FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

GunnerS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2010, 21:42

Kad smo kod Abidala, kad je igrala BiH - Francuska ( prijateljska na Koševu ) i ja stojim na Istoku i on dođe do aut linije, podiže ruke i bismilu, fatihu, šta je već ućio i amin, kad čitav Istok Abidal, Abidal... :) :D :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 16 apr 2010, 22:54

Žalbeni komitet Španskog nogometnog saveza je izgleda ove sedmice izuzetno mehke duše, pa je odlučio poništiti crveni karton Carlosu Kamenom. Ovaj je dobio crveni karton u srijedu kada je u meču protiv Racinga srušio Pedra Munitisa, a sudija mu je dodijelio crveni karton i dosudio penal za Racing.

Ovako je Carlos kameni vraćen na spisak igrača na koje će računati trener Espanyola Pochettina, a taj spisak glasi: Kameni, Chica, Solo, Victor Ruiz, Dídac, Moisés Hurtado, Baena, Luis Garcia, Verdú, Alley, i Osvaldo.

Ni slučajno nemojte da pomislite kako odluke Žalbenog komiteta u ovim zadnjim kolima kada se odlučuje prvenstvo idu u korist samo jedne strane. To što su oni dopustili Realovom Albiolu da igra protiv Valencije i golmanu Espanyola nastup protiv Barce je čista slučajnost.
Por que ? Por que somos los mejores...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 apr 2010, 23:03

Mah,nek brani,nebitno.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 apr 2010, 23:25

GunnerS je napisao/la:Kad smo kod Abidala, kad je igrala BiH - Francuska ( prijateljska na Koševu ) i ja stojim na Istoku i on dođe do aut linije, podiže ruke i bismilu, fatihu, šta je već ućio i amin, kad čitav Istok Abidal, Abidal... :) :D :mrgreen:
I ja sam bio na toj tekmi , uzivancija prava :)

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 16 apr 2010, 23:45

prasovic89 je napisao/la:Otkako je Maxwell dosao, ja ga uvijek preferiram ispred Abidala, jer Abidal po meni nema onu ''muškost'' suviše pi*kasto ide u duel nekako mlako skroz, dok je Maxwell dosta ofanzivan.

Jbt zivot ne mogu docekati tekmu vise :D Sad bi im s Bozijom pomoci trebali vratiti Tamuda ( navodno upitan i njegov nastup ) , dobro je sto nece Kameni braniti, a ovaj rezervni golman neam blage kakav je :idea: Vjerovatno ce biti isto ko i prosle godine, gruba igra na sredini terena...
Ma đe ba Abidal nema muškost.Što se tiče defanzive Maxwel mu nije ni do članaka.Abidal je među 3 svjetska lijeva beka. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2010, 00:17

Ama sto me nervira taj savez i to ponistenje kartona kako se kome cefne,eto ponistili su crveni Kameniu i sutra ce biti na golu,isto tako Albiol iz Reala koji je trebao pauzirati sutra zbog zutih protiv Valencije i njemu su ponistili zuti da bi mogao igrati...

I sad kao treba covjek pomisliti da je to slucajno :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 apr 2010, 00:24

miky_hz je napisao/la:Ama sto me nervira taj savez i to ponistenje kartona kako se kome cefne,eto ponistili su crveni Kameniu i sutra ce biti na golu,isto tako Albiol iz Reala koji je trebao pauzirati sutra zbog zutih protiv Valencije i njemu su ponistili zuti da bi mogao igrati...

I sad kao treba covjek pomisliti da je to slucajno :|
Slucajno nije,ali jbg,sta's ti sad,Tako nam je kako nam je.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 17 apr 2010, 00:30

Svako ima svoje misljenje , citaj medju redovima prvo 8-)
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2010, 00:35

Sta ima veze, taj kameni je rupa, kakve samo golove zna primiti to je cirkus, al zna nekad i ludo braniti, nesto a la Piplica.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 apr 2010, 00:40

Romariooo je napisao/la:Sta ima veze, taj kameni je rupa, kakve samo golove zna primiti to je cirkus, al zna nekad i ludo braniti, nesto a la Piplica.
Da,slazem se.Onako,dobar je golman,ali stvarno zna primiti glupe golove.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 apr 2010, 00:45

Valjda Messi jos malo popravi svoj golgeterski ucinak, a Anri ponovo proradi sutra kod amidže Idriza
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 apr 2010, 00:46

Romariooo je napisao/la:Sta ima veze, taj kameni je rupa, kakve samo golove zna primiti to je cirkus, al zna nekad i ludo braniti, nesto a la Piplica.
ta rupa nam je uzela titulu prije 3 godine.

kako on brani protiv barce to nisu isitne.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 17 apr 2010, 11:01

Kako pričate o Espanyolu pomislit ću da su najača ekipa svijeta.Espanyol je jedna velika K A R I N A koja će ako Bog da večeras primit 3komada.Kakav Kameni i ostali bakrači.Poraz im je zagarantovan!!! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 apr 2010, 14:17

Sajoni je napisao/la:Poraz im je zagarantovan!!! ;)

I ja se nadam, ako Bog da..
;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 17 apr 2010, 15:28

Barca veceras uzima sa lakocom :!:
Ocekujem da Zlatan zabije koji gol, tu su i Pedro i Henry.
Messija malo na klupu da momak malo odmori i bude spreman za Intera.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 17 apr 2010, 15:41

treba odmarati veceras neke igrace za Inter kakav Espaynol istina da se oni napale protiv Barce ali ocekujem laganu pobjedu Blaugrane 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2010, 15:48

Ne vjerujem da će biti lagana pobjeda. Svi znamo kakav je Espanyol kada Barca dolazi, tako da...Bio bi red da Henry proradi(ukoliko zaigra), a idealan scenarij bi bio kada bi se utakmica "riješila" već u prvom poluvremenu. Mada, navikli su igrači Barcelone da igraju utorak - subota, a, objektivno govoreći, kvalitetniji su od Intera, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 apr 2010, 15:53

Vidjecemo sta ce biti.Nadamo se ako Bog da pobjedi.Ovo je veoma vazna utakmica,trebalo bi sa najjacim sastavom krenuti,mada sam siguran da ce nekog odmarati.

Esspanyol nije uopste neka ekipa,ali posto znamo kako igraju protiv nas,treba se paziti.

Blaugrana

Mes Que Un Club

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 17 apr 2010, 15:55

slika inace prvi derbi na ovom preljepom stadionu 8-)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 apr 2010, 18:49

Zna li tko hoce li se gledati tekma u Sport Centru veceras ?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.