2015, 14:11

BRATSTVO je šampion ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :clap: :clap: :clap: biće biće biće 0-2

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 02 maj 2015, 14:14

nemora se pise rastavljeno forlan.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 02 maj 2015, 14:15

Forlan je napisao/la:Pa što se ti javljaš?Vidiš da se sam ofiraš gluperdooo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
De ne trolaj temu. :mrgreen:

Napises jedan post kilometarski i u njemu pokusavas ispast pametan jer mislis da iza mog profila pise lik za kojeg mislis da pise, a onda napises Bratstvo sampion.

Kakav sampion, daleko ste vi od toga :urnebes:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 02 maj 2015, 14:22

agalo je napisao/la:nemora se pise rastavljeno forlan.
Pozdrav za za kovu prof.pravopisa :tokralju: vidimo se idući vikend u Gračanici na derbiju :wave:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 02 maj 2015, 15:03

Ja bih zamolio moderatora da odstrani sa ove teme sve ove "smarače" koji konstantno ispoljavaju vlastiti pritisak i slabo psihičko stanje kroz svoje postove. Ovo je tema vezana za NOGOMETNI KLUB BRATSTVO i sve vezano za njega, a ne prepucavanja oko nickova, propalih sportista, petog, desetog... Molim vas da prestanete s tim pisanjima i da se ovdje iznose stvari koje trebaju biti iznešene za čitaoce foruma, poput povreda igrača, utakmica našeg kluba, navijača, stanja u gradu, itd. HVALA !

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 02 maj 2015, 16:30

Iako Bratstvo ne gostuje u Banovićima već u Konjicu, neki navijači su završili u susjednom gradiću u TK. Pozz.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 maj 2015, 17:13

Bratstvo imalo šansu u Konjicu, ali ostalo je 0:0.

Samo jakooo :opaopa: :opaopa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 maj 2015, 17:35

0:1 Pljevljak.... Idemo Metalege !!
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 maj 2015, 17:35

Tooooo Riki majstoreee :clap:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 maj 2015, 17:56

1:1 poluvrijeme... Nema veze idemo jako do pobjede!
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 maj 2015, 18:40

Bravo Pantaaaaaa :bow: :bow: :bow:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.