Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Padovan
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Padovan » 01 maj 2015, 11:20

xinxee je napisao/la:Navijanje super,a organizacija mečag grozna...dvorana pretrpana,početak meča,a 200-300 duša vani čeka da uđe :lol:
Pa to je taman onaj višak što je bio preko kapaciteta dvorane :D

Vidjelo se da smo bolja ekipa tokom meča, ali nismo uspjeli dva puta završiti utakmicu kad smo imali veliku prednost i zbog toga je došlo do guste završnice, ali na kraju su se momci digli i dobili ovo, možda je i bolje ovako da u revanšu ne bude opustanja. Kosta Savić je povukao u drugom, zabio je nekoliko predobri golova, krila su također imala solidnu utakmicu, osim Mikića koji je gađao prečke i stative :D . Prce najbolji stijelac, ali je pola golova bilo iz sedmeraca, ali sinoć je u tom segmentu bio neumoljiv :cool: . Burić igrač utakmice, iako je i on imao nekoliko pehova.

Dobra stvar što je Marka rasporedio minutažu i koliko toliko odmorio Čelicu, Terzića, Savića i S. Burića.

Atmosfera odlična kao i uvijek u Cazinu, šteta samo što kapiten nije imao više lopti i bolji učinak da ugođaj bude potpun :).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 maj 2015, 19:13

Jesu odletili naši tamo ?

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 01 maj 2015, 19:48

Toromanovic napustio reprezentaciju? :?:
BosnaE

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 maj 2015, 20:02

newton_heath_lyr je napisao/la:Toromanovic napustio reprezentaciju? :?:
Odakle ta informacija?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 01 maj 2015, 20:07

xinxee je napisao/la:Navijanje super,a organizacija mečag grozna...dvorana pretrpana,početak meča,a 200-300 duša vani čeka da uđe :lol:
Pa neka onda organizuju ovi sto im je sajam bitniji od svetinje ili kafice po bascarsiji svetije od prave svetinje. Mi makar ostanemo i pred dvoranom jer nam je to vaznije nego fildzan kahvice i suncane naocale. Nije zato sto sam iz Krajine ali dobro da ikako ista organizujemo i na ovakvom nivou koliko drzava misli na ovaj dio Bosne, zalosno je da jedan grad od 100.000 stanovnika kao sto je Bihac nema dvoranu da primi makar 8000 ljudi vec da moraju ici igrati u dvorani u kojoj dva navijaca dijele jednu stolicu. Da se razumijem nemam nista protiv Cazina, isto mi je ili Cazin ili Bihac ali na ovom podrucju sigurno treba dvorana jer su to ovi ljudi i navijaci zasluzili.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2015, 20:08

Nikakav gubitak, igra na račun stare slave, već 2-3 godine

dobro, više se neće igrati u Cazinu :mrgreen:

ako je napusti, to će biti zbog nezadovoljstva tretmanom, iako ga forsira do besvjesti kao i Prce-a, jedini koji bi se mogo žaliti u ovoj ekipi da ga Marković jbe je Terzić, svak ćorav vidi da Terzu ne miriše, samo ga zove što mora
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 maj 2015, 20:38

sigurnoable je napisao/la:
Pa neka onda organizuju ovi sto im je sajam bitniji od svetinje ili kafice po bascarsiji svetije od prave svetinje. Mi makar ostanemo i pred dvoranom jer nam je to vaznije nego fildzan kahvice i suncane naocale. Nije zato sto sam iz Krajine ali dobro da ikako ista organizujemo i na ovakvom nivou koliko drzava misli na ovaj dio Bosne, zalosno je da jedan grad od 100.000 stanovnika kao sto je Bihac nema dvoranu da primi makar 8000 ljudi vec da moraju ici igrati u dvorani u kojoj dva navijaca dijele jednu stolicu. Da se razumijem nemam nista protiv Cazina, isto mi je ili Cazin ili Bihac ali na ovom podrucju sigurno treba dvorana jer su to ovi ljudi i navijaci zasluzili.
Ovo bi se desilo i da je dvorana duplo veća, jer bismo mi u svakom slučaju napunili dvoranu. ;)
Slažem se da je ulazak u dvoranu bio prespor, ali su detaljnije pregledali karte u početku, dok su kasnije samo trgali. Ja sam došla mnogo ranije, ali sam u dvoranu ušla kad je počela himna domaćina. Čitanje sastava i ovacije za igrače, posebno kapitena, sam obavila dok su me pregledali na ulazu. :mrgreen:

Na drugom forumu čitam da je Tore imao sukob sa selektorom na kraju, nisam to vidjela. Samo sam vidjela da se odmah povukao u svlačionicu, dok su ostali igrači ostali možda još deset minuta pozdravljajući navijače. Vjerujem da je Tore bio nešto iznerviran i afektu ne razmišljajući napustio teren, ne znam šta bi ga spriječilo da se pozdravi sa svojim narodom. Svakako, ne opravdavam što je to uradio, ipak je on kao kapiten i domaćin trebao predvoditi svoju ekipu i nakon utakmice. U svakom slučaju, nadam se da će još dugo biti vođa ove ekipe.

Legendo, rekoh ti davno da ima bujruma ovamo, nemoj sad vaziti ništa.. :tralala:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 01 maj 2015, 20:46

to sto se duze cekalo u redu ne znaxi da je organizacija bila grozna! Mada se slazem da se sami ulazak u dvoranu mogao znatno bolje organizirati..
Volim te Bosno!!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 maj 2015, 21:52

E moj kapitenu. Tako se ne odnosi prema državnom dresu, ali hajd da ipak sačekamo što je otišao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 01 maj 2015, 21:54

Sve je to bilo OK samo za što se tiče TV prijenosa ,zastave nisu smjele biti ispred kamere :damn: ,međutim to je više do BHT-a nego do organizatora..to sve treba srediti prije nego krene signal iz dvorane,,,kako frustrirajuće...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 01 maj 2015, 21:56

sigurnoable je napisao/la:
Bihac nema dvoranu zbog politike jer kod nas se ne moze nista napraviti da se nece od investitora pokrasti par miliona ko ce u nas ista uloziti nisu ljudi budale.. u Cazinu je koliko toliko postenija politika za njihove nacelnike se ne vode price o kradji nego ljudi se samo izgradjivaju dok Bihac stoji u mjestu..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 maj 2015, 22:03

Ma problem je i sto ce ta dvorana zjapiti prazna vecinu godine. Doci ce rukometna repka jednom, kosarkasi jednom i sta ce onda ?

Krajina sad u rukometu jest usla u visi rang ali opet ce biti 300 ljudi u vrh glave po tekmi, ekipa iz Bihaca igra 2. rang takmnicenja.

Sam novac od reprezentacije 2x godisnje ne moze donijeti neku dobiti, ali da bi bilo lijepo imati dvoranu od makar
10 000 mjesta na ovakvom podrucju bi.

Ali to su vec analize nedostatka kvalitete klupskog sporta pa nezainteresiranosti gledatelja a onda i do politicara :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 01 maj 2015, 22:09

E **** ga Muhamede, ovakvi se postupci nikako nemogu opravdat :-(
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 maj 2015, 22:10

Realno gotovo nista nije napravio za vrijeme provedeno na terenu... vise je Buric napravio za ono malo vremena , kao kapiten morao bi razumjeti da i ostali pivoti moraju imati svoju minutazu...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 maj 2015, 22:12

U svakom sportu naš selektor treba da pita našeg igraca, želiš li ili ne želiš da igraš za reprezentaciju ? ako želiš onda se pridržavaš pravila u reprezentaciji, ne glumiš da si veci i iznad reprezentacije nego si podređen kolektivu sa ciljem ispunjenja nekog rezultata. Toromanovicu se treba oduzeti kapitenska traka i doživotno ga treba izbaciti iz reprezentacije kao primjer ostalima, nek ga je stid i sram zbog odnosa prema dresu, ovako napustiti reprezentaciju je dno dna..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 01 maj 2015, 22:16

Na svijetu ne postoji manja država sa više 'reprezentativnih incidenata' ... pri tome mislim na sve spotove. :facepalm:

Misimović, Spahić, Toromanović, Prce, Nurkić, Zukanović, Hajrović ... nabrojani mi u ovom trenutku padaju na pamet.

Stvarno smo odron od naroda i sport bi nam trebalo zabraniti, kako zbog sportista koji ne znaju za pojam profesionalizma, tako i zbog 'navijača'.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 maj 2015, 22:27

gdje pocinje bosna tu prestaje logika
Fudbal:barbarez i famozno pismo,miske,spahic,rahimic u svoje vrijeme
Kosarka:mujezinovic,hukic,jednom teletovic,nurkic,sada je aktuelan djedovic
Rukomet:prce,harmandic,obradovic,basic,saric,terzic jedno vrijeme sada tore
A sve su ovo uvrijedjene dame koje dodju da igraju za repku i misle da su veci od iste te repke i da repka nemoze bez nje,a nisu svjesni da se bez svakoga moze
Samo Sarajevo

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 maj 2015, 22:37

kanarinac je napisao/la:gdje pocinje bosna tu prestaje logika
Fudbal:barbarez i famozno pismo,miske,spahic,rahimic u svoje vrijeme
Kosarka:mujezinovic,hukic,jednom teletovic,nurkic,sada je aktuelan djedovic
Rukomet:prce,harmandic,obradovic,basic,saric,terzic jedno vrijeme sada tore
A sve su ovo uvrijedjene dame koje dodju da igraju za repku i misle da su veci od iste te repke i da repka nemoze bez nje,a nisu svjesni da se bez svakoga moze
Potpisujem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 01 maj 2015, 23:01

Ma koga nema bez njega se moze i mora.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2015, 23:11

Ne znam ni ko mu je dao kapitensku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.