sigurnoable je napisao/la:xinxee je napisao/la:Navijanje super,a organizacija mečag grozna...dvorana pretrpana,početak meča,a 200-300 duša vani čeka da uđe

Pa neka onda organizuju ovi sto im je sajam bitniji od svetinje ili kafice po bascarsiji svetije od prave svetinje. Mi makar ostanemo i pred dvoranom jer nam je to vaznije nego fildzan kahvice i suncane naocale. Nije zato sto sam iz Krajine ali dobro da ikako ista organizujemo i na ovakvom nivou koliko drzava misli na ovaj dio Bosne, zalosno je da jedan grad od 100.000 stanovnika kao sto je Bihac nema dvoranu da primi makar 8000 ljudi
vec da moraju ici igrati u dvorani u kojoj dva navijaca dijele jednu stolicu. Da se razumijem nemam nista protiv Cazina, isto mi je ili Cazin ili Bihac ali na ovom podrucju sigurno treba dvorana jer su to ovi ljudi i navijaci zasluzili.
Ovo bi se desilo i da je dvorana duplo veća, jer bismo mi u svakom slučaju napunili dvoranu.
Slažem se da je ulazak u dvoranu bio prespor, ali su detaljnije pregledali karte u početku, dok su kasnije samo
trgali. Ja sam došla mnogo ranije, ali sam u dvoranu ušla kad je počela himna domaćina. Čitanje sastava i ovacije za igrače, posebno kapitena, sam obavila dok su me pregledali na ulazu.
Na drugom forumu čitam da je Tore imao sukob sa selektorom na kraju, nisam to vidjela. Samo sam vidjela da se odmah povukao u svlačionicu, dok su ostali igrači ostali možda još deset minuta pozdravljajući navijače. Vjerujem da je Tore bio nešto iznerviran i afektu ne razmišljajući napustio teren, ne znam šta bi ga spriječilo da se pozdravi sa svojim narodom. Svakako, ne opravdavam što je to uradio, ipak je on kao kapiten i
domaćin trebao predvoditi svoju ekipu i nakon utakmice. U svakom slučaju, nadam se da će još dugo biti vođa ove ekipe.
Legendo, rekoh ti davno da ima bujruma ovamo, nemoj sad vaziti ništa..

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka